За тези, които четат любовни романи №30

• 101 072
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Euskal Herria
Да. Хареса ми - още от първата страница. Което при мен, когато чета Клейпас, не е обичайно. Обикновено в началото ми тръгва малко мудно, после ме увлича.
Това е втората книга:

https://www.helikon.bg/213323-%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0% … %D0%B8%D1%8F.html

# 646
Зачетох рецензията и открих правописни грешки. Дали така е написано и на гърба на книгата?

сЕтрин    неУбОздана

# 647
  • Euskal Herria
Не, там няма грешки:

# 648
  • София
YanaDG, аз се въздържах, защото резюмето не ме грабна, но пък харесвам Лайза К.

# 649
  • Варна
Ще си чета явно Lords of the Underworld,
имам и от Immortals  after dark няколко,  изчетох 15 книги там.  От тия големите ърбан фентъзи май само Демоника докарах докрай Simple Smile

# 650
Чакам втората книга на Лайза Клейпас от "Бегачите от Боу стрийт".
Първата прочете ли я? Аз все още ѝ се чудя и ще съм благодарна за отзив.

На мен първата ми хареса /няма големи драми, спокойна книжка/, но аз всичко нейно харесвам с изключение на поредицата "Капитол Тиатър".
Мъча в момента втората от Бегачите на руски, но щом я има вече на български, ще си я поръчам.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 11:44 от nellli

# 651
  • В къщурката на хълма на феите
Спойлер
Скрит текст:
И в крайна сметка не можах да си обясня как Айрин Лолес може да е такава психопатка и в името на парите е искала да убие собствените си деца ...
АЙ СТИГА БЕ!!!!

# 652
  • София
Скрит текст:
Чакам втората книга на Лайза Клейпас от "Бегачите от Боу стрийт".
Първата прочете ли я? Аз все още ѝ се чудя и ще съм благодарна за отзив.
На мен първата ми хареса /няма големи драми, спокойна книжка/, но аз всичко нейно харесвам с изключение на поредицата "Капитол Тиатър".
Мъча в момента втората от Бегачите на руски, но щом я има вече на български, ще си я поръчам.
Благодаря за отзива, явно ще се чете. Peace
И аз нещо не се "разбрах" с поредицата „Капитол Тиатър“.

# 653
  • варненка от София
Спойлер
Скрит текст:
И в крайна сметка не можах да си обясня как Айрин Лолес може да е такава психопатка и в името на парите е искала да убие собствените си деца ...
АЙ СТИГА БЕ!!!!

Приключих я, наистина не ме разочарова тази поредица и ми остави много приятно усещане. Страхотна, жалко, че я приключих.

Днес смятам да подхвана Мия Шеридън - "Гласът на любовта"

# 654
  • София
Тя излезе ли на български?

# 655
  • Плевен / София
Тя излезе ли на български?
да

# 656
  • Euskal Herria
Довърших третата книга на Дженива Лий. Честно казано, след всички суперлативи, дето се ляха, когато Егмонт обяви, че ще я издава, очаквах повече. Хайде, преглътнах  "превода", изчетох всичките секс сцени,  ама мислех, че авторката поне в трета книга ще даде яснота за всички загатнати истории в предишните две книги. Обаче това не стана.
Скрит текст:
Нито се разбра дали действително Клара е била бременна от предишния си приятел, нито се изясни кой я блъсна на магистралата и кой помагаше на Даниел.
За убиване на свободно време - става. Но за препрочитане... едва ли.

# 657
Яна, мерси че сподели. С чиста съвест я зарязвам. Много ме нерви, вместо да чета нещо приятно преди заспиване се изнервям с глупостите и редя тетрис докато заспя. Не мерси!

Сигурно ще се насоча към бегачите.

# 658
Аз ще започвам "Гласът на сърцето" на Мия. Нямам търпение да я прочета. Доста я хвалят.

# 659
  • Varna
Lords of the Underworld, има ли я преведена? И къде мога да я намеря, дори и на английски? Blush

Общи условия

Активация на акаунт