"Системата - 60" - тема 52

• 62 560
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Genni, пий повече вода и размачкай вратните жили, дано ти мине по-бързо! Много ми хареса това, което си написала на момичетата. Аз имам малък коментар към менюто ти: месо с грах и/или царевица, не може да се смесва за обяд, пиша го за всички четящи и пишещи щом се напише, че никой не пише Simple Smile))

miranda78, подкрепям мнението на grym4e, не, не си системна. Яла си твърде малко за целия ден. Добавям само, че след 12:00,  не може да ядеш банан според правилата на Системата.

Още не са започнали така мечтаните спокойни дни. Имам чувството, че последните два дена съм навъртяла 500 км в градски условия...

Ден 178:
з(9:30-11:00): кренвирш и цедено кисело мляко със сметана, захар, мюсли и праскови!
о(13:00): пилешки дробчета по селски и таратор
в(18:15): кисело мляко с ръжени сухари

# 676
Аз последните дни не съм особено режимна, а в следващите два със сигурност няма, защото с мъжа ми отиваме на два дни СПА и вечерите ни май са по-късно. Но като се върна, продължавам стриктно, защото за няколко дни успях да сваля малко, а и не беше чак толкова трудно, колкото мислех. Реално в повечето диети гладуваш почти постоянно, следиш за грамаж на храните и т.н., а при този режим гладът е само вечер, и то невинаги.

Пък и се надъхах много с резултатите на Лебед и друмче. Simple Smile

Лека нощ на всички!

# 677
Благодаря за всички мнения 😘
Бананът ми беше в 12 без 10, а гризините са с лимец (тоест пълнозърнести).
Сега си мисля за закуската и дано не изям целия свят утре сутрин, защото пак ми се струва, че няма да съм системна Simple Smile
При мен най-големият проблем е, че обядът почти никога не е като хората. Все тичам насам натам.
Един месец бях без закуска и с един банан за обяд, но вечерите бяха огромни. Свалих 3кг., но от 2 седмици съм в застой. Една приятелка ми каза за този режим и реших да пробвам, но обядите ще са проблем. Дано не ми прецакат режима. Иначе снощи заспах към 22ч. без да вечерям втори път. Лошото е също, че в 18 още не съм си вкъщи (ако отида и да пазарувам ще стане 19ч) и отново малко излизам извън системата така. Дано се задържа при вас. Изглеждате големи сладурки!

# 678
  • USA
wastedsunset, сигурно си пробвала вечеря в комбинация с кисело мляко, но ако не си, препоръчвам. Това мен винаги ме държи дълго. Жалко, че не го обичам много.

miranda78, вместо тези гризини, си вземи оризови кракери от кафяв ориз, без други съставки. пак ще вършат работа. И честно да ти кажа, даже и в 7 да вечеряш, ако ти е режимно менюто, т.е. си стриктна с всичко останало, мисля пак ще имаш резултат.

Аз за седмица съм с кило и половина по-малко. Ще спра системата временно, че си идваме в Бг и после пак наново тук.  Ще ви чета, но менюта няма да пиша.

# 679
Аз също не съм много стриктна, но аз никога през живота си не съм пазила диета. Просто гладна ли съм, не мога да не ям. До тук съм къде системна, къде не. Ако имам прегрешения гледам да са плод или месо примерно, а не хляб или вафла.
Вера обяд  ориз, вечеря кисело мляко с канела и 1 ябълка. Прегрешението ми след това хапка пържена наденичка и краставица.За днес не съм измислила още.

# 680
Да ви питам става ли обядът да е салата Цезар, а вечерята да повтори тази от предния ден? Много ми е объркано. Уж беше лесно, а все ми се струва, че ще съм извън системата по някакъв начин.

# 681
  • Варна
Друмче, до къде си със сватбата? Роклята готова-избрана ли е😊чакаме снимки нали знаеш😉и никакви такива неСистемствания....края на август май беше...стягай сеее😉

Уф, това с роклята ми е най-трудно. Мъжете са лесни - във всеки магазин за мъжки дрехи могат да намерят костюм. Иначе съм добре. Поръчахме халките, сега съм на вълна подаръчета за гости.

wastedsunset, моят  резултат беше първият път - наистина бях стриктна. Сега не мога да се стегна... Лебедче многократно е правила успешно Системата, тя е моят идол Simple Smile

Салата "Цезар" е системна до 14:00 часа, дами.

# 682
  • У дома
Лебедче, знам че не може, обядвах в 11:20😉 явно и затова имах такова главоболие вечерта, доста часа ми се насъбраха😊вода пия по 3л. на ден😉 това с мачкането не го знаех Hug
Друмче, браво....и никакво отклоняване, че ей я къде е датата😉
Днес меню: З-кафе с мляко и 4ръжени сухара с масло и ягодово сладко, О 3 вратни пържоли и краставица😶 В фаст😉
Снощи пих към 19 часа един чай, че щях да колабирам от глад😂
Лек и усмихнат ден дами😊

Да допиша-Миранда, незнам в Цезар какво има, ако е само айсберг, дресинг, пармезон и пиле си е ок, НОооо пак ще си много гладна и ще имаш МЗ😉хапни стабилно. За В тия гризини....незнам...по-скоро не, виж вариантите на първа страничка😉

# 683
Здравейте, момичета!

Нямаше ме много време, но не съм напускала режима. Трябва да се похваля. Започнах месеца с 9-ти подред свален килограм. Съботите и неделите ми е малко по-трудно да удържа вечерята и не заради друго, а заради питиетата, но после кантара си ме наказва, така че има баланс Wink

Имам малко време, отивам назад да ви чета! Хубав и слънчев ден! :*

# 684
А цацата става ли за вечеря. Пържена е но е  риба, все пак. Много мисля за нарушения и май не ставам за системата😥

# 685
  • У дома
Не може пържено. Ще мислиш за нарушения, ако съм на една салата и аз ще мисля😉Днес какво яде?

# 686
Здрасти Джени,
Ами
З-кроасан,сладолед,морена (пред цикъл съм) с кафе
О-салата Цезар (преди 14ч.)

# 687
  • У дома
Закуска-бързи вгх и празни калории, Обед-ако пилешкото ти е било под 200гр(подозирам че е под) затова си гладна😉
Утре пробвай З-2 или 3 яйца със зеленчуци или пък пз сандвич с месо, О-месо 200гр със салата, до 18 няма да огладнееш и ще де чудиш дали да вечеряш😉

Аз съгреших сега с две хапки сладолед, от тела не мога да драскам😉

# 688
Вечерята се „оказа” чушки с яйца и сирене. Имам чувството, че не са системни. Но какво да се прави
От друга страна за два дни съм минус 1 килограм. Уж съм извън системата,а действа.😉😉😉

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 19:57 от miranda78

# 689
Steletu_R, браво момиче! Хайде скоро да стане двуцифрено число!

miranda78, щом ти е трудно, пробвай да въвеждаш по едно правило на седмица. Бих ти препоръчала да започнеш с равно-засищащи хранения през деня Simple Smile

Днес мислех да вечерям диня със сирене (спрях се, защото винаги задържам вода след яденето ѝ, въпреки това не ми се искаше и да се ограничавам на 2-3 парчета след 12:00... Ще я ям с гости - за да има някакъв шанс да не прекаля с нея) Simple Smile)))

Липсва ми плуването, искам да се организирам и да почна да ходя отново.

Ден 179:
з(10:30-11:30): съседката черпи кекс + овесена сладка с ябълки!
о(13:30): цяла кълка пиле със зеле и таратор
в(18:15): кисело мляко с ръжени сухари

Общи условия

Активация на акаунт