СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, какъв беше този картон, в които се вписват болничните? Вчера ме изписаха и ми казаха да си взема такъв, после личният да го попълни и чак след това да ходя да ми издадат болничен. Иначе днес бях на преглед и изненадаааааа - момче е Grinning А 2 седмици се настройвахме за момиче. 😁

# 346
  • Пловдив
Mimsityyy,от книжарницата купуваш лична амбулаторна карта
Честито момченце!Защо сте се настройвали за момиче първо?

# 347
  • София
Момичета, какъв беше този картон, в които се вписват болничните? Вчера ме изписаха и ми казаха да си взема такъв, после личният да го попълни и чак след това да ходя да ми издадат болничен. Иначе днес бях на преглед и изненадаааааа - момче е Grinning А 2 седмици се настройвахме за момиче. 😁
Е за това не искам да знам, искам накрая ИЗНЕНАДА Grinning Grinning Grinning

# 348
Mimsityyy честито момченце!
 Днес получавам новини за момченца. Една приятелка и тя се настройваше за момиче,при наличието на едно момче. Сега ми писа,че второто ще е пак момченце. Засега върви на мъжка годината. Grinning
Аз нямам търпение да дойде 20ти,лекарката ни каза,че тогава трябва да се види. Аз искам да знам Simple Smile

# 349
Аз пък имам една приятелка, вече е в шестия месец и и казват че е момче 100%, но тя твърди, че вътрешното и усещане е, че е момиче. Постоянно си му говори в женски род и я тегли да гледа роклички. 🤣 Аз пък миналата седмица сънувах, че имам момче, а ми казаха на първата фетална момиче. Кой знае. 😁

# 350
Аз пък имам една приятелка, вече е в шестия месец и и казват че е момче 100%, но тя твърди, че вътрешното и усещане е, че е момиче. Постоянно си му говори в женски род и я тегли да гледа роклички. 🤣 Аз пък миналата седмица сънувах, че имам момче, а ми казаха на първата фетална момиче. Кой знае. 😁
При момчетата по трудно се бърка,то като си стърчи нещото. Grinning
Аз сънувах момиче. ММ и той е убеден,че е момиче и щяла да е наперена кифла. А и момичетата обичали повече бащите си . Joy  Все му казвам да не се настройва,че накрая може да щръкне нещо.

# 351
Супеер моммченцее Hug на моята първа феталнаа изообщо не се обърнаа и не можах да разбера пола, а чак на края на април ще ходя на 4д ... Аз се надявам за момченце Blush

# 352
  • София
Аз съм си поръчала второ момиченце. Simple Smile
И предположението на лекарката е за момиченце, ще видим другата седмица, дали ще се потвърди.

Момичета, на кой трябва да пиша, за да ме включи в тайната фб група?

# 353
♥Elfita♥ , настройвахме се за момиче, защото на предишния преглед, в 12 седмица, ни казаха момиче Grinning този път обаче и сами видяхме, че не е момиче Grinning

# 354
И аз бих желала да се включа в групата,ако приемате членове Simple Smile

# 355

Момичета, на кой трябва да пиша, за да ме включи в тайната фб група?

Аз не успях да намеря тайната по името.
Как точно се изписва във фейсбук?

# 356
В коя седмица ви казват пола? Аз ще ходя на 27.03 и ще съм 17+1 и много се надявам да разбера Heart Eyes най вече заради спор с таткото Grinning

# 357
В коя седмица ви казват пола? Аз ще ходя на 27.03 и ще съм 17+1 и много се надявам да разбера Heart Eyes най вече заради спор с таткото Grinning

Тогава трябва на 100% да се види. Моята приятелка е 10 седмица и се вижда,че е момче. Аз другата  седмица ще съм 13та и каза,че трябва да се види.

# 358
Аз съм в петък на 4D и много се надявам да ни се разкрие в цялата си прелест. Почти съм сигурна, че ще видим чушка Stuck Out Tongue Winking Eye
Тайната група няма да я намерите по име, именно защото е тайна Grinning  Пишете ми на лично, ще ви пусна покана за приятелство  във ФБ и ще ви добавя.

# 359
  • Пловдив
♥Elfita♥ , настройвахме се за момиче, защото на предишния преглед, в 12 седмица, ни казаха момиче Grinning този път обаче и сами видяхме, че не е момиче Grinning

в 12 та г.с на фетална морфология ли беше или обикновен преглед?

Общи условия

Активация на акаунт