Поглед и от другата страна----Аз съм СВЕКЪРВА

• 26 240
  • 235
  •   1
Отговори
# 120
Към ЯНТРА---как така ви пречат децата на личния живот?

# 121
Да, пречат ми децата на личния живот. Много при това. Не ме е срам да го призная.
 Как така ти пречат децата на личния живот?

# 122
Не съм Янтра, но разбира се, че децата пречат за излизане примерно. С тях къде да ходим освен по площадки? Може на заведение с детски кът, но до 3 години искат придружител, което означава да се редуваме с мъжът ми да стоим при детето, което не е пълноценно излизане. И това правим разбира се, но не го броя за излизане много много. Освен това детето ни си ляга в 20:30, няма как да я мъкна на заведенията до 23:00 часа.
Пък и на заведение човек ходи за да си почине от ежедневието и да се забавлява, а не да тича след 2 годишно и да след да не разлива нещата на хората от масите...

# 123
Това си е част от родителството, малко да се ограничат излизанията 1-2 години. Какво толкова по-дяволите ...

# 124
Това си е част от родителството, малко да се ограничат излизанията 1-2 години. Какво толкова по-дяволите ...

Ето затова мисля, че нямаш дете. Какво се случва когато детето стане на 2 години? Започваш да ходиш по заведения с него ли? Вечер? С приятели? ОК.
За мен си има излизания с детето на подходящи места, с приятели и техните деца. Има си и излизания без дете. Само двамата с мъжът ми или с още 1 - 2 приятелски семейства без лудницата от децата без да съм постоянно нащрек и във време, в което децата вече спят.

# 125
Това наистина ли го пишете.....че децата ви пречат да се забавлявате...Нали за това сте ги създали от обич....та така цял живот с мисли и грижи по тях. Ако сте искали забавления не е трябвало да имате деца. А сега като имате, не те ще се съобразяват с вашите нужди, а вие с техните....и така до края....

# 126
На колко години сте, Калина?

# 127
Това наистина ли го пишете.....че децата ви пречат да се забавлявате...Нали за това сте ги създали от обич....та така цял живот с мисли и грижи по тях. Ако сте искали забавления не е трябвало да имате деца. А сега като имате, не те ще се съобразяват с вашите нужди, а вие с техните....и така до края....

Joy хахаха това дори не заслужава коментар...здраве да е

# 128
На колко години сте, Калина?

На 27. Защо?

# 129
Просто попитах. Не е да не сте зряла жена. Всеки има нужда от забавления, разпускане и някакъв вид релакс.

# 130

Ето затова мисля, че нямаш дете. Какво се случва когато детето стане на 2 години? Започваш да ходиш по заведения с него ли? Вечер? С приятели? ОК.
За мен си има излизания с детето на подходящи места, с приятели и техните деца. Има си и излизания без дете. Само двамата с мъжът ми или с още 1 - 2 приятелски семейства без лудницата от децата без да съм постоянно нащрек и във време, в което децата вече спят.

Ами към 2-2,5 си позволявахме вече да го оставим с преспиване при майка ми, та можеше просто да си почивам, или пък да изляза, ако ни се излиза. Но съвсем честно казано, никога не ми е липсвало нощното излизане, за нас бебето беше далеч по-голяма емоция от колкото да сложа токчетата и да се забием някъде, което сме правили години наред и без това.

# 131
Както написах всеки има нужда от забавления, разпускане и някакъв вид релакс, но и детето има нужда от родителите си. Живота не е парти.

# 132
Тогава защо спориш след като и аз казвам детето да се оставя на някого за 2 - 3 часа (дори без преспиване) за да си починем или да излезем някъде? Реално казваш същото, което и аз, но просто те кефи да спориш? Аз не съм казала, че трябва да се оставя 2 месечно бебе...

# 133
Не споря, приемам думите ви и нуждите ви. Детенце на колко е?

# 134
Не споря, приемам думите ви и нуждите ви. Детенце на колко е?

Последния ми пост беше към Salsisha. Детето ми е на 2 години и 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт