.......
Има 7 деца, всички спят в една стая - родителите явно са правили секс пред децата. Които, както разбрахме, не спят понякога.
Малко отмествам темата, но (винаги ми е изглеждало в сферата на фантастиката как така преди лягане хората не са правили тоалет някакъв, да измият зъби, да се полеят. Чак ми е трудно да повярвам. Разказите отразяват донякъде реалността. Бащата се върнал от работа, обикновено физическа, и потен, кален, мръсен се наяжда и заспива. Или пък потен и мръсен налазва жена си за секс. А спят с децата в едно помещение. И какво, тая жена след секса няма ли да иде да се поизмие? А ако се къпят само в неделя, то значи ли че в неделя гледат да не правят секс, че има доста време до следващото къпане. Направо се главоблъскам реално ли хората са нямали нужда да се къпят?
)И за да съм по темата, мен стоенето в къщи по майчинство ме уморяваше много, главно заради безсънието. Имаше и финансови затруднения, които не ми позволяваха да се разнообразявам особено, та се наложи да започна работа.

!