Уморява ли ви майчинството?

• 75 767
  • 908
  •   1
Отговори
# 420
днес много ме умори. с класното по немски следващата седмица, контролното по латински и теста по история , плюс домашни, преглеждане и подготвяне по останалите предмети за седмицата. Доста малко време остана за мен.

# 421
  • София
Bandiera rossa, с тийнейджър ли учиш заедно? Thinking

# 422
  • София
Bandiera rossa,
съчувствам ти!Аз учих по руски, човек и природа и история.Мъж ми учи по география, че аз вече изтрещях!Докога ще продължава това, плаче ми се......

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 20:26 от macro

# 423
Оствете ги сами да си учат. Важното е да се разбере кои са им силните страни и да бъдат подпомогнати там.

# 424
голямо учене пада. Аз пък си пиша и коригирам моите неща и съм изморена от тях Simple Smile)) не знам как бих поела и нечие друго учене, аз с моето едвам се справям. и нямам търпение момчето да порасне и да го хвана да ми пише и проверява статиите.

Има ли други майки, които купуват играчки на детето си за свое собствено забавление? купихме му днес
 плуваща възглавничка за къпане, и го къпахме в голямата вана върху нея. много беше сладък и объркан горкият.  
А сетих се, кое ме изморява --обличането, много  е драматично с ръкавите.

# 425
  • Ямбол
Нито са ми ревали като бебета, нито уча с тях като ученици.
Както си ги научите.

# 426
Нито са ми ревали като бебета, нито уча с тях като ученици.
Както си ги научите.

Точно тъй! Като сте си "научили" бебетата да реват ще си ги търпите и няма да мрънкате!

# 427
Е щом заслугата за реването на бебето е на майката, дойдох да си взема златния медал и то за дисциплините като маратон по реване, реване с препятствия и щафетно реване, в което се редувахме.

# 428
А Контеса, това е друго. Аз без такъв календар съм за никъде. В нашата къща правилото е че каквото не е записано на календара не става. А за да стигне до записване се иска разговори с родители. В един ден има само 24часа.
Аз само за такива календари говорех принципно. И визираният пост ме провокира да покажа типа календари за месеца.

Аз само проверявам дали е написала и подписвам необходимите листи всеки ден.

Помагах повече в 1ви и 2ри клас. През почивните дни и ваканциите й давам сборници със задачи, принтирани листи със задачи и тема за съчинение,а тя сама си пише думите за седмицата по 10 пъти по двата езика, чете си необходимите книги и ме пита ако й трябват материали за някакъв проект или спец. ден за седмицата.

Но календарът ми напомня, че трябва утре да подготвим освен раницата, обяда, бутилка с вода и междинните закуски и кънките, каската, розова риза против булинг или да се занесат пари за някаква инициатива.

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 22:31 от Анонимен

# 429
Откога дават майчинство за ученици? Grin

# 430
  • Ямбол
Здраво, нахранено и сухо бебе не реве.

# 431
Контеса, докато не почнеш да харчиш по 100 долара на месец за специални стикери, химикалки и тиксо за календара ти, не те признавам. Една позната имам чувството, че вече само в журнала си инвестира.

# 432
  • Ямбол
Откога дават майчинство за ученици? Grin
И аз поставих подобен въпрос, но ми отговориха, че майчинството било до 18 година. после що се уморявали.

# 433

О? Ами ако му е студено, топло, сърби го нещо дето не може да си почеше или го дразни как диша котката?

# 434
За съжаление не всички са здрави.
А някои имат страшни колики и неразположения при зъби.
Въпреки че не съм имала такива проблеми, това са нормални неща, които няма как да отричаме.

И аз поставих подобен въпрос, но ми отговориха, че майчинството било до 18 година. после що се уморявали.
Мдам.
Аз пък споделих за темата на мъжа ми, той пита къде е бащата на децата?

Общи условия

Активация на акаунт