СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 64 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Моят БХС беше на 20.02, видях резултата на 27.02 , като са ме регистрирали в системата им предния ден. До тогава също ми изписваше, че няма данни за такова лице и такава проба.

# 271
Моят БХС беше на 20.02, видях резултата на 27.02 , като са ме регистрирали в системата им предния ден. До тогава също ми изписваше, че няма данни за такова лице и такава проба.
И с коя дата влезе, pladi ?
Датата на вземане на проба отговаряше ли си на действителната или отговаряше на датата, на която са те регистрирали

# 272
С дата на вземане на пробата, т.е. 20.02, три имена и дата на раждане.

# 273
  • Пловдив
Здравейте, записвам се за темата. Моя термин е 26.09.2018.  Hug
Досега съм виждала бебчо като точица в 6г.с. и в 7г.с беше почти 1см.
Първия ми официален ехограф ще бъде на 17 Март нямам търпение Simple Smile тогава ще ми направят и изледванията за редки болести Даун и т.н.
Нямам сутрешно гадене, може би раздразненост и много умора .. Все гледам да полегна или поседна.
Немога да разбера дали коремчето е наедряло защото си имам по принцип хубаво заоблено коремче тип 5 месец Simple Smile (от сега ми отстъпват място в метрото)
Пия фолиева киселина и витамин Б.
Като разбрах че съм бременна в 5г.с ТСХ ми беше 18.72 веднаха Л тироксин по 100мг и Цефазел 100.. За 20дена ТСХ ми падна на 0.76 , което е изключително добре.
Ще се следим и взаймно ще обменяме опит  Party Леко бременеене на всички  Heart Eyes

# 274
Термин 16.09
Благодаря за темата.

# 275
  • Пловдив
Добро утро.Времето е страхотно.Надявам се на един чудесен уикенд

fllorian ,с един термин сме.Досега бях самичка на датата,вече имам компания

# 276
Моят термин се променя с всеки преглед, вече е 19-ти Simple Smile
Вчера бях на фетална и БХС, всичко е наред, док каза, че бебето има царствен профил, бащата веднага реши, че е от него Simple Smile
Всичко е наред за момемнт, но ме смути казвайки, че не е трябвало да спирам метформина за инсулиновата резистентност... Аз го спрях по молба на еднокриноложката ми, другия петък съм при друг лекар, да видим. Само при мисълта за обременяване с глюкоза и ми се повръща. А иначе килограмите си вървят нагоре. Само хранене ми спира гаденето, надявам се да спре, ще вече приличам на буца. Симпатична, вярно, но буца...Innocent

# 277
Всичко е наред за момемнт, но ме смути казвайки, че не е трябвало да спирам метформина за инсулиновата резистентност... Аз го спрях по молба на еднокриноложката ми, другия петък съм при друг лекар, да видим.
И аз съм с ИР и спрях хапчетата малко преди да забременея - ендокриноложката и АГто бяха единодушни, че не трябва да се взима метформин по време на бременност. Общо взето главно в нета съм чела мнения, че уж не трябвало да се спират, не вредели, но за мен информацията и тестването в защита на тази теория са прекалено оскъдни.
Пиши какво ти е казал и другият лекар. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 10:55 от Анонимен

# 278
TheMarquise, напълно съм съгласна, даже на листовката пише да не се приемат. Ще пиша задължително, но ще съм в голяма дилема кого да послушам. Дано не се стига дотам....

# 279
Спомням си, че моята ендокриноложка ми беше казала, че както при повечето лечения, така и тук лекарите са на два полюса - за и против метформина по време на бременност. Тя е от тези, които са против и за това каза "Спираш Метфогамата в момента, в който разбереш, че си бременна" и аз я спрях. Сега и на мен ми е притеснено, въпреки че уж внимавам с въглехидратите ( ама не съвсем). Дано няма проблем!

# 280
  • По света и У нас
Здравейте!
И ние бяхме на ФМ и БХС в сряда. От морфологията, до колкото разбрах, всичко с бебе е наред. Разултата от БХС не е излезнал още. В лекарския кабинет с мъжа ми се загледахме в едни листовки за пренатални изследвания и доктора като ни видя с брошурите в ръка ни препоръча, ако сме решили да го правим, да направим този пакет http://visiontest.bg/za-vision/
На мен малко ми се вижда излишен този тест, ако резултатите от БХС са ок, но мъжо се е заинатил да го правим. Всичките ми познати, които наскоро са раждали не са го правили, а са си родили здравички дечица. Вие какво мислите за този род тестове?

# 281
Момичета на Вас кога ви назначиха първите кръвни изследвания ... в коя гестационна седмица?

# 282
Първите ми изследвания бяха вчера в 12 г.с. и то защото се записах за женска консултация .

# 283
Моите бяха този вторник, в 13 г.с също като Mimka92, когато отидох да се запиша за консултация.

# 284
  • Varna, Bulgaria
Моите бяха в 9 седмица. Тогава ме записаха на ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт