Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 241
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 45
Мистик, ще колиш ли....на плаца Simple Smile
заколиха ми го отдавна  Laughing още нач.на декември Wink

Пфуууу... връзкарка такава......

# 46
Не знам дали споменах , много ми харесаха памперсите на Лидл!
Много са тънки и не пропускат. Май ще започнем за купуваме  от тях, а до сега вземах от ДМ.

# 47
  • Пловдив
Здравейте, искам да ви попитам някой взимал ли е часовник от Лидл и как е като качество?

# 48
  • in Wonderland
Не знам дали споменах , много ми харесаха памперсите на Лидл!
Много са тънки и не пропускат. Май ще започнем за купуваме  от тях, а до сега вземах от ДМ.
И аз да ги похваля- страхотни са.

# 49
  • София
Тета, не съм ходила до Била, защото е на неудобно място и нямах път натам. Така че, нищо не мога да кажа за гръцкия зехтин там.
Ако някой друг е ходил, да сподели.

# 50
Няма нищо....то и аз няма да имам пак път натам....

# 51
Помните ли, че преди в азиатската седмица имаше и кокосово масло и сега се ослушвах, но го няма. Ей така горе-долу изглеждаше

# 52
Аз такова не помня да е имало....

# 53
  • Бургас
Имаше, да. Аз си взех тогава. Но сегашното био кокосово масло от постоянния асортимент е по-хубаво. Има по-хубав аромат.

# 54
Здравейте, искам да ви попитам някой взимал ли е часовник от Лидл и как е като качество?
Около година-две изкарват.Брат ми си е купувал от там Simple Smile

# 55
Че то какво има за разваляне на един часовник?
Моят не помня кога го купих...дали миналата или по-миналата година.
Работи си идеално.

# 56
Моят часовник е на 3 години и още не съм сменяла батерията.

# 57
  • София
Гледам в предстоящата брошура, био кокосовото масло е с цена 5.49 лв. Та то и сега в Лидл е на тази цена!

# 58
Моят часовник е на 3 години и още не съм сменяла батерията.
А часовника ти трябва ли да се сменя?
В смисъл-изтъркване на каишката,промяна на цвета на метала и тн.?

# 59
Нали четката от следващата брошура хвалехме?  Ще ходя на пазар в понеделник за нея. Днес за пюренца Лупилу

И аз четката обмислям  Blush Не че нямам преси, маши и т.н. Ама ако върши работа за приглаждане и не гори косата..

Върши, даже перфектно. Ползвам само нея от миналото пускане си я купих. Пресата не съм ползвала откакто я имам.

Крушите са много вкусни. Меки, сладки, сочни
С каква коса си?
Не че нямам преса и един комбиниран уред за коса на Филипс (от който съм изключително доволна),  пък не ги и ползвам толкова често, ама тази четка ми е влязла в главата.
Моята коса е чупливо-къдрава 😂, с тънък косъм. Само с четка с топъл въздух не ми се получава, както искам, минавам и с преса след това. Та като казваш, че тази четка ти замества пресата, съвсем се впечатлих...

Общи условия

Активация на акаунт