"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 754
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз прилично отхвърлях вероятността да съм бременна и си направих теста в 19 часа вечета, след 6 закъснение де... и чертите просто ми избодоха очите. Вярно,че беше минало доста време, и аз знам че сутрин ще е най-концентрирана, но ако имап закъснение, може да го направиш по всяко време според мен.

# 646
Аз прилично отхвърлях вероятността да съм бременна и си направих теста в 19 часа вечета, след 6 закъснение де... и чертите просто ми избодоха очите. Вярно,че беше минало доста време, и аз знам че сутрин ще е най-концентрирана, но ако имап закъснение, може да го направиш по всяко време според мен.

Със сигурност,тогава да.
Момичето е един ден преди очаквания цикъл. Simple Smile

# 647
  • София

Със сигурност,тогава да.
Момичето е един ден преди очаквания цикъл. Simple Smile

Да, да, отбелязах го това, ако има търпение да изчака още 2 дни за пиклив тест - ще се видят по-ясни според мен, а след 10-12 дни може и да лекар да иде.

# 648
Най-добре да е сутрешна урина, ако тестването е много много рано(например 11 дни след О). От там насетне не виждам никакъв смисъл от тестване със сутрешна урина. Хормонът си го има в урината и тестовете спокойно си отчитат по всяко време. На мен ми отчете Шуърчек около 13 дни след О, следобед, с много ясна и отчетлива черта, която се появи буквално веднага. Сигурна съм, че ако се бях тествала предния ден, пак щеше да е положителен.

Вервам, ако на приятелката ти тестът е положителен, значи е верен. Ако е отрицателен, може и да не е верен.

# 649
Здравейте.
От 21 до 25.02.18 ми е бил последния цикъл. Веднага след него сме започнали опити. От две седмици усещам някакво отвратително сутрешно гадене, често посещение на wc, страшно къркорене на червата,моментни придърпване ниско долу. Правих си тест на 10.03 но беше отрицателен може би е било рано. Та въпроса ми е дали е възможно веднага след цикъл да е станало нещо и кога мога да направя следващия тест.
Спокойно и двамата го искахме. ☺

# 650
Кога очакваш менструацията си? Имаш ли закъснение?

Забременява се по време на овулация. След като ти е свършила менструацията, е било много рано за овулация, т.е. не си забременяла тогава. Но това не означава, че не си забременяла през този месец. За симптоми е рано.

# 651
На 27.03 очаквам менструация. Все още няма закъснение.

# 652
Много ми е интересен този симптом "често ходене до wc". Нали се сещате, че дори и да сте бременна (пожелавам ви успех) е прекалено рано матката да притиска пикочния мехур

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 21:19 от regodi

# 653
Дори и гаденето + повръщане не е сигурен признак за бременност. Миналият месец имах всички обичайни симптоми за бременност + закъснение, но тестовете си бяха отрицателни и си ми дойде. Изчакай закъснение, направи тогава тест. За по-сигурно, ако искаш, пусни кръвен. Успех!

# 654
  • Blondeville
В начална бременност честото ходене до тоалетна е свързано с повишавенето на прогестерона основно. Но той се повишава и без бременност, и ако такава няма, просто спада. “Симптомите” преди цикъл се дължат на естествените хормонални промени след овулация, може да ги има и без бременност. То реално няколко дни след овулация, дори да има оплодена яйцеклетка още няма имплантация, безумно е да се очакват “бременни” симптоми, когато тялото още не е разбрало, че е бременно. Ако има симптоми, то те са следовулаторни такива, и ги има и със и без бременност. Аз също. усещах всички признаци много рано, но ги отдавам на прогестерона основно. Същинските симптоми идват след закъснението.

Много ми е интересен този симптом "често ходене до wc". Нали се сещате, че дори и да сте бременна (пожелавам ви успех) е прекалено рано матката да притиска пикочния мехур

# 655
В начална бременност честото ходене до тоалетна е свързано с повишавенето на прогестерона основно. Но той се повишава и без бременност, и ако такава няма, просто спада. “Симптомите” преди цикъл се дължат на естествените хормонални промени след овулация, може да ги има и без бременност. То реално няколко дни след овулация, дори да има оплодена яйцеклетка още няма имплантация, безумно е да се очакват “бременни” симптоми, когато тялото още не е разбрало, че е бременно. Ако има симптоми, то те са следовулаторни такива, и ги има и със и без бременност. Аз също. усещах всички признаци много рано, но ги отдавам на прогестерона основно. Същинските симптоми идват след закъснението.

Да, точно така. И точно заради това на всеки един пост се изтъква, че често се ходи до тоалетна, дори и да няма закъснение или бременност. Хайде, моля ви се. Една като прочете за този симптом и се почва веднага. Значи аз съм перманентно бременна, защото през половин час бях във wc, даже сега по-рядко я посещвам

# 656
  • Blondeville
Да, в тази тема общо взето често се цикли едно и също - търсят се симптоми буквално часове след секса  Laughing Затова вече втори път се опитвам да го обясня това с ранните симптоми, както и много други момичета, но няма особен ефект.

# 657
Да, в тази тема общо взето често се цикли едно и също - търсят се симптоми буквално часове след секса  Laughing Затова вече втори път се опитвам да го обясня това с ранните симптоми, както и много други момичета, но няма особен ефект.

Да, точно и аз това исках да кажа.

# 658
Здравейте,момичета!Дълго време следя форума.Все не събирах кураж да се включа.Е мисля щ,че този момент дойде.Ето и моята история и питанка. На 21.01.2018 ми беше последния цикъл.Днес 28 дни закъснение и бих казала отрицателен последен тест.Втората черта е ясно видима,но бяла.От 5 дни съм с церквилна слуз в бледо розово.Един ден има,един няма!Утре съм на лекар и със сигурност ще разбера.Но ме яде отвътре, и не мога да заспя.Моля за мнения по въпроса.Забравих да кажа,че от 2 години сме на опити без резултат.

# 659
Тестът е невалиден. С такова закъснение, втората черта трябва да е по-тъмна от контролната, така че не може да се говори за бременност, ако тестовете са ти отрицателни. На прегледът ще се установи на какво се дължи закъснението.

П.П. Надявам се, че сте се обърнали към репродуктивен специалист, щом опитвате от 2 години. Дано скоро да имате положителен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт