СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 253
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ми нищо не съм разчопкала, но на въпросното място имаше пъпка, така че може би неволно съм я замърсила. Хирургът е баща на един приятел, така че няма да ме шашка излишно. Да видим какво ще каже. Но и на мен едната страна ми е направо обезобразена...за колко дни ти мина с Йодасепта?

# 241
здравейте момичета,
днес трябваше да съм в 12г.с. +3 дни, но на прегледа се установи, че няма сърдечна дейност и е спряло развитието на плода малко след последния ми преглед на 14.02. - много ми е тъжно, защото всичко това ми се случва след почти 4 години опити за забременяване, но радостта ми беше кратка ...утре съм на доктор, за да ме "изчистят" така да се каже - нямам идея какво точно ще ми правят кюретаж ли, вакуум ли - нищо никой не ми обясни, не знам и какво да питам, от какво да се опасявам....посъветваха ме да направим изследване, което евентуално да подскаже причината защо това се е случило, за да се избегне за в бъдеще, ако е възможно и така ..... някой ако знае нещо по тази тема ще ми бъде от помощ всяка информация....благодаря Ви ...

# 242
Здравейте бъдещи мами,
Аз днес бях на БХС и ми съобщиха, че бебчо се развива прекрасно. Дори ми казаха и пола му. Много се вълнувам и сега подготвям изненада за таткото. Simple Smile

# 243

irina_lo много съжалявам Confused пожелавам ти бързо да се възстановиш Kissing Smiling Eyes

# 244
  • Пловдив
rina_lo,съжалявам.В подфорум Проблемно забременяване мисля,че можеш да прочетеш повече инфо за изследвания след мисед.Принципно след един мисед не правят изследвания,защото е нормално да се случи.Много жени имат мисед и след това раждат бебчета.

Mimsityyy,за 2-3 дни започва да спада.Пиши какво ти е казал хирургът

# 245
благодаря Елфита,
ще поразгледам подробно за повече информация в този форум, много неочаквано ми дойде тази новина, а не бях подготвена, ако изобщо може човек да е подготвен за подобно нещо ....
Надявам се на бързо възстановяване .....
късмет на всички пожелавам

# 246
irina_lo, много съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти кураж, бързо да се възстановиш и скоро да си отново в отчетните теми за бременност.

# 247
Ирина, съжалявам за случилото се Frowning1 Бъди силна, щом е станало веднъж, ще стане пак! Господ си знае работата!
Можеш да пуснеш генетични изследвания за тромбофилии и мутации разни. Не рядко те са причина за мисед. А може просто да е била хромозомна грешка и плода да е имал някаква аномалия. Това обикновено, казват, не се повтаря.
Много прегръдки и се надявам скоро отново да си в отчетните групи!

# 248
Честит празник мили дами пожелавам ви страхотен ден изпълнен с много емоции и цветя 🌹🌷🌹

# 249
# 250
Честит празник мами! Пожелавам ви леки и прекрасни бременности,бъдете обградени от любов и усмивки! Flowers Rose Flowers Hibiscus Sparkling Heart

# 251
Мами, честит празник и от мен, с малко закъснение. Аз съм в болница...надявам се до утре, но може и до понеделник. Нещото на лицето ми се оказа атером...хоспитализираха ме заради бременността. Махнаха го с местна упойка - лидокаин, но не ме хвана. Беше адско...според лекаря може да не е и запушена пора, а нещо да ме е ухапало. Иначе ме прекараха през спешното, за да не чакам, защото съм бременна, консултираха ме първо в АГ, взеха ми кръв и урина, ЕКГ ми направиха. Всичко е напълно наред с всички показатели. Бебка(момиче е, пак я видях) е напълно добре - мърда, шава и пулсът й е нормален. Днес вече съм ок, отоците спадат бързо, гадорията се дренира и всичко е ок. Като изляза ще ида при моята лекарка и ще й обясня какво е станало с епикриза, картони и всичко, ако реши и тя да погледне малката. Но казвам ви, ако забележите дори най-малка промяна в кожата си, консултирайте се с дерматолог или най-малкото козметик. Моята от суха стана мазна и може би затова се получи и тази беля. Цяла зима не се разболях, въпреки че работя в детска градина, а успях да си докарам такава беля...Пазете се! 🌹

# 252
Момичета, рано не рано, това е положението - усетих бебчето Blush
Сигурна съм 95% , та ако може и по-опитните мами да споделят мнение.
Чувството беше много странно, не като куркане на черва, нито пърхане на пеперуда. По-скоро като пулсация, лека, но много ясно доловима. Все едно сърцето ми беше непосредствено под кожата, на нивото на пъпа. Изтупка 2-3-4 пъти и спря. Това беше сутринта, от тогава се ослушвам, но няма нищо.
Днес влизам в 15гс. Знам, че е малко рано, но просто си знам, че беше то Grinning

# 253
Момичета, рано не рано, това е положението - усетих бебчето Blush
Сигурна съм 95% , та ако може и по-опитните мами да споделят мнение.
Чувството беше много странно, не като куркане на черва, нито пърхане на пеперуда. По-скоро като пулсация, лека, но много ясно доловима. Все едно сърцето ми беше непосредствено под кожата, на нивото на пъпа. Изтупка 2-3-4 пъти и спря.

pladi, при мен е първа бременност, но аз от по-миналата седмица усещам същото нещо в областта около пъпа , понякога крайно дясно от пъпа и като споделих на лекаря, питайки го дали е възможно толкова рано да усещам бебето, той беше категоричен че това е меко казано абсурдно. Добре де, то ако са червата както казват защо ще го усещаш така. Аз много добре знам какво усещам като ми къркорят червата и смея да твърдя, че това усещане е много различно и е някак странно като си убеден в това, което чувстваш и като другите те убеждават че не е това, което си мислиш. 😁  Онзи ден споделих на братовчедка си, която миналата година роди, и тя също ми каза, че по-късно се усещали движенията на бебето и било възможно да съм му усещала пъпната връв, но не било то 😕, което ми прозвуча много странно...

# 254
Аз не го очаквах по-рано от 16-17 седмица и много се изненадах. Абсолютно сигурна съм, че не са червата ми, усещането нямаше нищо общо. Беше като потупване, а не гъделичкане. Усетих го малко под и в ляво от пъпа, беше достатъчно силно и достатъчно ясно, за да се ококоря направо 😁
Василева, ти в коя седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт