"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 807
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Момочета извинявам се че пак ви занимавам, но искам да си изкажете мнението. В неделя ЧХГ беше 62,640,днес е 191,600 как нараства според вас?
Чудесно нараства.Браво!

# 496
  • София
нарастването е супер, не ти ли пуснаха и един прогестерон за проверка дали от него е зацапването?

п.п. направи ми впечатление, че пишеш че си 4гс и 3 дни. Определено си била с по-късна О, защото тези стойности в момента са за 4-та гс и 0 дни или 3гс и 6 дни Simple Smile Нооо това няма значение, ще се изчисли като след седмица видите плоден сак.
Късмет и си почивай

# 497
Момочета извинявам се че пак ви занимавам, но искам да си изкажете мнението. В неделя ЧХГ беше 62,640,днес е 191,600 как нараства според вас?

Перфектно. Simple Smile

# 498
нарастването е супер, не ти ли пуснаха и един прогестерон за проверка дали от него е зацапването?

п.п. направи ми впечатление, че пишеш че си 4гс и 3 дни. Определено си била с по-късна О, защото тези стойности в момента са за 4-та гс и 0 дни или 3гс и 6 дни Simple Smile Нооо това няма значение, ще се изчисли като след седмица видите плоден сак.
Късмет и си почивай

Нищо не ми пуснаха, даже малко се ядосах. Влизам в кабинета казвам всичко което ми се сличи, и отсреща чувам дайте да пуснем ново ЧХГ да видим как нараства ако нараства добре ще продължиш дуфастона, ако не се покачва добре спираш дуфастона и чакаш да ти дойде и после си забременяваш и всичко ще е нормално и аз вече бях Anguished.

# 499
Здравейте и първо пожелавам на всички да видят скоро желаните две чертички Simple Smile
Трябваше да ми дойде миналата сряда на 07.03, но все още не е. Последният ми полов акт беше на 17.02 като по изчисление на приложението ми за цикъл в овулация съм била на 21.02. Не сме се пазели, не е свършвал в мен, но имаше втори полов акт след първия, разбира се след измиване. Тест не съм си взела още, защото ме е страх Grinning Възможно ли е да е станал фал? Благодаря ви и хубава вечер 😊

# 500
  • Blondeville
Миии...възможно е, направи си тест, при такова закъснение ще покаже повече от категорично, не знам защо досега не си направила...

# 501
Anna, миналия месец ме тръшна грипа пих антибиотик 7 дена, антихистамини и какво ли още не, затова си мисля, че е закъснението..

# 502
  • Blondeville
Много неща може да повлияят на цикъла, но при закъснение поне можеш да потвърдиш/отхвърлиш бременността като едно от тях Simple Smile

# 503
Благодаря, просто ми е за първи път и паниката е в повече..

# 504
Имам някакво усещане не знам как да го определя като пукане или местене в десния яйчник не знам точно как да го кажа, но не ме боли просто усещам нещо все едно се мести , някой друг усещал ли е такова нещо???

# 505
Йоана , най-вероятно са газове.  Peace

Нищо не ми пуснаха, даже малко се ядосах. Влизам в кабинета казвам всичко което ми се сличи, и отсреща чувам дайте да пуснем ново ЧХГ да видим как нараства ако нараства добре ще продължиш дуфастона, ако не се покачва добре спираш дуфастона и чакаш да ти дойде и после си забременяваш и всичко ще е нормално и аз вече бях Anguished.
     Абе какво им става на тези хора... Всички ли откачиха   Shocked Tired
Нали вече пуска ЧХГ и се вижда че нараства супер... Докога ще те карат да се бодеш  ooooh!

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 23:20 от geizer

# 506
  • София
Жената има зацапване и прогестерона е хубаво да се провери. Естествено, че ще й пуснат ново чхг. Следващо не е нужно, но ако зацапването продължава е хубаво да се види и той. Но лекаря е преценил без него.

# 507
На 20.03 съм на преглед да видим дали ще се установи бременност. Надявам се тогава поне да ме вземат малко по сериозно.

# 508
Жената има зацапване и прогестерона е хубаво да се провери. Естествено, че ще й пуснат ново чхг. Следващо не е нужно, но ако зацапването продължава е хубаво да се види и той. Но лекаря е преценил без него.

Имах предвид отношението. Сякаш правото и на болничен зависи от  ЧХГто, понеже е с кървене, и има опасност бременността да приключи .  А тя ако нямаше кървене, реално нямаше да има нужда и от болничен.  Crossing Arms

# 509

Здравейте! Не мога да повярвам, че пиша тук с две черти. Simple Smile
Днес ми е 52ри ден от началото на последния цикъл. Попринцип ми идва на 44/46/48 ден, така че не знам колко ми е закъснението. Но линийките ми са наситени колкото контролните. Първия тест беше по-наситен, но го снимах чак след няколко часа. Въпросът ми е: имам болки долу все едно ще ми идва. Не е ли по-добре да отида на лекар поне да ми изпише нещо като Дуфастон?

Общи условия

Активация на акаунт