Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за празници, споделяне на лични преживявания по време на бременността, съвети за здраве и грижи за бебето, както и обмен на опит и информация за покупки на дрехи и аксесоари за бебета. Дискусията обхваща различни теми като сватби, бременност, родителство, здраве и лични преживявания.
-
Какви бяха някои от съветите, дадени по време на дискусията?
По време на дискусията се споделят съвети за лечение на възпалено гърло, като се препоръчва чай с мед и консумация на лимони с мед. Също така бяха споделени преживявания за усещане на ритници и начини за успокояване на бебето в корема. По време на дискусията се дават съвети за бременност, като например как да се грижим за здравето си, какви храни да консумираме, как да управляваме различни здравословни проблеми и как да се подготвим за родителството.
-
Какви са темите, свързани с покупките за бебето?
-
Какви преживявания са споделени по време на дискусията, както лични, така и общи?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?

.Ако някога имаш пак път насам свиркай
.Аз ще пътувам със същата линия на skyeurope,само,че няма да съм с автобуса до там,но то не,че има голяма разлика.Само дето сигурно после пътя от София до моят град ще ми се увиди
.

и да закачите снимки от срещата на Софийските мами.
от страна на твоята"приятелка",да изказва такива лични мнения за човек,който може да се разпознае по описанието.та нали като публикуваш в нета може да го прочете всеки -много е нетактично.а това за зодиите си е по-скоро женско забавление,отколкото някаква доказана истина.ако прочетеш за всяка зодия има много велики личности,достойни за възхищение и подражание.то иначе ,ако вярваш на зодиите,царете щяха да се раждат само август,а медиумите да речем-март.
!аз лично не познавам никой,но се надявам моичкото да е най-страхотното и умничко детенце!
,ние Ште сме виртуално с вас.И да се снимате,4е да гледаме тумба4ета.
. Огледахме много добре бебчо. Попита ме какв са ми изследванията, хемоглобина, аз му казах, че е нисък, но другия ми доктор е казал ,че ако падне още тогава ще предприема мерки.
. Получих и обстойно обяснение, което досега не чувах.
А така ми се идваше,че чак ми идва да ревна.Да си изкарате весело,да направите снимки и се надяванм скоро пак да има среща.Целувки на тумбаците

Моята докторка иска такъв уж ми каза от къде да го купя, ама книжарницата май са я затворили 
Чесно да си призная нямам нищо към никоя зодия зависи от човека. Познавам още двама мъже родени на моята дата и двамата нямат нищо общо, така че зависи от средата може би, не знам
Но Минев ти е предписал Магнерот, а той е точно срещу контракции. Така, че спокойно. Аз засега не пия лекарства - дори интересно защо докато играем гимнастика в училището, не получавам никакви такива. А там има упражнения и за коремните мускули (съвсем леки разбира се)