Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 119
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас
Сестра ми спечели раница от последното теглене на MySparx, но досега нито обаждане има, нито раница. Има ли и други от последното теглене, с които още не са се свързали? 
Аз имам раница от края на януари, от тогава ни вест ни кост от тяхна страна, вашата кога е спечелена?

# 946
Спиди ли доставят,Мини-хладилникът от Каменица?

Лео Експрес ги доставят

# 947
Сестра ми спечели раница от последното теглене на MySparx, но досега нито обаждане има, нито раница. Има ли и други от последното теглене, с които още не са се свързали? 
Аз имам раница от края на януари, от тогава ни вест ни кост от тяхна страна, вашата кога е спечелена?
От края на януари. Проблемът е, че е дала адрес по лична карта, на който не живее. А аз не мога да я взема, защото за служебна бележка изискват лично приемане и даване на лични данни.

# 948
  • София
От края на януари. Проблемът е, че е дала адрес по лична карта, на който не живее. А аз не мога да я взема, защото за служебна бележка изискват лично приемане и даване на лични данни.
момичета, обаждайте се да питате какво става, за моята, от последното теглене в края на януари, ми се обадиха преди около месец. Не че е дошла, но имах обаждане от кола за потвърждение. Да не сте изпуснали обаждането - неприети повиквания от непознат номер, били сте без батерия/обхват? Всичко се случва, по-добре се обадете. Някой беше споделил, че така са го отписали като "ненамерен за получаване"...

# 949
Днес пристигна раницата от Спаркса, спечелих я на 15.01, потвърдена на 30.01
Може и друг да я получи, даже куриера каза, че се изискват лични данни и ако не желая може и да не ги пиша. Той каза-Не мога да ви задължа да ги напишете, ако не ги пишете, сигурно пак ще ви се обадят. Написах си ги аз, раницата е хубава, но очаквах да е малко по-висока, иначе според мен е раница за лаптот, но е добре изработена.

# 950
  • варна
   Аз спечелих раница от последното теглене, обадиха ми се за потвърждение преди три седмици, но още не е пристигнала.

# 951
  • София
Линк за нивеа може ли да ми даде някой, моля.

# 952
Линк за нивеа може ли да ми даде някой, моля.

Заповядай : https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/usmihni-se

# 953
Някой знае ли в колко чеса се теглят повече награди от софия мел

# 954
  • Лясковец
Спиди ли доставят,Мини-хладилникът от Каменица?
И аз се чудя какво доставят,мъжът ми има смс за пратка утре а има спечелена награда само от играта на бош,и аз имам награда от там,но нямам смс.Удно какво ли доставят.

# 955
   Аз спечелих раница от последното теглене, обадиха ми се за потвърждение преди три седмици, но още не е пристигнала.

Моята раница е от 28.12.17, никой не се обади, писах, звънях, съобщения пращах - не съм получила нищо. Благодаря на форума, тук ми дадохте телефон, на който да звъня. Е, не ми се размина въпроса от къде имам този телефон. От последния разговор мина седмица, май пак ще звъня. Докато ме блокират.

# 956
  • София
И аз съм от чакащите награда от Милка, възглавничка.

# 957
  • София
И аз чакам последната възглавница, но я спечелих на 28.02 и може би чак към 05.03 я заявих, брат ми чака възглавница от 08.02. И лукчетата чакам още.  Rolling Eyes

Регистрирах се в нивеа днес.  Благодаря за линка. Simple Smile

# 958
  • Под Слънцето
спОкО , ТИРЪТ  с последните награди от Милка днес паркирал в централният склад на Лео в Сф. Тези дни ще ги разпределят.

# 959
Аз заявих моите последни възглавници след края на играта (не беше изтекъл 10 дневният срок), затова предполагам, че няма да дойдат скоро.
Днес успях да кача няколко снимки в Дав - все си мислех, че късметът ще ми се усмихне и ще спечеля колие, но не стана...Мисля да купя още Туиксове - поне там да играя, докато не е приключило))

Общи условия

Активация на акаунт