Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 551
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на

Мартин  на Джиджи
Лъчезара нa desitka^

От сърце им пожелавам за напред- здраве, щастие, късмет!
Весел празник!
Наздраве!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

# 136
Мислите ли че вече мога да му купувам нещата от заведенията  newsm78
Аз мисля, 4е можеш.  Simple Smile На Маги й се е слу4вало да яде на заведение. Главно риба на скара, пе4ени или задушени зелен4уци, салата, варени картофи, пилешко, супа 1-2 пъти. Общо казано избирам какво да яде.

Честит рожден ден и на празнуващите днес дечица!
Бъдете живи, здрави и безгрижни!

bouquet

# 137
  • Стара Загора - на баира
Честит рожден ден на всички рожденници! Много здраве и безгрижно детство! newsm59 newsm59 newsm59

# 138
 Praynigпомогнете ми ! опитвам се да се регистрирам , но след това нищо не получавам по пощата... newsm78

# 139
Поздрави на всички пораснали бебоци през този месец! Да се ви живи и здрави!И моят Алекс вчера имаше рожден ден-вече е на 2годинки, но когато го питат на колко е той винаги казва "четили-пет"...От началото на лятото не ползваме памперси- то си беше цяло мъчение за него -- въобще не даваше да ги слагаме, гонехме се из цялата къща...сега винаги си казва като има аки и пиш, но винаги казва аки...МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
От скоро имам интернет и сигурно нещо бъркам - незнам какво.

# 140
Praynigпомогнете ми ! опитвам се да се регистрирам , но след това нищо не получавам по пощата... newsm78
мисля че вече съм регистрирана

# 141
Честита втора годинка на всички пораснали августинчета!  Hug

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички лъвчета, които са посрещнали вече рождения си ден  bouquet
И ние бяхме малко болни-хрема 1 седмица,но вече е почти спряла. Само,дето изпуснахме рождения ден на Маги,но чувам,че е било много весело JoyМного е сладка на снимките Вери!!
Ние днес купихме подаръка за рождения ден  дворец-батут.Огромен е :crazyeyes:1.88/183/150см.Вече го надухме в нейната стая-/добре,че има място/ и даже иска да спи в него newsm78.Мислим края на месеца да отидем на планина,малко да смени климата,дано ни понесе добре почивката,че тя сега от всяка смяна на обстановката нещо се изнервя. Миша от почти 2 месеца е без памперс-преди седмица махнах и нощния,защото беше сух 2-3 седмици и реших,че няма смисъл от него.
Radina не се притеснявай за храненето.Ние отдавна ядем всичко навън,но все пак аз подчертавам ,че е за детето и да е прясно. Хапва и салатка с домати и краставици,супи, риба,но на скара не пържена.
От септември Михаела тръгва на ясла, а аз на 6.10 трябва вече да съм на работа.Ох,от една страна нямам търпение да се върна на работа,от друга страна пък много се притеснявам от яслата Thinking
Пожелавам весело празнуване на рождените дни на дечицата!!!Да растат здрави и палави!!!

# 143
Честит Рожден Ден на

Явор на lo80   bouquet
Криси  на Малко_коте   bouquet
Антониела  на Deni24   bouquet
София  на kalina_tt   bouquet

Да са ви здрави и щастливи дечицата!
Весел празник!

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 14:09 от Radina

# 144
  • Стара Загора - на баира
Честит рожден на рожденниците:

Явор на lo80 

Криси  на Малко_коте   

София 10/08/04 на kalina_tt

и на Антониелка!

love001 newsm59  Gift

Да сте здрави, весели и щастливи! Бъдете радостта на мама и гордостта на тати!

# 145
  • зад парка
Споделете как прекарахте рождените дни- къде с кого и кава беше тортата

newsm51  ura  costumed034 Tada  party023

# 146
Честит рожден ден на всички рожденници.  Heart EyesДа са ви живи и здрави малките сладури, да растат много усмихнати деца и да ви правят много горди родители.   bouquet

Нямам много време да ви чета за съжаление. Нали започнах работа. Дори Тони не мога да видя. Но това е в реда на нещата. Ние сме вече на ясла и мисля, че се справяме добре. Ходи от 1 седмица и от днес спи там. Няма проблеми, само сутрин плаче когато го оставяме. Мисля, че свиква вече. Другата седмица и ние сме рожденници  Laughing и имам голяма чуденка каква да е тортата. Дайте съвет. Radina, ти си от Варна. Къде поръчахте торта?

# 147
Radina, ти си от Варна. Къде поръчахте торта?

Аз поръчах торта от "Никол". В събота като мине РД на Йоан ще я снимам и ще кача снимки, ако ти хареса можеш да поръчаш от там. Много са им вкусни тортите и красиви. А цената е около 30 лв.

# 148
Честит Рожден Ден на

Елена  на Collibri   bouquet
Мартин  на Just a Girl   bouquet
Дани  на Clar4e   bouquet
Михаела  на Terri   bouquet
Петя  на pepsin   bouquet

Много здраве, радост и щастие на големите дечица!
Весел празник!
Наздраве!

# 149
Благодарим за честитките!!  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЛЪВЧЕТА!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЯНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

Днес и Ели има РД!
Цяла седмица се каним и я подготвяме за този ден - тя си знаеше - какво има в петък - петък - ден ден!
Какво ще има - подалъци, иглачки
На колко годинки ще ставаш -на 2!
А ще има ли торта - да!

Много хубаво се готвихме и ето дойде деня!
Ели оздравя - тъй като досега беше на антибиотик и е в изправност за РД, но мама - аз се разболях!!!  Sad и си останах в болничен днес, чувствам се доста гадно и направо ме е яд че не съм хич във форма за РД на Елчи.
Дори сутринта я закарахме при баба й да я гледа, за да не ги заразявам, ако е нещо друго - голяма тъпня - да съм си вкъщи, и да не съм с нея на РДто!
Баба й направи торта - трябваше и аз да се включа но беше невъзможно при състоянието ми... довечера ще духа свещички. Имахме идея да поканим гости въкщи вечерта, но заради болестите ще отпадне - ще сме си тримката, а аз ще съм с маска... яд ме е, защото приготвих всичко, накупихме много вкусни неща, дето сега трябва сами да си ги ядем.
Имахме идея уикенда да се съберем на пикник с други дечица - ръц!
нищо, ще го отложим за другата седмица

СЕщам се че миналата година по същото време бяхме на море, и Ели беше болна и хремава, но пък си посрещнахме пак РД-то

Дано не се превръща в традиция това с болестите  Praynig

Иначе сутринта й подарихме много подаръци  - много играчки - пластмасови столче и масичка, които оформиха нейн кът - естествено розови
Китара свиреща - на която много се зарадва  - с копчета с мелодийки
Барабанче, кастанети, дайре, свирка, уред за правене на сапунени мехурчета - на това също мноооого се зарадва - гонеше балончетата и въобще се оказа голям хит!
също гривнички, шнолки, корделки
един плюшен слон, и една книжка , от която се изрязват и сглобяват хартиени животни - по-скоро играчка за мама и тате
също и пластелин - много му се радва
баба и дядо й й подариха надуваем стол - много готин с мечо пух
въобще щастието е пълно!
Имахме си и шапка и червен нос - много им се радва в началото, после вече не толкова
Ще снимаме и ние и ще показваме снимки!

Хайде отчетете се и вие с материал!

Общи условия

Активация на акаунт