"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 700
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
Последен опит от мен.
Щом имаш приложение на телефона:
Плътната точка показва кога е евентуалната овулация. В този ден и 2- 3 дни ПРЕДИ него можете да опитвате.
В моя случай: 01/01- 04/ 01. Овулация на 04/01.

Мерси много ! Точно на този ден с плътната точка го направихме . Сега чакаме . Smile

# 31
Моля за мнение на дамите на които им се е случвало.Днес ми е пети ден закъснение и получих едно кафеникаво зацапване на какво може да се дължи в никакъв случай не ми е когато ми идва МЦ...

# 32
Момичета , извинявам се дали е мястото тук.
Моя приятелка ми даде да проверя резултат от кръвен тест , след като снощи направи положителен SUre.
Резултата сега е ;
Четири стрелки нагоре оцветени в червено,

9292 mIU/ml ;
Референтни стойности до 1 000.

Според мен трябва пак да направи след ден , но ... се страхува от резултат .
Моля помогнете ми да го разчета!
Благодаря

# 33
9292 май е силно положителен !

# 34
  • София
Няма нужда да потваря теста, а направо да отиде на лекар!

# 35
  • София
Моля за мнение на дамите на които им се е случвало.Днес ми е пети ден закъснение и получих едно кафеникаво зацапване на какво може да се дължи в никакъв случай не ми е когато ми идва МЦ...

А тестът какво показва?

# 36
  • somewhere over the rainbow
Бременна е "приятелката"!

Може да е бременност, ако това питаш.

# 37
Благодаря момичета!!!

# 38
Бременна е "приятелката"!

Може да е бременност, ако това питаш.

Теста преди два дни беше отриц.

# 39
  • somewhere over the rainbow

Теста преди два дни беше отриц.

Ако не ти дойде, повтаряй тестовете. Но в никакъв случай не се пренавивай, нещата са 50/50.

# 40
Моя приятелка ми даде да проверя резултат от кръвен тест , след като снощи направи положителен SUre.
Резултата сега е ;
Четири стрелки нагоре оцветени в червено,

9292 mIU/ml ;
Референтни стойности до 1 000.

Според мен трябва пак да направи след ден , но ... се страхува от резултат .
Моля помогнете ми да го разчета!
Благодаря

Чак, пък, да я е страх.. Кръвният не само, че е положителен, но е със стойност, която отговаря на 6-7ма седмица. Няма нужда да прави втори кръвен, защото важно е на ехограф да се види как се развива бременността. Тоест, приятелката ти да отиде на преглед, а не да умува.

Според мен ти идва менструацията. Това, че досега не ти се е случвало, не означава, че сега не е това. Понякога се случва преди същинската менструация да има кафяво зацапване, дължащо се на изчистване на стара менструална кръв. Щом си имала отрицателен тест преди два дни, шансът да си бременна е малък.

# 41
Здравейте момичета в миналата тема постнах снимка, на която се виждаше бледа втора черта. Днес бях на лекар, но съм в 4 г.с и се вижда една малка точка изписа ми лекарства за задържане, защото жените като мен с ову средно на 3 месеца веднъж имат нужда от това. Каза ми да отида пак след 2 седмици и тогава живот и здраве трябва да се види малко повече. Лекаря е много добър препоръчвам го с две ръце не веднъж съм го споменавала.

# 42
Ами ако в интернет си чела словоизлияния на такива с твоя капацитет ... ?! Laughing От цялата работа само не разбирам, защо преди да създаваш поколение, не се ограмотиш малко, било то и за елементарни неща, като това кога какво се случва с тялото ти? На какво ще го учи това дете не знам.

Съдейки постовете ѝ, поне ще го научи на вежливост и уважение към непознатите, нещо което със сигурност ще липсва на Вашето дете  Peace

Боби, няма как 7 дни след зачеване кръвен тест да отчете. Изчакай поне 11-12 дни след предполагаемата дата на овулация и тогава ако си много нетърпелива пусни тест. Дано е положителен.

И как реши ,че на детето ми ще липсва отношение,поведение и т.н. ? Че и със сигурност!!! Не всяка забременява през овулацията си ,това на вас предполагам ,че ви е ясно ! Исках съвет ,а не осъждане както всеки път,който пиша. Просто нямате друга работа освен да хейтвате другите жени които не знаят на изуст репертоара ви !

# 43
  • София
Боби Маринова, забременяване може да се случи само и единствено по време на овулация! През другото време просто няма яйцеклетка, която да се оплоди!

# 44
Боби Маринова, забременяване може да се случи само и единствено по време на овулация! През другото време просто няма яйцеклетка, която да се оплоди!
Овулацията е в 1 ден, а има жени които не са забременяли точно на тази дата? Как си го обясняваш това?

Общи условия

Активация на акаунт