"Системата - 60" - тема 52

• 62 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, сладурки!

Още малко и съм отново с вас! Simple Smile Утре започваме да се захранваме - 10 дни. Само се моля после да не нахвърля на храната, че обикновенно така ми се получава след житния режим. Вече сънувам месо. Много ми липсва, нищо друго Sad 

Анжела, Добре Дошла! Много хубаво, че четеш книгата, ще се надъхаш още повече. Ама как умеят някой хора да си служат със словото. Да пишат, да говорят...

Друмче, и на мен скоро ще ми идва, но се надявам да съм режмна, че сега като се захраня 3 килограма дето "свалих" с житния режим ще заминат за 3-4 дни. Знам си аз Simple Smile

Лебед, голям си майтап с тези бонбони, но те нали са здравословни, значи няма проблем Simple Smile

Забравих да ви се похваля, че започнах да ходя на салса. Много е хубаво и много, много ми харесва. Това е една моя отдаваншна мечта (sun)

# 61
  • Сливен
Благодаря Lagertha привет и на теб. Дръж се здраво със захранването, че точно там му се отърва края най - лесно .Месце ще има чака си те Grinning ще си го хапваш с кеф отново. Салсата си ми е мерак и на мен. Браво.

# 62
  • USA
Браво, момичета, за резултатите и всичко около тях!

Аз имам само -100 гр за миналата седмица, но на мен и храната ми не е никак малко. Не бързам, 2 кила все ще ги сваля.

Лебед, моите цикъли са леки, почти нямам неразположения освен понякога главоболие.

Lagertha, супер за салсата!

sweet_maminka, много добър резултат, продължавай все така!

andjela 09, и аз съм съгласна с Лебед, сънят е по-важен! Не знам ти кафето ли пиеш първо или закуската, защото на мен кафето ми подтиска апетита и след него изобщо не ми се яде.

danilu, важното е резултат да има, наминавай от време на време Simple Smile

Вчера само кардио, не се наканих да правя още 30 мин, пък и да си призня, мързи ме  Embarassed. Но винаги като ям сладко, ме мързи или по-скоро нямам сили и мотивация за нищо. Днес пак съм така, но ще се насиля да си направя упражненията.

З: негърче, пица по-късно, мляко с нес
О: заради пицата, наобяд не бях гладна и хапнах малко зелева салата, 1 варено яйце, 2-3 парченца печен патладжан
В: грейпфрут, малко кисело мляко

Днес:
З: пак негърче, пак пица, но и двете свършиха  Flutter, мляко с нес
О: кафяв ориз, пилешко шишче, зелена салата с домати, мляко с нес
В: не знам още.

Тренирах 30 мин за горна част.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:49 от maimun77

# 63
  • Сливен
Да maimun77 първо ми е кафето да се разсъня добре и до 20 мин след него почвам да хапвам. Ще го овладея това няма как. Важното е, че се чувствам по- добре не съм гладна тази тази вечер мислех да пропусна вечерята ,но хапнах. Спокойна съм не гоня бързи цели да 22 кг са за сваляне ,но се придържам стриктно и съм си казала когато стане тогава никакво отчайване и отказване ще се получи. Не се вманиячавам и в кантара което е супер добре, че всяка сутрин го тормозих когато бях на 90 дд едва се траех. Затова сега ще правя както вас ще се тегле 1 път в седмицата и на една тетрадка си записвам менюто всеки ден така ще мога да следя какво се случва ,но се вслушвам в тялото си относно това какво ми се хапва.

# 64
  • на острова на мечтите
И аз съм се нахъсила да ходя на фитнес,но трябва да си направя екг и трябва да запазя час и не намирам време. Но ще започна. Няма отказване. Още повече че ми харесва.
Сериозно режимна. Не изпитвам глад. Сега съм на задържане на 2_та свалени килограма, но съм доволна.
Днес съм на артишок. Приготвен по три различни начина. Засища и гори мазнини.

# 65
  • Сливен
danilu за екг- то време ще намериш Никога не съм пробвала артишок сигурно е вкусно. За това, че си режимна голямо браво. Аз мислех след като минат 2 седмици от режима да започна вкъщи на кростренажора и домашен фитнес по програма, но ще трябва да изчакам поне месец поради травма на ръката DisappointedDisappointed ,но щом е запланувано няма къде да отиде тъкмо малко да поолекне дупето:grinning:

# 66
Бърз отчет:

Ден 038:
з(11:00): парче кекс
о(15:00): купа ориз с връх с масло и сирене
в: пропуснах (днес не съм се движила въобще и... след този насищащ обяд нямах желание дори и за ябълка :Р )

# 67
  • на острова на мечтите
Абе и аз така си мислех,ама трябва да запазя час и той да съвпада още с моето работно време и със свободните часове на доФтора.
Но ще трябва да стане.

# 68
  • Сливен
HugGrinningДобро утро дами! Честит празник  с пожелание за много любов от близките ни хора, бъдете все така влюбени и обичани. Аз лично от кръста нагоре ще празнувам Трифон Зарезан ,а от кръста надолу Свети Валентин Stuck Out Tongue Winking Eyeтова малко за да се развеселим сутринта. И естествено празнично меню за днес З- кафе и тост с масло и кюфте
О- печен заек и печени мариновани чушки късно се усетих и ще ги хапна в 11:30
В- свинска пържола на скара възможно по изчистена от мазнини и 1 чаша мерло до 18:00.Странно днес ми е 5 ден, но не искам да хапвам любимите си храни дори кисело и солено което обичам. Дано така се задържа до края. Все още се въздуржам да се тегля. Прекрасен ден от мен!
Корекция в обяда заменям маринованите чушки с домат и краставица.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:32 от andjela 09

# 69
Честит да е! И аз нещо подобно ще празнувам Simple Smile))
Според мен, маринованите чушки са подходящи за обяд, но... така или иначе вече си ги сменила.

Днес няма да е много системен ден, но ще пия едно обезболяващо и може да мине по-леко.

Ден 039:
з(11:00-12:00): бонбоните!
о: липсва
в: телешко варено без картофите + вратна пържола с гарнитура зеле и моркови

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 19:57 от Лебед

# 70
  • USA
Днес се изложих здраво, много боклуци изядох.

З: Чийзкейк, бисквити, мляко с нес
О: Всякакви бонбони и сладкиши от на детето торбичките.
СЗ: Грейпфрут
В: Домашен ръжен хляб с козе сирене, мляко с какао

И без упражнения днес.

# 71
  • Сливен
Добро утро! 
maimun77 не се ядосвай станалото станало днес продължаваш системно и това е. Важното е да си спокойна и всичко ще е наред. Освен това и спортуваш редовно.
За днес З- кафе ( чисто нес никога не ползвам захар и добавки) баничка и малък кит- кат 35гр.
О- свинска пържола и салата снежанка
В- кисело мляко ( че с него ми е най-леко и като си погледнах менюто за тия 6 дни всеки ден имам месо, а вече не ми се яде, но ми е готово и най удобно за работа, но дметам да го заменя с риба). Чао за сега лек ден от мен!

# 72
  • Варна
Здравейте!

Не съм системна, но ви следя. Надявам се днес да съм вече редовна. Браво на всички, които са устояли на изкушенията вчера.

# 73
  • USA
З:бисквити, ръжена филия с козе сирене, мляко с нес
О: риба, печени моркови, мляко с нес
В: сигурно пак ръжен хляб със сирене и мляко или плод с мляко.

Днес тренирах за долна част.

# 74

Ден 040:
з: пропуснах (стоеше си в раницата, но стана 13:00 и... реших, че е по-добре направо да обядвам)
о(14:00): картофена салата и салата зеле и моркови
в(18:00): две яйца, от които, май, едното беше развалено...

Общи условия

Активация на акаунт