На 33 сама ...

• 94 250
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 585
Буйната мъжка коса предизвиква асоциации за лъвска грива .

# 586
Ти не искаш, ама неговата коса ще прави каквото си иска. Не вярвам да го зарежеш, ако вземе, че му опада.

# 587
Аз пък не разбирам как може да се обсъждат коси и задници вместо интелект,душа,характер.

# 588
И моя е с коса - даже премного и е къдрав та от време на време играят ножиците преди да заприлича на храст. Grinning
Ама дори да остане плешив като боулинг топка пак ще си падам по него. Мъжете привличат с чар, с искра в очите, с умението си да разсмиват жените, с темперамент, енергия, будна мисъл, амбиции...
Обикновено мъжките изисквания към жените са много по-завишени що се отнася до външен вид, отколкото обратното така че няма какво да мрънкате.

# 589
Защото хората са физически същества и ако един мъж не е здрав, това ще го стресира и изнерви и може да почне да се държи като мъжка кучка. Душата и характерът до голяма степен зависят и от общата житейска грамотност, та ако един човек е физически разпасан и с големи дефекти, малко вероятно е да е с голяма душа и приятен характер - по-вероятно е и душевно да е "крив".

# 590
Ти не искаш, ама неговата коса ще прави каквото си иска. Не вярвам да го зарежеш, ако вземе, че му опада.
Естествено, че няма да го зарежа, но си го харесвам с коса, макар и да е лош имидж за него Wink

# 591
Защото хората са физически същества и ако един мъж не е здрав, това ще го стресира и изнерви и може да почне да се държи като мъжка кучка. Душата и характерът до голяма степен зависят и от общата житейска грамотност, та ако един човек е физически разпасан и с големи дефекти, малко вероятно е да е с голяма душа и приятен характер - по-вероятно е и душевно да е "крив".

Изобщо не говоря за ,,физически разпасан,,. И изобщо плешивостта и кривият нос примерно не са показатели за нещо си. Камо ли пък за здравословни истории.

# 592
Аз пък не разбирам как може да се обсъждат коси и задници вместо интелект,душа,характер.

Не бъди наивна. До една възраст е сладко, после хич. Simple Smile

# 593

Не бъди наивна. До една възраст е сладко, после хич. Simple Smile

Кое ?

# 594
# 595
...да не говорим, че в крайна сметка нали искаш да имаш хубавки деца? да, децата са сладки, но от един момент нататък може да ги избие грозотия и дефекти...а е хубаво да имат добър старт.

# 596
Джинджър, ти сама писа, че от последните срещи за десет минути си била наясно, че не е правилният. За 10 минути ли оцени характер, душа и интелект? Може би за интелект бих могла да се съглася, че си личи, но другите две съставки се оценят доста по-трудно и бавно.

# 597
...а аз си мислех, че най-важното е децата да са здрави и да имат щастливо детство и живи родители, които да се обичат.  FlushedOpen Mouth

# 598
За Тиндъра чух в бг-мамата от един дебел плешив вдовец, който си търсеше там секс още преди тялото на жена му да е изстинало, и имаше безкрайни претенции към бъдещата си партньорка. Щом са го полазили това приложение такива екземпляри, никога не бих го ползвала, дори и да бях в крайна нужда от мъж.

Иначе, ако самодостатъчността не е поза, а истинска, я разбирам. Но доста често срещам жени, които на думи са си много щастливи, мъже не им трябват, постоянно някакви тъпи клишета във фейса по темата, но иначе не прпускат ден, без да предложат наличното на тезгяха във фейса и инстаграма. На живо постоянно се въртят около мъже, даже и заети такива. Не им трябва мъж, ама се облекли предизвикателно за парти на Свети Валентин, разпитват постоянно за мъжете, които не познават, проучват им авоарите. 40+ годишни, извисени лели, загорели за секс, си измислят свалки с момчета, поне 20 години по-млади от тях. Хвалят се какви богати и успешни мъже срещат постоянно, които повече от всичко държат да им предложат сърцето и портфейла си. Ами аз, след като не ям шкембе чорба, изобщо не я забелязвам в менюто, камо ли да примлясквам с наслада в кое заведение какво вкусно шкембе правели.

# 599
...а аз си мислех, че най-важното е децата да са здрави и да имат щастливо детство и живи родители, които да се обичат.  FlushedOpen Mouth

Това щото не си бил грозен сигурно. Грозните от малки ги гърчат.

Общи условия

Активация на акаунт