"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 774
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, отново съм аз досадната. Направих тест, но след обяда просто нямах днес време сутринта, отрицателен, но ... до сега на 29 години съм никога не съм имала закъснение с толкова дни. Имам адски точен  Ц на 27-28 дни.
Един единствен път е бил на 30 ден и беше миналата година, но дойде на 30 ден, а сега го няма имам дискомфорт в гърдите и световъртеж. Има ли вероятност да не е отчел теста и да е рано? Съжалявам, че са толкова глупави въпросите ми, но пусто любопитство и нетърпение....

Резултатът ти е поне на 95%(ако не и повече)достоверен, щом имаш вече закъснение. Не е необходимо да е със сутрешна урина. Закъснение от 1-2-3 дни не е нищо необичайно, а си е в рамките на редовния цикъл. Дори и да не ти е закъснявало досега, винаги има първи път. Моят цикъл години наред беше 30-31 дни(никога повече или по-малко), а сега е между 25 и 30 дни и пак си го броя за редовен. Grinning

# 571
 Здравейте момичета имам няколко въпроса Направих си тест за бременност след като ми закъсня четири дена и ми изляза положителен след два дена отидох на гинеколог направиха ми тест за бременност и е положителен но нищо не можа да се види Моят въпрос е какво мислите бременна ли съм или не съм

# 572
Направила си си тест-ПОЛОЖИТЕЛЕН.
АГ ти е пуснал тест-ПОЛОЖИТЕЛЕН.
И питаш дали си бременна?
ДА!Честито!
Рано е още да се види нещо изчакай поне 10/15 дни закъснение и тогава пак на лекар би трябвало да се види плодно сакче,а след 7/8г.с. вече и пулс.Лека бременност!

# 573
Здравейте. Несъм си правила тестове за овулация, но по мобилния клендар ми показва, че на 14 март ми е била овулацията. Със приятелят ми на 15 правихме секс няколко пъти, като изобщо не сме се пазили. Та въпросът ми е може ли след овулация да се забременее или само в деня на овулацията.

# 574
Възможно е, ако яйцеклетката все още е била читава на 15ти. А и приложенията не са съвсем точни, от жена до жена има разлика.

# 575
Благодаря

# 576
Здравейте момичета имам няколко въпроса Направих си тест за бременност след като ми закъсня четири дена и ми изляза положителен след два дена отидох на гинеколог направиха ми тест за бременност и е положителен но нищо не можа да се види Моят въпрос е какво мислите бременна ли съм или не съм

С ехограф се вижда бременността най-рано след 10 дни закъснение. Затова по-рано е безсмислено да се ходи. Конкретно на въпроса, да, бременна си.

# 577

Здравейте момичета.Отдавна не съм писала но ви чета с интерес и отново имам нужда от вашето мнение тази вечер си направих тест от тези които показват по всяко време,,уж,, та много ми стана странно от това което отчете дали виждате и вие втората черта малко ми е странна честно казано,но пък от три дни насам имам едно съецебиене леко придръпване ниско долу леко главоболие и си хапвам повечко и това е нито гърдите ме болят нито нещо друго.Толкова много се надявах предните месеци и си бях казала че няма да го мисля но това което днес показа ме озадачи дали......е възможно?!

# 578
  • Blondeville
За мен е отрицателен тест, който е бил намокрен твърде много. Това, което е уж черта изобщо не е на мястото си, а по ръба. Колко дни ти закъснява? Повтори с един шуър чек, и внимавай с количеството урина да не е твърде много.

# 579
Ако имаш предвид чертата до зелената лента, мисля че е възможно теста да е дефектен. Във всеки случай това не е мястото където би трябвало да бъде чертата.  Thinking

# 580
Да и аз смятам че чертата не е на мястото си определено за това ви и попитах.Не ми закъснява два дни имам до цикъл.

# 581
Не трябва ли това от зелената страна или синя зависи какъв е теста,да се държи за него,а от другата страна да се потопи? Съдя по моите които съм правила. Ако е така за мен теста дефектен.

# 582
# 583
Да бързам както всеки път така е !
И забравих да добавя че вече си меря темп редовно и е 37.2сутрин или 37.3 това има ли шанс или

# 584
  • Blondeville
А тестът какъв е? Изглежда разглобен и не се вижда марката. За мен един шуър чек в деня за Ц ще е точен, направи такъв, ако нямаш търпение.

Общи условия

Активация на акаунт