СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Аз на работа започвам да се чувствам много зле. Мислих, че ще изкарам до края, но май съм се надценила. Работя седнала почти по 9 часа, не физически, а умствен труд. Много се изморявам. Освен това работя с много хора, съответно кихат, брихат...ужас! От шефката ми никакво разбиране за това, че съм бременна. Постоянно психо атаки, че заради мен и моите прегледи издевателствам над колегите /това са точните думи/. В момента съм 2 дена в болничен, защото наистина съм много болна...съответно имаше много реплики. Усещам, че няма да изкарам дълго по този начин. Истината е, че никой не обича бременните. Когато бачкаш като луд, всички са ти благодарни ама като ти се наложи да отсъстваш всичко се забравя.

# 331
Мамчета , забравих да ви питам. Спите ли по корем или спряхте вече? И това може ли да навреди на бебето при условие че нямаме проблеми и ни е удобно така да спим?

Аз си спя още по корем, не знам как ще се откажа по-натам Днес питах лекарката и каза, че няма никакъв проблем:) Някъде бях чела, че не е много ок да спим едва ли не на главата на бебо, ама мисля, че ще ни прости:)

# 332
Аз също започвам да се чувствам по същия начин като Цветно , най-малкото, защото офиса ми е сбирщина от змий, а шефа ми няма кой знае какво изградено чувство тъй като няма деца..или жена... и съчувствие от него не бих очаквала, работата е живота му. Още не искам да кажа, не от страх, защото съм на постоянен трудов договор, но просто от към отрицателна енергия, тя е толкова много! Все някога ще трябва да кажа.. да видя кога ще се наканя.. преди да вземе да ми личи съвсем Grinning

# 333
Аз също започвам да се чувствам по същия начин като Цветно , най-малкото, защото офиса ми е сбирщина от змий, а шефа ми няма кой знае какво изградено чувство тъй като няма деца..или жена... и съчувствие от него не бих очаквала, работата е живота му. Още не искам да кажа, не от страх, защото съм на постоянен трудов договор, но просто от към отрицателна енергия, тя е толкова много! Все някога ще трябва да кажа.. да видя кога ще се наканя.. преди да вземе да ми личи съвсем Grinning
Хаха и аз съм като вас в офис с кихащи и кашлящии само че змийте сме 2 аа за разбираанее 2ма от колегите ми още не знаят иначее шефаа мии що годе добре се държи мисля че ще удържа до края поне се надявам ... Защото със тези болнични пада и заплатата а със заплата после намалява и майчинствотоо и ако всичко е на ред ще си работяя

# 334
Единствено за това все още бутам, успокоявам се, че имам още има няма 3 месеца до майчинството Grinning

# 335
А със секса как вървят нещата ,моя доктор вече разреши ноо моя питал 2ма негови приятели и те го посъветвали да не правим нищо Angry  а аз имам нужда ии не знам сега как да процедирам какъвто е инат ....Cold Sweat

# 336
А таткото каза ли поради каква причина са му казали да не правите?

# 337
А таткото каза ли поради каква причина са му казали да не правите?
Ми на единия долколкото разбрах доктора им е забранил ,
А другия просто му казал да не правим без причина ... А  на мен вече ми е нервноо и се почват филмите хахах даже забравих какво е Head Band

# 338
Напълно те разбирам, ама при нас е по друга причина. Пробва ли да му обясниш, че при всички бременността е различна и щом доктора дава, значи всичко с бебе е наред и дори трябва да се радвате. Може да му кажеш, че без секс ти е много напрегнато вече и сигурно и на бебето му е нервно Joy може също да вметнеш, че си чела, че при редовен секс раждането било по-лесно (макар и в по-напреднала бременност) И не на последно място - предизвиквай го- няма мъж, който да устои много дълго Joy

# 339
Оффф, а пък на мен хич не ми се прави секс...хормони. Иска ми се и моя мъж да го е страх, да ама не!

# 340
Оффф, а пък на мен хич не ми се прави секс...хормони. Иска ми се и моя мъж да го е страх, да ама не!

И моя не го беше страах даже доста му се искааше, но тогава доктора не даваше , а сега като дава неговите приятели са му наговорили нещо и се дърпа... 

# 341
  • Пловдив
Аз пък да попитам - пиете ли Витамин Д? Моят доктор ми каза да пия по две капки на ден, обаче не го питах какъв витамин Д да си взема от аптеката.

# 342
Аз пък да попитам - пиете ли Витамин Д? Моят доктор ми каза да пия по две капки на ден, обаче не го питах какъв витамин Д да си взема от аптеката.
преди година и половина пиех Вигантол. Предполагам това е имал предвид.

# 343

И моя не го беше страах даже доста му се искааше, но тогава доктора не даваше , а сега като дава неговите приятели са му наговорили нещо и се дърпа... 

Не случайно сме по-интелигентната, хитра и с повече въображение и напорчивост половинка... Joy Седни, обясни, че не трябва да взима предвид мнението на приятелите си и че имаш физическа нужда.. А, и че ако си нервна ти и бебето е нервно..аз този коз често ползвам - 'не ме ядосвай, че ядосваш бебето и много ще ти реве' - толкова съобразителен мъж не съм имала от години! Добре, че пак в това отношение не слуша приятелите си, които са изпитвали някакъв ужас от бременните си половинки.

# 344
  • Пловдив

Продават два вида-Вигантол и Вит Д на Джеймисън.За децата съм взимала на Джеймисън

Общи условия

Активация на акаунт