"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 777
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Симптоми на бременност се появяват след 2-3 седмици, не 2-3 дена от половия акт. Така че спри да ядеш през 1 час и си направи тест, ако ти закъснее.

# 556
Здравейте, имам страшен апетит, може да се каже че през час съм гладна, а преди освен на обед и на вечеря аз не ядях, вчера и озни ден имах болки ниско долу, имах полов контакт на овулацията си ,мнения
Имаш ли закъснение,колко е дълъг цикълът ти,кога ти беше ову?Попринцип в началото симптомите не са толкова ясно изразени и може да е ПМС.Аз понякога преди менструация също съм гладна и ям по-често.
Ще ми идва на 25-ти след 11 дена
Значи за симптоми не може и дума да става. И да си бременна е много рано и за кръвен и за пиклив тест.Въобще доста е рано за каквото и да било.Симптомите идват след закъснението може би 4/5/6гс. при всеки е различно. Изчакай си закъснението.Успех!

# 557
Здравейте, имам страшен апетит, може да се каже че през час съм гладна, а преди освен на обед и на вечеря аз не ядях, вчера и озни ден имах болки ниско долу, имах полов контакт на овулацията си ,мнения
Имаш ли закъснение,колко е дълъг цикълът ти,кога ти беше ову?Попринцип в началото симптомите не са толкова ясно изразени и може да е ПМС.Аз понякога преди менструация също съм гладна и ям по-често.
Ще ми идва на 25-ти след 11 дена
Значи за симптоми не може и дума да става. И да си бременна е много рано и за кръвен и за пиклив тест.Въобще доста е рано за каквото и да било.Симптомите идват след закъснението може би 4/5/6гс. при всеки е различно. Изчакай си закъснението.Успех!
Благодаря Ви! 😊

# 558
Да не говорим, че повишения апетит през бременността всъщност не е толкова често срещан симптом, противно на това което дават по филмите. Grinning Това, че бременните дебелеят, невинаги е защото ядат много, а защото организмът им работи по различен начин и се запасява с мазнини. Лично аз през цялата бременност не съм имала повишен апетит, дори в началото имах липса на апетит. Около мен, не съм чувала някоя бременна да й се е ядяло кой знае колко много. Освен това, най-ранните симптоми се появяват около датата на менструацията и много приличат на симптомите на ПМС. Точно затова е много трудно да ги различим.
Скрит текст:
Като прочета някоя дама, че има повишен апетит и то преди закъснение, веднага ми става ясно, че си внушава. От тази тема съм разбрала, че подсъзнателно жените си внушават широкоразпространените банални симптоми, които са се наложили сред обществото и гледаме по филмите,а реално най-ранните симптоми са съвсем различни.

# 559
Хепи, аз хич не си внушавам. Яде ми се та не се трае. По всяко време от цикъла и по всяко време на деня, освен вечер. Само дето до сега бременна не съм била...или поне не съм разбрала.
И преди съм го казвала - всякакви симптоми за бременност преди тест да може да отчете бременност (със сутрешна урина) са ми абсурдни. Иначе не мисля, че са внушения, просто симптомите не означават бременност. Това, че някое момиче след това има положителен тест, за мен не означава, че 3 дни преди овулацията е имала реални симптоми.

# 560
  • София
при повишен вълчи апетит, промяна в глада и тнт толкова рязка, особено за сладко и тестено...
по-добре да се провери захарта и инсулина на гладно, отколкото да се мисли за бременност 11 дни преди датата на цикъла

# 561
Здравейте, отново съм аз досадната. Направих тест, но след обяда просто нямах днес време сутринта, отрицателен, но ... до сега на 29 години съм никога не съм имала закъснение с толкова дни. Имам адски точен  Ц на 27-28 дни.
Един единствен път е бил на 30 ден и беше миналата година, но дойде на 30 ден, а сега го няма имам дискомфорт в гърдите и световъртеж. Има ли вероятност да не е отчел теста и да е рано? Съжалявам, че са толкова глупави въпросите ми, но пусто любопитство и нетърпение....

# 562
Здравейте, отново съм аз досадната. Направих тест, но след обяда просто нямах днес време сутринта, отрицателен, но ... до сега на 29 години съм никога не съм имала закъснение с толкова дни. Имам адски точен  Ц на 27-28 дни.
Един единствен път е бил на 30 ден и беше миналата година, но дойде на 30 ден, а сега го няма имам дискомфорт в гърдите и световъртеж. Има ли вероятност да не е отчел теста и да е рано? Съжалявам, че са толкова глупави въпросите ми, но пусто любопитство и нетърпение....
Защо просто не пуснеш един кръвен.И аз чаках като теб и правех само пикливи тестове и се изтормозих.Вместо да се чудиш пусни си направо един кръвен и той със сигурност ще ти отговори правилно.

# 563
Защо просто не пуснеш един кръвен.И аз чаках като теб и правех само пикливи тестове и се изтормозих.Вместо да се чудиш пусни си направо един кръвен и той със сигурност ще ти отговори правилно.
А при теб какъв беше резултата?

# 564
  • София
Аз не разбрах колко точно е закъснението,  но съдейки от предния пост е 1-2 дни. По принцип при закъснение всеки тест ще отчете. Това че не ти е закъснявало досега е много хубаво,  но не е гаранция че винаги ще е по часовник. Виж ако минат 10ина дни , не е лошо да те види лекар. Причини за закъснение,  различни от бременност има много.

# 565
А при теб какъв беше резултата?
<0,10 т.е напълно отрицателен,за съжаление...

# 566
Аз не разбрах колко точно е закъснението,  но съдейки от предния пост е 1-2 дни. По принцип при закъснение всеки тест ще отчете. Това че не ти е закъснявало досега е много хубаво,  но не е гаранция че винаги ще е по часовник. Виж ако минат 10ина дни , не е лошо да те види лекар. Причини за закъснение,  различни от бременност има много.
2 дни са да, но тва нетърпение е чудно.. ще опитам да се събера и да чакам без излишни драми. Събота ако не е дошло ще пусна кръвен. Благодаря много иначе Simple Smile

# 567
2 дни са да, но тва нетърпение е чудно.. ще опитам да се събера и да чакам без излишни драми. Събота ако не е дошло ще пусна кръвен. Благодаря много иначе Simple Smile
Аз чаках около 20дни като в началото си мислих,че просто закъснява,после започнах с тестовете и докато отида на кръвен...Но въпреки че нямаше бременност,нямаше и нищо сериозно.

# 568
Аз чаках около 20дни като в началото си мислих,че просто закъснява,после започнах с тестовете и докато отида на кръвен...Но въпреки че нямаше бременност,нямаше и нищо сериозно.
Стискам палци скоро да се похвалиш с две черти Simple Smile

# 569
Стискам палци скоро да се похвалиш с две черти Simple Smile
Благодаря и аз ти го пожелавам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт