Звездни компромати - 352 част

• 100 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Боже мой! Направо сте смешни.
Аз я харесвам, а не я следя, а Вие я следите, за я плюете Simple Smile
Доста низко!
Що? Защо да не се развеселяваме от време на време с поредната й снимка или пост.Та тя е неизчерпаем източник на сатирични изпълнения. bowuu

# 526
Супер съдържателно видео от Мария, набиващо в очите на всички, че детето ѝ е VIP.
Нищо, че детето расте от адрес на адрес, в зависимост от благосклоността на поредния спонсор на майка му.
С една дума, не е важно, че оня ден ме свалиха от джипа и ме изгониха, важно е, че днес отново съм се качила на друг джип, за утре ще видим.

Аз чакам това да отрасне и да се нареди до ония, дето им качваме самочувствието ,като ги обсъждаме тук , щерката на Лияна например

И както казва Николета : Не е важно да дадеш добро образование на детето си, важно е какъв баща ще му намериш !
SobSobSob

# 527
Гледам "Бойна кръв".Ох,страхотен патрона на темата:heart_eyes:
Споделям си го пак Simple Smile

Ох,  моят one and only! Heart Eyes Прекрасен е! Даже прекрасен е малко! Kiss Two Hearts
А пък глас.. Crazy Crazy
Уникален Heart Eyes Lips

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен ми изскочи новината за Сталоун .
Чак и болен от рак го изкараха 🤭

# 529
Бебето на Спенс е малко, сладко, чаровниче! Heart Eyes

# 530

Скритите и забравени любовни истории на звездите:

http://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/59240-skritite-i-zabraveni-lubovn … vezdite-II-chast/

Дори не бях чувала за Мила Кунис и Морган Фрийман, нито за Ричард Гиър със Синди Крауфорд, които са били и женени през 1991-ва

# 531
Млада си, значи Wink

# 532
Аз си спомням когато Синди се ожени за Ричард и се пишеше какви ли красиви деца щели да имат. После тя в някакво интервю казала, че за да забременее от него трябвало да прибегне към непорочно зачатие.

# 533
  • До сърцето...
Боже мой! Направо сте смешни.
Аз я харесвам, а не я следя.....

Ти затова я харесваш  Mr. Green Mr. Green 

# 534
Mдаааа и аз преди се чудех на злобата към ИринИ, а след това гледах ВИП Брадър и всичко ми се изясни. Grin
Отвратителна женица. Мачкаща психически всички около нея. Angry

# 535
Стига де, ББ е такава явна манипулация.. Stop

# 536
Стига де, ББ е такава явна манипулация.. Stop

Факт. Аз също твърдя, че яко се манипулира, НО със сигурност не слагат думи в устата на участниците. Wink

# 537
  • До сърцето...
Факт. Аз също твърдя, че яко се манипулира, НО със сигурност не слагат думи в устата на участниците. Wink

И чаши в ръцете им .....

# 538
Ирина сравнява Левски с Петър Дънов, боже......безмълвна съм. (Справка пост във фейса)
Не всички имаме фейс  Flutter

Скрит текст:
"Левски- другото име на свободата! Ден след еднодневната еуфория покрай Левски искам да ви споделя за книгата, която след като прочетох направи така, че да разбера най-пълно защо тази историческа личност е толкова велика! За човешките прогресивни идеи, Левски е онова, което е Петър Дънов за духовните! Страшни късметлии сме, че тези двамата са обитавали земите ни, защото убедена съм, дори и слепите се сгряват от слънцето - дори и обърналите им гръб са облагидетелствани от непряката си връзка с тях.
Но да се върна на книгата - написана е от професор Пламен Павлов леко, човешки, без измислици и украси, но и без нАучна стерилност. Името на този харизматичен автор няма да го видите на корицата, нито ще усетите егото му сред редовете, защото целта на този труд е без усещането за посредничество да ви свърже с Апостола на ниво ежедневие ( а не на дати от годишнината му... Както помним починалите си роднини всеки ден, а не “по повод”.) И успява!
Издателството е Book trading. Можете да я откриете във всички по-големи книжарници и даже в #Irituali."

Ако не сте разбрали -  и в ''Иритуали'' може да откриете книгата за Левски, защото това не е просто място за хапване и пийване, а е и духовно средище, пък!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт