"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 764
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Розичката, ЧХГ в урината се натрупва по-бавно и това е причината понякога чертичките да са много бледи, а да има закъснение. Втория вариант е малко по-късна овулация. Колко е продължителността на цикъла ти? Сега кой ден от началото на цикъла ти е?

# 616
Да,възможно е .

# 617
Розичката, ЧХГ в урината се натрупва по-бавно и това е причината понякога чертичките да са много бледи, а да има закъснение. Втория вариант е малко по-късна овулация. Колко е продължителността на цикъла ти? Сега кой ден от началото на цикъла ти е?

Здравей! 30 ден ми е тоест 2 дни закъснение и за това си мисля че трябваше да се вижда макар и малко по бледа но сега е едва незабележима.

# 618
Здравей, Розичка! Моята черта беше едва едва забележима на 6 дневно закъснение и затова пуснах ЧХГ - резултатът беше 135. Simple Smile

# 619
Здравей, Розичка! Моята черта беше едва едва забележима на 6 дневно закъснение и затова пуснах ЧХГ - резултатът беше 135. Simple Smile

Браво на теб радвам се значи да си поизчакам малко още а симптоми имаше ли някакви?

# 620

Браво на теб радвам се значи да си поизчакам малко още а симптоми имаше ли някакви?

Нямах никакви симптоми, освен от време на време ми се виеше свят, но аз съм си анемичка и съм свикнала.
За съжаление ЧХГ ми стигна до 750 и се оказа биохимична бременност.

Надявам се при теб всичко да се развие нормално и щастлив финал накрая.

# 621

Здравей! 30 ден ми е тоест 2 дни закъснение и за това си мисля че трябваше да се вижда макар и малко по бледа но сега е едва незабележима.

Наситеността на чертичката не е толкова определяща, поради причината както казах, че ЧХГ се натрупва по-бавно в урината. От значение е също колко е била разредена урината. Изчакай 2 дни и повтори теста.

# 622
Слушам и изпълнявам Wink

# 623
  • София
Розова ли е?

# 624
# 625
  • София
еми щом е бледа и е розова, сигурно има бременност, просто е била по-късна О
тия дни сигурно ако направиш ще се понасити малко повече.
късмет

# 626
еми щом е бледа и е розова, сигурно има бременност, просто е била по-късна О
тия дни сигурно ако направиш ще се понасити малко повече.
късмет

Благодаря дано !!!

# 627
Нямам кога да отида иначе и аз се сетих за този вариант.

Аз също когато видях втора едва забележима чертичка се замислих за кръвен но нямаше как и така или иначе имах още тестове направих още един  и пак едва забележима ... Бях се подготвила с clear blue дигитален , направих и него и изписа Pregnant . Това беше ден преди закъснението , след 3-4 дена пак направих и чертичките си станаха по ясни 🙂 Стискам палци , успех!

# 628
Еххх и това ако е живот...ей сега ми прицапа едно кафяво и така ме боли стомаха както никога...ужасно е явно цикъла иска да ми идва и теста е лъжлив 😭😭😭

# 629
  • София
Еххх и това ако е живот...ей сега ми прицапа едно кафяво и така ме боли стомаха както никога...ужасно е явно цикъла иска да ми идва и теста е лъжлив 😭😭😭

Стомаха, ако те боли е вирус, долу ако те боли - тогава е друга бира...
Надявам се, че не е това. Иначе и мен ме болеше все едно ми идва, пък не ми идваше... не знам

Общи условия

Активация на акаунт