Лечение с протеолитични системни ензими (6-та тема)

• 110 802
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Интересно. И аз наскоро вадих по малко кръв от носа точно както го описвате, само че при мен беше точно преди да се разболея от ковид. Сина ми също имаше кръв от носа, но при него беше по-малко.

# 646
  • Бургас
И аз съм така, но не постоянно.Първо си помислих и аз, че е свързано с ковида и ензимите, аз пих фиброзим и натаспин 1м.Сега обаче не пия, а пак се появи.При мен е преди МЦ.Друго ми мина през ума, понеже е сутрин само, да не би да вдигам кръвно докато спя, не знам, възможно ли е?

# 647
  • Бургас
Аз в началото си мислех, че е от сухия въздух, понеже сме на парно.

# 648
  • Бургас
Знаеш ли, и аз в момента съм на парно през деня от януари, но мисля, че и декември пак го имах по едно време.Доколкото знам това е кръв от капилярчета и за да се пукат сигурно има някакво напрежение.Не се случва за първи път през живота ми, но сега ми направи впечатление, че след ковид все нещо се появява странно.

# 649
И аз съм така, но не постоянно.Първо си помислих и аз, че е свързано с ковида и ензимите, аз пих фиброзим и натаспин 1м.Сега обаче не пия, а пак се появи.При мен е преди МЦ.Друго ми мина през ума, понеже е сутрин само, да не би да вдигам кръвно докато спя, не знам, възможно ли е?
Сутрин кръвното е най-високо, но ако тече кръв от високо кръвно, би трябвало според мен да се случва и друг път, например при нервно напрежение, при някакъв силен стрес или натоварване.
Аз пия от близо три месеца ензими от силната потенция и досега не съм имала такъв проблем с кръвотечение или кръвни съсиреци. Изкарала съм ковид преди година и половина.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:57 от Паци

# 650
  • Варна
Чета, че пиете Фиброзим и Натаспин едновременно. Бъркам ли се, че не трябва да се пият заедно?

# 651
  • Бургас
Аз ги пих един ден едното, на следващия другото, но аз сама си ги назначих защото не исках да пия аспирин протект.Иначе пакета тук е серапептаза, бромелаин и натокиназа и се пият заедно.

Би трябвало да няма проблем, защо мислиш, че не може заедно Фиброзим и Натаспин?

# 652
  • Варна
Мисля че някъде го прочетох, но и аз не съм много сигурна, затова питам. И аз пия Натаспин след Ковид, но нещо ме стягат гърдите и искам да добавя и Фиброзим. Освен да ги редувам през ден.

# 653
  • Бургас
На мен личната след ковид ми изписа Натокиназа за профилактика от образуване на съсиреци (вместо аспирин протект). Някой пил ли е с такава цел.

# 654
  • Бургас
Аз ги пих с такава цел, защото ми се появи една тежест в крака след ковид.Иначе не бях пила по време на заболяването и смятах нищо да не пия, заради цикъла ми, че е много обилен, но се уплаших, въпреки, че изследванията ми бяха добре и според лекарите нямам индикации за тромби.Иначе ме чака един комплект ензими, но заради този цикъл не смея да ги почна.

# 655
Започнах ензимите, като доста четох. Реших да пия двойна доза от серапептаза. Намерих разни отзиви, че е хубаво първите три седмици да се почне ударна доза. Смятам мин. 7 месеца да ги пия, ако няма неразположение. В тях ми е надеждата. Лекарите вдигат ръце. Мисля да опитам и боуен, но ще ми е за първи път и честно казано незнам и там какво да очаквам.

# 656
Започнах ензимите, като доста четох. Реших да пия двойна доза от серапептаза. Намерих разни отзиви, че е хубаво първите три седмици да се почне ударна доза. Смятам мин. 7 месеца да ги пия, ако няма неразположение. В тях ми е надеждата. Лекарите вдигат ръце. Мисля да опитам и боуен, но ще ми е за първи път и честно казано незнам и там какво да очаквам.
Какъв е твоя проблем?

# 657
Какъв е твоя проблем?
Малко по назад съм писала - сраствания вследствие на гръбначна операция които притискат нерва. Отделно имам и анкилозиращ спондилит. Надявам се да помогне и за двете неща.

# 658
Какъв е твоя проблем?
Малко по назад съм писала - сраствания вследствие на гръбначна операция които притискат нерва. Отделно имам и анкилозиращ спондилит. Надявам се да помогне и за двете неща.
И аз ги пия за сраствания на нерв

# 659
Здравейте,някой с полип в матката с протеолитични ензими  прилагал ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт