Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 408
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И аз мисля, че Венета просто имаше нужда да се почувства красива и желана, и да си покаже, че все още може да привлече интереса на някой мъж. При такива ситуации нейната реакция е напълно нормална според мен.

Това детенце Крум толкова много ми харесва. Освен, че е хубав и играе добре. Рая пък за разлика от него изобщо не ми допада. А пък това, че се опитват да я покажат, като нечовешки умна още повече ме кара да не ми харесва

И Борката - най-накрая се стегна това момче. Айде сега да го видим на къде ще тръгне.

Румен на моменти ми е леко симпатичен, но на моменти много ме дразни. В днешния епизод ми беше симпатичен Simple Smile. Дано с Венета всичко да е наред - изключително много я харесвам тази жена

Друго няма какво да коментирам - само пълнеж

# 631
  • Варна
Изключително глупав епизод. Можеше и без него.

# 632
  • тук, на мястото си
Като гледах снощи епизода и стигнах до заключението, че Румен ми харесва много повече от Борис. Румен и Катя са много хубава двойка, приличат си по външен вид, приличат си по акъл. Е, Румчо залита към парите и жените малко повече от обикновено, но така явно правят повечето от модерните хора.
Децата също ми направиха впечатление. Не знам с кастинг ли са избирани, но си помислих, че ако такъв кастинг имаше едно време, то нямаше да има такива филми като "С деца на море", "Таралежите се раждат без бодли", "Неочаквана ваканция" и др., и др.

# 633
  • София
Аз не мисля, че Катерина си подхожда с Румен изобщо даже. Да, с Борис също не ги виждам на този етап. Но на Румен морала и ценностната му система е различна от тази на Катерина, а както казаха поне 100 пъти в сериала, тя много държи на това си качество. Така че, колкото и да са кротки и благи и обрани като характери тази връзка няма бъдеще. За хубава връзка други неща са от значение, а това се напасва с времето дали единия е малко по импулсивен, а другия по обран.

# 634
Аз не харесвам Катерина, а Ани. Жал ми е това момиче. То си е ясно,ако на село дойде градско момиче и с образование,то останалите какво да очакват.Да.но и останали в селото,нима нямат право да запазят любими те си.Ами ако сте на тяхно място как бихте се почувствали ,затова и тази Катерина уж  отбягва Борис,да, ама не.

# 635
  • Варна
Аз не харесвам Катерина, а Ани. Жал ми е това момиче. То си е ясно,ако на село дойде градско момиче и с образование,то останалите какво да очакват.Да.но и останали в селото,нима нямат право да запазят любими те си.Ами ако сте на тяхно място как бихте се почувствали ,затова и тази Катерина уж  отбягва Борис,да, ама не.

Затова си легна с първото градско момче, което й говори сладки приказки и не злоупотребява с ракия. Laughing

Харесвам Ани , ама тези доводи са нелепи.

# 636
  • България
И аз не мисля, че Румен е подходящ за Катерина.
Моралните им ценности са съвсем различни.
Ако бяха подобни, Катето отдавна да е станала интимна с Борис.
А и не мисля, че е сухарка, така се е налагало да се държи до този момент.
Мисля, че с времето ще се отпусне.
Харесвам и Ани, ще си поблъска главата и ще си научи уроците.
Надявам се да не я събират с Борис, някои постъпки трудно се преглъщат.
А и някой друг много, много я обича Smiley
Докато любовта на Борис е много под въпрос.

# 637
  • Radnevo

Между Борис и Катерина се появи привличане, но тя се дърпна, има си принципи момичето. А Ана при първия проблем си легна с друг, след това кри, лъга, а при следващия проблем, а при следващата по-красива и умна жена, която се появи отнякъде? Не е показала досега нищо за харесване.

# 638
Ана не може да се сърди на всяко  хубаво и по-интелигентно  от нея момиче , защото интуитивно усеща ,че е заплаха  за  връзката и с Борис . Те бяха заедно  на автопилот ,  поради липса на нещо друго /поне за Борис/ .
Всяко "възраждане" на тази връзка  ще е голяма заблуда и грешка и за двамата , накрая ще се  намразят .

# 639
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка Борис беше привлечен от Катерина, както и обратното. Даже Поля постоянно й правеше намеци, както и Милица. Ревността на Ани не беше измислена. Пак повтарям - не я извинявам, но привличането между Борис и Катерина не беше плод на фантазията й.

# 640
  • USA
На мен не ми харесва как играят децата,преекспонирано и като насечено.Няма естественост в репликите и действията им,точно като наизустени реплики,които бързат да си кажат.Нищо общо с децата от едно време.

Както и да го мислим,Борис и Катя ще се съберат в епизод 170.
Очаквам Бобчо да се върне при Ани,Кати при Румчо,и при двете двойки няма да потръгнат нещата,защото Б мисли за К и обратното- ето ви гранде финалето.Между целият този цирк,Ани ще намери време да се влюби в Любчо.
Тези не са ми интересни,но се чудя какво ще измислят за Венета.

# 641
# 642
  • София
Харесвам и Ани, ще си поблъска главата и ще си научи уроците.
Надявам се да не я събират с Борис, някои постъпки трудно се преглъщат.
А и някой друг много, много я обича Smiley

Въпросът е дали тя го обича... Wink

# 643
  • Разпиляна във въображението
Тя си каза - искам ти да си ми брат. Обича го, но не както той иска.

# 644
  • София
Естествено, това имах предвид и аз... Simple Smile
Няма бъдеще тази връзка.
Между другото мъжете в това шоу за нищо не стават. Няма нито един силен мъжки образ, добре изграден и пр. Като изключим донякъде Румен и Борис с всичките им и то много трески за дялане.

Общи условия

Активация на акаунт