"Системата - 60" - тема 52

• 62 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
А сватбата на която ще съм кръстница наближава и не откривам рокля.Корема и любовните дръжки са голям проблем.

Виждам, че си от Варна. Провери ли в Stop and Shop? Има хубави рокли с всякакви размери. На центъра има и още един магазин - до Кукления театър, до магазина на Труимф. Вчера ходих да си търся рокля за предсватбена фотосесия и си купих една много подходяща.

# 706
  • Варна
[quote author=Росита

Виждам, че си от Варна. Провери ли в Stop and Shop? Има хубави рокли с всякакви размери. На центъра има и още един магазин - до Кукления театър, до магазина на Труимф. Вчера ходих да си търся рокля за предсватбена фотосесия и си купих една много подходяща.
Засега само в Гранда съм гледала и мерила.. и много странно,според размерите на официалните дрехи съм XXL,а нормалните ми дрехи са L

# 707
  • У дома
Росита, не е фаст😂фаст е когато не приемаш калории дълъг часови диапазон, примерно от 13-14 часа до 9 сутринта на другия ден(така продцедирам аз)😉
Успех с роклите дами😘преди две години за кръщенето на фъстъка 6мес. предварително си отгладувах и бях доволна от резултата......но ето ме сега, пак съм кюфтак😑надявам се до нова година отново да съм доволна от образа в огледалото😊

# 708
Защо се случи този ден? Защото за целия ден бях пила само чаша вода, спах следобеден сън и се събудих гладна за въглехидрати. Нищо страшно не съм изяла, не го приемам за голямо нарушение, но усетих лек хищнически устрем към недоядения сладкиш и останалите питки във фурната... Помирисах ги и си казах и утре е ден! Щом само с това минах, всичко е наред! Сега се наливам с чай, по никое време и се радвам, че утре не съм си у дома Simple Smile)

Ден 183:
з(10:30): питка със сирене и масло, варено яйце, 3 парчета сладкиш и по някое време 1/2 чаша лешници
о/в(16:30-23:00): домати и краставици, яйце, кисело мляко, 5-6 супени лъжици сусамов тахан с две лъжици мед + 1/2 чаша лешници

# 709
  • У дома
Добро утро...Днес +600....ама като ядох вчера сладолед не ревах Blush
Днес меню:З-кафе с мляко, по-късно плодове, О-риба и салата айсберг с тон, В-ще пробвам фаст, но подозирам, че са ми малко калориите и май ще са 2 варени яйца Peace

# 710
Аз след кратка почивка се завръщам в редиците ви. Simple Smile Вероятно няма да ви изненадам, но няколко дни СПА се отразяват успокояващо и надебеляващо на човек. Grinning

Закуска (10:30-11:30): 3 палачинки с шунка и кашкавал и няколко бисквитки с кафе
Обяд (14:30): печена тиквичка с малко сирене
Вечеря (16:30): няколко фъстъка

Умирам си от глад в момента, но нямаше как да вечерям по-късно, затова вечерята ми е толкова ранна (и постна).

# 711
  • Варна
И аз съм пак в редиците. З. айрян и пастичка от РД на колегата О. картофен огретен В. прясно мляко.
Браво на Стелету, голяма мотивация си. С Лебед доказвате, че Системата винаги действа Simple Smile

# 712
То... всяко нещо действа, стига да си постоянен, а за да си постоянен, някак това нещо трябва да е твоето нещо.

Надявам се да не идват кризите при мен, поне... не и скоро! Почна пак да ми липсва магнезий.

Ден 184:
з(10:30): питка със сирене и масло, 2 парчета сладкиш
о(15:00): постно зеле
в(18:00): две свински вратни пържоли и пилешки сърца :Р

# 713
  • Варна
Росита, не е фаст😂фаст е когато не приемаш калории дълъг часови диапазон, примерно от 13-14 часа до 9 сутринта на другия ден(така продцедирам аз)😉

Колко често може фаст..и гледам си писала,че са ти малко калориийте и няма да правиш,това влияе ли?
З.Кафе с мляко и малко по-късно ръжен сухар с шунка,нямах Вита
О.Псевдо лазаня,вместо кори сложих тиквички,другото си е като нормалното,без бешамел
В.Без да искам нямаше такава.Ходих за направление,а после йога,тъй сега пийвам..водичка.

# 714
Идвам да ви се оплача от наистина добри колеги, чак прекалено добри на моменти :Р
Днес отново имаше милион сладки неща за закуска, вчера успях да устоя, но днес не - хем не ми беше вкусно, хем изядох едни 500 ккал. допълнително за закуска. И като им казвам, че не искам и да не носят и за мен... не ме разбират, обяснявам, не разбират.., казвам да си ги вземат - оставят ми ги на бюрото, махам ги от там, но... съзнанието ми вече знае - твои са, ще се развалят... отиди и ги изяж...

# 715
  • У дома
Лебедче, поне вкусно ли ти беше hahaha
Росита, можеш фаст постоянно, има тема във форума погледни я Peace Аз съм правила мнооого мноооого режими, и за моето тяло съм забелязала, че ако калориите са ми малко не свалям. Нали знаеш: тялото, ако го подложиш на рестрикции започва да складира и не сваляш. След това и най-малкото количество различна храна ти се трупва стабилно като кг, затова има и йо-йо ефект при много от "гладуващите" диети, не можеш цял живот да си на смуути или плодове, или пък Кленов сироп-тялото го прочистваш мноого мнооого хубаво и след това като започнеш да ядеш нормална, или пък още по-зле джънк, трупаш със скоростта на светлината и язък ти на гладуването. Затова гледам да не падам под 1200, в момента поне, защото искам да свалям. Имам ФитнесПал и на него записвам какво и колко ям, доволна съм.
Днес меню дами: З-кафе с много малко мляко(ще го спирам млякото, подозирам че от това, дори и минимално количество мляко не свалям-около 30мл е Thinking) и ябълка, О(в 11.20)- 3бр пържени яйца с малко сирене и кашкавал(около 70гр общо) и 1 пържен картоф(изпържих два картофа, дребо изяде половината, и аз как да хвърля другото Blush), В(ям около 16-16.30)-ще видя какво ще каже Фитнеспал-а и може да хапна едно пилешко бедро Whistling
Отиваме на плаж, лек ден момичета Sunglasses

# 716
  • Варна
Genni,мерси за отговора.
Лебед,аз изобщо не обичам сладко и като ме черпят,слагам за после и не го ям..виж питки,пици и баници..и пържени картофи и мусака...ах,ах,ах
З.Кафе с мляко,май и аз трябва да махна млякото,1 бонбон с    кафето и след час-сладолед и кашу.Мириманова казва веднага със събуждането да се хапне нещо,но аз пия хормон и 1 час не мога да ям или пия нищо,освен вода..
О.Лазанята с тиквички и краставица
В.Ако не се прибера навреме,ще се получи трети фаст Simple Smile

# 717
Ох, блазе ви на тези от вас, които не обичат сладко. Аз не мога без него просто, особено шоколад. Иначе гладът е враг на отслабването, казвам го от горчив личен опит. Много пъти съм слабеела с него, като ученичка съм карала по цели дни на кофичка кисело мляко и 2-3 кайсии. Резултатът е, че дори да се храниш нормално после, без да преяждаш, пак си връщаш всичко, та и отгоре. Вече съм на 29 и мисля да съм по-разумна - без издевателства, дори и по-бавно да е, поне да е по-трайно. Simple Smile

Днес закуска (в 11-12) - бисквити и чаша кола (не сколасах да сготвя нещо по-добро). Обяд в 15 часа: макарони с доматен сос и бучка сиренце, вечерята мисля да ми е пържолка или кисело мляко с краставици.

# 718
  • София
Момичета минавам да ви видя, не пиша понеже не спазвам нищо.
Много сте сериозни , браво на вас! Има и нови мами - прегръдки на всички!
Грумче как върви подготовката за сватбата?

Аз съвсем съм я откарала на без режим , ям всичко по всяко време Sad
Изненадващо не съм качила нищо , тази сутрин си бях 64 кг.  Но изглеждам повече, поне според моя мъж.
Но се каня скоро пак да съм сред вас.
Връщам се да ви чета! Хубава вечер!

# 719
Лебедче, поне вкусно ли ти беше hahaha
...
Отиваме на плаж, лек ден момичета Sunglasses

Lagertha, значи всичко е наред! Твоят човек вероятно го е казал на шега или просто те харесва като си по-налята и тъй като му изтичат лигите по теб, в момента, е предположил, че си напълняла :Р

wastedsunset, признавам си, не вярвам, че съществуват такива хора, според мен симулират или лъжат системата... няма как човек да не е пристрастен към сладостите на живота Wink)))

Росита 77, виж по-горе Wink)) Не се сещам за храна, която да не харесвам. Обичам всичките ѝ разновидности и форми!  Simple Smile))

Genni, не... не беше... насила го изядох - цялото ми същество се съпротивляваше, но... точно днес ангелът ми беше много слаб :Р Да знаеш, че щом прочетох последното ти изречение, всичко ми се отяде, от днес почвам с цитат на първо и последно изречение от твоя пост Simple Smile))))) Казах ли, че ми се ходи на море! Искам поне месец... безгрижие, слънце, пясък, топла кристална и спокойна морска вода и завладяваща поредица за четене. Та... ако не искам нещо, няма да го ям, днес два пъти направих тази простотия. Щом ми предложат нещо или си мисля, че нещо трябва да се дояде ще си мисля за теб или по-точно как при теб е слънчево и отиваш на плаж, а аз те гледам през дъждовните капки на прозорец с лъжица течен шоколад в уста! Simple Smile)))

Ден 185:
з(10:30-11:30): питка със сирене, мюсли, амарант, плодове, сметана, шоколадов крем върху блат от бисквити с масло и на всичката сладост и пудра захар за разкош :Р
о(13:00): шопска салата + ориз с пиле на фурна (прекрасна мазна огромна порция Simple Smile))
в(18:00): салата от вчера, стояла на топло и леко вкисната с няколко резена авокадо, айзбрег, черита и т.н. + голяма домашна краставица и едно кисело мляко (усещам, че скоро добре ще се пречистя :Р).

Общи условия

Активация на акаунт