"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 777
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря,но май е добре сутрин както не веднъж сте казвали.

# 586
Розичка,какво стана с теста?

# 587

Здравей Ваня! Благодаря че попита днес вече 28 ден от цикъла направих преди малко един клиър което е грешно защото трябва да е с първата урина и се показа едва забележима даже едва доловима бледа чертичка и то след периода на отчитане,така че смятам че е отриц.но цялата съм надута днес ходих на лекар за това мое сърцебиене и тези топли и студени вълни и ми правиха кардиограма добре съм но ми каза че има вероятност и да има бебче и за това да имам такова Вече незнам...

# 588
  • София

Здравей Ваня! Благодаря че попита днес вече 28 ден от цикъла направих преди малко един клиър което е грешно защото трябва да е с първата урина и се показа едва забележима даже едва доловима бледа чертичка и то след периода на отчитане,така че смятам че е отриц.но цялата съм надута днес ходих на лекар за това мое сърцебиене и тези топли и студени вълни и ми правиха кардиограма добре съм но ми каза че има вероятност и да има бебче и за това да имам такова Вече незнам...

Чакай,, при положение, че си  пред Менструация(предполагаема) и имаш 2ра бледа черта и то не с първа урина,защо да не си бременна? Смяташ,че може да е изпарителна ли? Кръвни пускала ли си? Четох назад мнения, но може да съм пропуснала нещо, извинявам се!

# 589

Виж сега първа урина е най-добре,но не задължително просто защото тогава ЧХГ е най-наситено в урината.При положение,че това е 28 ден от Ц,не с първа урина и имаш черта независимо дали е много бледа,значи си бременна,ако беше с първата урина със сигурност щеше да е по-наситена чертата!Понякога когато ЧХГ е по-малко в урината,защото то по-бавно се насища там,за разлика от кръвта е нормално теста да отчете по-бавно и чертата да е много бледа.Случва се често да се появи черта след 10/15мин. дори половин час.Важното е да е розова,а не сива.Тихичко честито и успех! Simple Smile

# 590
Не е сива определено....просто е мнооого бледа и едва доловима и то след указаното време, толкова се надявам всеки път и сега просто не се пренавивам   може и да ми е рано, както казвате да покаже определено ме обнадеждихте, ако овулацията ми е била ден два по късно от това, което пише на календара, защото аз тестове за оволация не съм правила.Ехх дай боже на всеки, който иска да се случи вече...

# 591
Не е сива определено....просто е мнооого бледа и едва доловима и то след указаното време, толкова се надявам всеки път и сега просто не се пренавивам   може и да ми е рано, както казвате да покаже определено ме обнадеждихте, ако овулацията ми е била ден два по късно от това, което пише на календара, защото аз тестове за оволация не съм правила.Ехх дай боже на всеки, който иска да се случи вече...
Да възможно е да е била по-късно,още повече щом разчиташ на това приложение.И аз го имам,но не го взимам на 100% относно овулацията.Рядко да я даде точно,все пак ние не сме часовници.Използвай го за ориентир и около тези дни,които ти ги дава прави тестове за овулация (за в бъдеще да знаеш). Иначе щом чертата е розова,значи си бременна.Повтори теста след един/два дни.Твоят цикъл с каква дължина е? Редовен ли е?

# 592
Вани цикъла ми е 28—29дни предния месец за първи път в живота ми бе 31 и то не вървя както трябва тоест едно кафяво течение имах по скоро.

# 593
Вани цикъла ми е 28—29дни предния месец за първи път в живота ми бе 31 и то не вървя както трябва тоест едно кафяво течение имах по скоро.
Ами значи от утре може да си броиш вече закъснение.И обикновено при 28/29 дни ову настъпва около 14/15 макс 16 дни,но нали ти казах не сме часовници и понякога има изменения.Общо взето бледата чертичка преди закъснение реално си е супер,че я има.Радвам се и дано да се насища.

# 594
Здравейте

Малко съм объркана. Сигурно ще си видя поста в онази тема, в която се смеят на момичетата, които не са наясно какво се случва с тялото им, но все тая. Искам да знам дали някоя от вас е имала подобни симптоми. Не вярвам да съм бременна, но странни неща се случват с тялото ми. Почвам отначало. 1.03 - 1ви ден на МЦ, който за последните 3 месеца е средно на 28 дни. С половинката решаваме да не се пазим, аз се заредих с над 50 теста за овулация, на 3 различни марки. Най- много се тествах с един, купен онлайн от някакъв местен сайт (живея в Холандия). Успоредно с това си следя О с календар на телефона. Почнах тестовете от ден 5, гледам да ги правя след обяд, между 2 и 6ч., но не видях нито 1 положителен! В дните около предполагаемата О (11-16 март, според приложението ми е фертилния прозорец) правех тестове и със сутрешна урина, но всички отрицателни. Все пак имах  дни с ЦС и въпреки тестовете решихме с половинката да действаме, и на 11, 13, 15 и 17.03 правихме секс, като на 11-ти се пазихме, другите дни - не. Този уикенд 17 и 18-ти ми бяха ужасни дни, особено 18-ти (тогава бях на работа). Огромни болки в кръста, усещане за тежест в областта на половите органи, замаяност, отпадналост, сънливост. Изобщо пълна развалина! Вчера и днес обаче се чувствам съвсем нормално, като нов човек. Все оше съм с леки болки в кръста, но нищо в сравнение с предния ден. Според вас на какво може да се дължи това? Имам време до Ц - (не)чакам на 29.03. Има повече от седмица, не може да е ПМС, обикновено го усещам 1-2 дни преди Ц. От една страна си мисля, че може да е имплантация(не съм имала кървене, обаче), но от друга - как, като не съм видяла + О тест. Както казах, за пръв път правим опит и преди това, както и с предишните ми партньори, сме се пазили. Дали е възможно тялото ми да прави някаква реакция към спермата? Нямам представа как тялото се чувства след това, и много се чудя на какво ли се дължи. Благодаря предварително на отзовалите се.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 13:34 от RainDanceMaggie

# 595
  • София
Ако трябва да ти дойде на 29-ти, то О може да е била на 13-14-15-16 ден.
Независимо какво е станало с теб, просто не се вглеждай.
Това е масово при жени в първите им месеци на "непазене", почват да усещат неща, които не са очаквали да усетят, има доза внушение, има доза страх, има и някаква си там истина, която в други месеци не биха усетили.

п.п. Имплантация, а не имплементация Simple Smile

Има месеци, в които овулация няма, може да ти е такъв месец този, още повече, че не си засякла такава с тестовете.
Все пак най-добре в деня на цикъла ти, ако не ти дойде да направиш един тест Simple Smile

късмет

# 596
Възможно е да си имала по-късна О и всичките ти симптоми да са от това. За имплантация е рано, а и тя обикновено не се усеща по никакъв начин. Не го мисли и си чакай датата.
     Ако болките се повторят, отиди на преглед. Peace

# 597
Овулацията може и точно на 17-18 да е била- от там и неразположението. Да се тества от 5-ти ден е прекалено рано- овулацията е 12-16 дни преди датата на следващата очаквана менструация. Тестове за овулация се правят по едно и също време на деня, но се препоръчва да не е сутрин- по-добре след обяд или надвечер. До кой ден на цикъла се тествахте?

# 598
  • София
аз не мога да си обясня, защо от 1-вия месец си си взела тестове за О.
В твоя случай да, доста от рано си ги почнала, а може би и доста рано си спряла да ги правиш.
Не можете ли да правите секс редовно (през ден) до 20-22 ден от цикъла ти, така няма как да изпуснете ако имаш овулация.
Разбирам да пробвате от месеци и да имаш едно на ум, че може да не целите точните дни, но вие сега започвате...

# 599
Brayda Hug благодаря (и за коренцията) Simple Smile
Ако не бяха болките толкова силни изобщо нямаше да им обърна внимание, и това малко ме стресна.
За овулацията съм чела, че е нормално веднъж в годината да няма, за това и не съм тръгнала да го мисля. Ще видя другия месец. По - скоро, наистина си мисля, че може да е реалция на организма към чуждите клетки (или тяло, не знам как да се изразя).
Гледам да не го мисля, особено , откакто болките отшумяха, но тази сутрин се събудих с мисълта, че няма да е лошо да попитам по- знаещите от мен Simple Smile Благодаря още веднъж за отговора  Grinning

Grumpy_Cat тествам се всеки ден, т.е не съм спряла. И започнах  от ден 5, защото исках да знам кога точно е О, чела съм, че може да е по- рано. Мисля от следващия месец или да почна от ден 10 или изобщо да не се занимавам, а само да правим секс през ден, за по- сигурно.
А за сутрешното тестване бях чела мнение от съфорумка, че  и е било препоръчано от лекар. Но в дните със сутрешното тестване се тествах и след обяд.

geizer наистина не се бях сещала, че е възможно да е настъпила О. Това би дало логичен отговор на нещата. Защото на мен също не ми се вярва, че нещата е възможно да се случат чак толкова бързо.
Всички симптоми и болежки съм си записала в приложението и да, ако се повтори и следващия месец със сигурност ще отида на лекар.

Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт