На 33 сама ...

• 94 070
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 885
Ми не знам, мен твърде послушните мъже ме притесняват. Ако се съгласява за всичко с мен, значи нещо не е наред.

# 886
Принципно бих препоръчала чужденец на някоя,която не е типичната девойка,която се харесва на българина - за външност.Обаче Джинджър се описа дългокрака и красива,значи би имала същия успех и в чужбината,като в България.
Чужденците (западняците се има предвид) не са толкова по-различни от нас.

Па да! Всички мъже сме еднакви, само портфейлите ни са различни Wink

# 887
  • Наблизо
Ми не знам, мен твърде послушните мъже ме притесняват. Ако се съгласява за всичко с мен, значи нещо не е наред.
И западняците не са такива перфектни и послушни,колкото перфектни и послушни има в България - толкова и там.
Вече ако иска млад и атлетичен,много африканци биха се наредили на опашката - избор колкото щеш.

# 888

Искрените, готини, щедри, свестни и истински добри мъже са на изчезване. Също както и жените.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 00:57 от Анонимен

# 889
Цитат
Искрените, готини, щедри, свестни и истински добри мъже са на изчезване. Също както и жените.
Е, най-после нещо по темата.
Контеса, като се замогнат си показват истинската същност. Не стават по-префинени, стават по себе си. И тогава се вижда кой колко струва.
Това е като всички да искат свобода и ако станат шефове, президенти, министър-председатели нам кво си. И като станат и оп – вижда се кой колко са му били каузите, идеите, морала. Така е с всяка ситуация, предоставяща на човек да разгърне свободата си. Дай му пари и виж колко струва наистина.

# 890
Контеса, не са такива всички. Simple Smile А аз подозирам, че и тия се коркат (не съм сигурна дали ползвам думата правилно, от кукумицинка я научих  Grinning ), а в реала са кротанчовци.

Това е факт.

# 891
"Контеса, като се замогнат си показват истинската същност. Не стават по-префинени, стават по себе си. И тогава се вижда кой колко струва. " -  хем без пари не може, хем като ги имат става по-зле. За съжаление си мисля, че жените някак сме допринесли. Понеже забелязвам, че колкото по професионално се е доказал, толкова по - безпардонен и безнаказано се държи с жените. Винаги е изненадан ако не му търпиш глупостите. Значи някъде много жени са ги търпели. Парите като гледам, вадят най-лошото у човека. Но пък един човек се държи така с теб, както ти му позволиш.
"ако станат шефове, президенти, министър-председатели нам кво си. И като станат и оп – вижда се кой колко са му били каузите, идеите, морала" - ''О, аз ще отмъстя на тия принцове и князе...... Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"

# 892

И мм е българин, но това тук е точно това, което преобладава и в чужбина при българите и в Родината.
Жалка работа.

Добре, че не ми се налага да си търся половинка сега, че определено ще си сменя ориентацията или ще си стоя сама Simple Smile Как не се усещате като пишеше така как изглеждате? Поне малко?

То, ако познатите ти мъже са от специфичната категория, списваща по форуми като бегемама, добре, че наистина не ти се налага. Ако не влизах в бегемама, а разчитах само на реални наблюдения, щях да си мисля, че повечето мъже разпускат в айджиена, а не по женски виртуални седянки.

# 893

Отговарям за последен път във тази тема, макар предварително да съм наясно, че едва ли отговора ми, ще бъде приет като градивна критика и най-вероятно ще предизвика още обидни коментари. Има една клиширана поговорка, която е много правилна - ''Каквото повикало, такова се обадило.''

Опитах се да изкажа мнението си към темата на авторката, без разбира се да го Натрапвам и обиждам всеки, който има различно такова, но бях посрещнат със ирония и подигравки. Респективната ми реакция беше във същия тон и от там започна лавинообразна ''дискусия'', която тотално се отдалечи от същинската част на заглавната публикация. Разберете едно нещо, а то е, че трябва да уважавате мненията и възпиятията на хората, колкото и да си мислите, че вашите са много по-възвишени и различни, защото това не винаги е така!

Абсолютно всичко е субективно, всеки е градил и надграждал себе си по различна пътека и заслужава уважение. Там, където не може да го проявите, просто отминете и приемете, че не е необходимо да изливате възмущението си навсякъде, където има различие.
Крайните ми отговори, бяха огледален образ на вашето отношение и ниво. Работете върху себе си, сгъвайте Егото си и бъдете щастливи. Желая ви успех на всички.

Абе тоя тип да не е учил в същата школа с бившия ми мъж? едни такива ги приказва, познати са ми.

Не, не всеки е достоен за уважение. Някои си дават зор и си свличат кожата, докато успеят - други само гвацат и омазват нещата, ама се бият в гърдите, че "много са преживели". Ама нищо не са осъзнали...

# 894
Въртите, сучите, все мъжете били виновни накрая. Да си търсела мъж в чужбина, да ама то успеха и ще бъде същия, като у нас. Защото човек където и да отиде е себе си.
На 33г. сама, последните 4г. без сериозна връзка, само някакви идиоти се навъртат, които след 10мин разбира, че не струват, но всичко и е перфектно. Еми сори ама на мен, като мъж на сходна на авторката възраст ми светва червена лапма, че има нещо. Това не значи лошо, може да е силно предпазлива, с оглед 1 развод зад гърба си.
А дали пък не е по-добре, авторката да си смени средата, да започне да общува със себеподобни(свободни), не с женени с деца и да намери време за излизане.Само с учене и свободното време с близките(предполагам родителите) и приятелите с деца, няма да намери мъж. Вкъщи няма да дойде, трябва си търсене. Който търси намира са казали хората.

# 895
Контеса, не са такива всички. Simple Smile А аз подозирам, че и тия се коркат (не съм сигурна дали ползвам думата правилно, от кукумицинка я научих  Grinning ), а в реала са кротанчовци.

Това е факт.

Факт е, също като следствието му : оплаквачите и оплаквачките се увеличават.

# 896
То мрънкачи/оплаквачи винаги е имало и ще има. Въпросът е в гъвкавостта. Доколко можеш, искаш и си способен да намериш и държиш до себе си човек.

# 897
Моят онзи ден ми предложи да ми платял семинар на Кобилкина - Как да направите богат мъжа си или вие самите да станете богати. Няма празно при Кобилкина, все единият в семейството ще забогатее.

# 898
То мрънкачи/оплаквачи винаги е имало и ще има. Въпросът е в гъвкавостта. Доколко можеш, искаш и си способен да намериш и държиш до себе си човек.

Що ли ми се струва, че това са 3 способности, различни, а не само една гола гъвкавост Wink

# 899

Все някой им е виновен и все някой е с по-добър късмет от тях! Пфуу..

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 00:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт