"Системата - 60" - тема 52

• 62 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
И аз утре ще си взема ръжени сухари, но обикновени на пападополус. Като се замисля незнам с какво да ги ям за обяд. Ако може малко разяснение.
Днес и вчера съм направо горда със себе си😄. Най-стриктните ми дни от 10 общо.
З- две малки курабийки, 2 нюню соленки😂 т.е. миниатюрни даже незнам защо ги споменавам😜
Обяд ориз със пилешко и бонус наденичка с малко майонеза и горчица.
Вечеря- кисело мляко с канела и половин ябълка, защото децата ми изядоха другата половина. След това нережимна половин кайсийка.

# 691
Здравейте, момичета!

Започнах месеца с 9-ти подред свален килограм.

От колко време си на режима?

# 692
Здравейте, дами!

zlplst - От 3 месеца и половина (18.03.2018), като имаш предвид, че имах известен застой още в началото. Един съвет - закуската и вечерята са ти изключително оскъдни - опитвай да хапваш повечко (режимни) неща, така има по-малък шанс за изкушения и съответно за нарушения Simple Smile

Лебед - :*

Момичета, защо никой не се пише в табличките? Самичка си седя там, много стимулиращо действа да виждаш как заедно вървите към целта. И всеки месец стартовата цифра е по-малка и по-малка. Simple Smile

Хайде да метна един отчет:

з. сандвич с луканка, кафе с мляко
о. филе пъстърва на скара и салата зеле и моркови
в. таратор мисля, но и идеята на Лебедче за динята е добра Simple Smile

До скоро, системки! :*

# 693
  • Варна

Момичета, защо никой не се пише в табличките? Самичка си седя там, много стимулиращо действа да виждаш как заедно вървите към целта. И всеки месец стартовата цифра е по-малка и по-малка. Simple Smile

Като няма какво Simple Smile

# 694
Здравейте, дами!

zlplst - От 3 месеца и половина (18.03.2018), като имаш предвид, че имах известен застой още в началото. Един съвет - закуската и вечерята са ти изключително оскъдни - опитвай да хапваш повечко (режимни) неща,

Вчера случайно се случи такава оскъдна закуска, иначе хапвам доста стабилно сутрин( към 10:30, 11:30) после обядвам към 14, 15 часА. Вечерята ми е малка, защото месо и яйца без нищо са ми много сухи и гадни.
Ще пробвам да се запиша в таблицата.

# 695
  • У дома
Не съм се писала в таблицата, защото даже незнам къде е hahaha
Нямам определена цел, затова и не следя килата, просто внимавам какво ям, трябва да се взема в ръце, не че не се харесвам, но ако сваля малко, ще съм 6 точки hahaha Joy Joy
Меню днес: З-кафе с мляко, О(около 11.30) 300гр вратни пържоли, таратор и половин бутерка със сирене Blush В- фаст, след това плюскане не съм гладна Naughty
Умирам за кекс, ама като знам какво количество ям, не смея да направя Blush Защо съм такава лакома, просто като ям, ям за последно, то затова и съм все на диета Whistling Whistling Whistling

Лека вечер Heart Eyes

# 696
Genni, мисля си, че повечето, които сме тук, сме така Simple Smile). Това, което работи при мен е - взимам две парчета кекс/питка/сандвич/нещо любимо - закуска и я изяждам навън... :Р

Ден 180:
з(8:30): бананово Corny, но ми беше ужасяващо сладко, та балансирах с една солена купешка вита баница Simple Smile))
о(14:30): салата зеле и моркови + кюфтета в доматен сос
в(): пропуснах... (щях да си сваря яйца по някое време... ама стана по никое време докато се прибера)

# 697
  • У дома
Лебедче, вкъщи съм към този момент и познай ако има цял ухаещ кекс в близост какво ще му се случи, две парчета не са достатъчни. Сега сме само с малката и ако тя изяде едно парче, майка й ще омете остатъка. Само това ме възпира, а как само ми се яде този "бабиния" пухкав кекс от едно време Embarassed....Напоследък и на мен сладките неща, които преди обожавах, са ми много сладки, дори някои плодове са ми много сладки. Засега 70% шоколад ми е фаворит, 86 и 99% са ми горчиви Heart Eyes
За утре имаме пилешки хапки и таратор, но мисля няма да устискам с тях на фаст, ще пиша меню утре Laughing

# 698
Мисля, че идеята на лебед да се яде навън е много добра. Аз съм също от обожаващите кекс.
Днес баба ми и нейната приятелка ми казаха, че съм отслабнала. Но и аз самата сега забелязах по един потник- миналата седмица паласките ми се очертаваха, а сега ми стои свободно там. Във вторник ще дам отчет за първите 15 дни. Ще се старая да съм стриктна.
За днес З- малко юфка, малко попара прясно мляко с бисквити , 1 шок.бонбон, 2-3 сухара, малко пица, като се змисля сигурно има още нещо " малко" ама не помня 😆.
О- пълнени чушки с кайма и ориз+ краставица
В- не съм измислила, или 3 варени яйца или кисело мляко с ябълка пак.

# 699
Днес много лежерен ден (свърших много неща, въпреки че го карам айляк)

Ден 181:
з(7:30): слънчогледови кълнове с тахан и мед (много скромно, мислех, че ще имам възможност и за друго, но... от едно на друго, на трето и хоп... дори времето за обяд минало...)
о(15:00): салата зеле и моркови + порция ориз с гъби и 3 парчета пържен хек (леко прекалих, но... беше вкусно Simple Smile))
в(от сега знам, че ще е късна): мисля си за нещо свежо, ще дописвам.

# 700
Здравейте,
Исках да споделя, че за мен закуската е излишно да се коментира, защото тя винаги е системна. Дори да са празни калории, съгласно правилата - това няма значение. Засега спазвам основните неща. Вече пети ден. Вчера ми беше първият напълно системен ден, но снощи много трудно спах 😉 В 5ч. тази сутрин бях готова да закусвам 😂

# 701
Здравейте,
Исках да споделя, че за мен закуската е излишно да се коментира, защото тя винаги е системна. Дори да са празни калории, съгласно правилата - това няма значение.
Може би е от полза, за да не се чудя напимер, защо тя сваля 5кг на месец, а аз 1кг.(  а тя закусва мляко с овесени ядки, а аз сандвич, бонбон и вафла) 😆.
Днес няма да пиша меню, защото обяда не съм сигурна дали беше много системен, а вечерята омазах с пица( хем си знам, че не мога " само да опитам". Чак ме е яд ,че я ядох, даже не бях гладна, ама пуста лакомия).

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 20:54 от zlplst

# 702
Genni, ето я: Таблица с резултати за месец юли

Обичам такива дни с равно-пренасищане Simple Smile)) през целия ден :Р

Ден 182:
з(10:30): слънчогледови кълнове с тахан, питка със сирене и масло, варено яйце, 3 парчета сладкиш с половин бурканче домашно ягодово сладко и по някое време разтапящи се от сладост круши от съседите Simple Smile))
о(15:00): шопска салата, зеленчукова супа, месни мезета и две свински пържоли :Р
в(21:00): кисело мляко + шопска салата

Хубава ви вечер!

# 703
  • У дома
Лебед, мерси за таблицата, нещо не мога да се справя през тела😉
С закуската ме уби, мислех,че аз много съм яла, но ти си ми силна конкурентка с яденето😂😂😂 Hug
Меню-омазване вчера: З-кафе с мляко, 3 яйца, 10гр масло и 10гр крема сирене такаааа до тук добре😂нооо след това ядене(не че бях гладна) 3 парчета невероятно вкусен кекс(царски кейк със стафиди-е мноого е вкусен)😶, О(не мога да задраскам през тела) 2 парчета кекс и няколко шепи пуканки(домашни), В нищоооо.....то остова още да ям😊
Днес: З-кафе с мляко, 2 яйца намазани с масло(10тина гр) и фалшив хайвер-много ми се е доял, но няма да прекалявам с количеството, О-консерва тон и може би едно-две яйца, В ест нищо😉
Миранда, преди спазвах Системата с ядене на боклуци сутрин- резултат-качих и за В озверявах от глад. Затова казах за празните калории, но си права всичко до 12 е режимно от нас зависи какво ще е то😉
Лек ден дами😊

# 704
  • Варна
От 20 май,до тук 6кг.,а още трябват.Вчера бях на рд на племеника ми,имаше пиц,хапки,торти,мъфини..но бе опитах от нищо,желязна,само 1 чаша вино и няколко филета..Но предния ден,след много нерви вечерта се натъпках..и резултата вместо очаквания седми килограм съм отгоре,уфф.А сватбата на която ще съм кръстница наближава и не откривам рокля.Корема и любовните дръжки са голям проблем.
 Случва се да не вечерям,но пия вино..мога ли да го броя за фаст Simple Smile
 Закуската е хляб Вита винаги,използвам го и за обяд съчетан с домат и краставици и сирене или кашкавал.Вчера беше руло от тиквички,с пълнеж заквасена сметана и крем-сирене .
Може би пак трябва да мина към ръжените сухари,но от Вита-та се чувствам по-добре.
Лебед,благодаря за милите думи,но в момента хич не се харесвам.
Успех момичета в борбата с килограмите,тайната е в постоянството.
Тръгнах на йога,много ми е добре..само и повече време да намирам.
З.Вита с шунка
О.Крем-супа от тиквички и картоф,със сирене и масло,салата
В.Диня със сирене.

Общи условия

Активация на акаунт