Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

  • 119 235
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  • Мнения: 3 921
Браво, midkoo!
Еее, колко ми харесва мъж да ми готви Kissing Heart
Моят го прави от време на време, но определено е скараджия и питки прави, но ние почти не ядем хляб.
А синът ми си е chef направо (голяма късметлийка е жена му Grinning)
Снощи едни яйца забулих (снимките са в телефона... след малко ще ги пусна от там)



Пък на мен се падна това



Да е пълна седмицата ви с хубави емоции!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 12:34 от AnyHr

# 76
  • Мнения: 12 731
Марчева, картофките изглеждат много вкусно. И ако ги метна с ей тия яйчица тука, направо ще ми залепнат на душата Simple Smile

Аз днес злоупотребявам. Фалшив хайвер с царевичен и пшеничен грис, прилично намазан върху препечени филийки, с добавка лук, краставичка, маслина... и за капак козуначено руло. Малко забравих, че пека руло, ама карай Smile




# 77
  • Мнения: 2 841
Марчева, първо искам да благодаря за прекрасните рецепти. Направих онзи божествен ГараШ, просто нямам думи. А пишмание курабийките - страхотни- половината съм скрила за 8-ми март, а за другите ми казаха, че правя най-вкусните неща на света Grin
Благодаря на всички за прекрасните неща, които проготвяте, вие сте ми невероятно вдъхновение. Flowers Hibiscus
От мен баница с оризови кори

Скрит текст:


Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 17:04 от Elizabet 2013

# 78
  • Мнения: 234
Много ми хареса темичката,много обичам да гледам снимки на храна,особенно домашна такава Grinning
Искам и аз да кача снимки,обче ми изписва,че услугата не е достъпна,как да кача снимки?

# 79
  • София
  • Мнения: 12 216
Много ми хареса темичката,много обичам да гледам снимки на храна,особенно домашна такава Grinning
Искам и аз да кача снимки,обче ми изписва,че услугата не е достъпна,как да кача снимки?


Скрит текст:
През кое качваш, аз през postimages, но през старата версия съм, през новата не мога.
Чакам нещото да се охлади достатъчно и качвам веднага да видите какво съм сътворила започнато от вчера и  довършено преди малко днес.

# 80
  • Мнения: 234
Аз съм през мобилната версия, да не е заради това? Иначе отгоре над текста има една снимка натискам върху нея,избирам снимка почва да зарежа и изписва,че не било възможно качването Disappointed

# 81
  • Мнения: 12 731
Явно е голям формат. Аз съм с новата версия откак я има и качвам снимките през нея. Предварително им намалявам размера, до около 120-130 КБ. Не съм имала проблем с качването.

# 82
  • Мнения: 7 975

П.п.Благодарение на Пеп-4о,вече всеки ориз ми се получава перфектен(за нас)Flowers Tulip

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 21:32 от denyil

# 83
  • София
  • Мнения: 12 216
Марчева, картофките изглеждат много вкусно. И ако ги метна с ей тия яйчица тука, направо ще ми залепнат на душата Simple Smile
.......................
chef мда. Не само изглеждат , а са перфектните картофи от Барселона. С яйчица много ще си вървят, но ги предпочитам със силно пикантен сос, щото обичам по-пикантно.

Марчева, първо искам да благодаря за прекрасните рецепти. Направих онзи божествен ГараШ, просто нямам думи. А пишмание курабийките - страхотни- половината съм скрила за 8-ми март, а за другите ми казаха, че правя най-вкусните неща на света Grin
..........................
Ооооо, Гараш но не съм го видяла, да се повтори и потрети.  Wink Благодаря!!!
Тази баница ми лепна направо, не съм предполага, че с тези оризови кори нещо ще се получи, а то каква разкошотия на външен вид.  chef

От мен едно предложение за Великден - оригинален, много маслен Бриош, няма такова удоволствие, - joyofbaking. Много начини има за направата на този удивителен  френски хляб, избрах си по- лесен начин, но ще пробвам и по най-трудния, ама друг пък,  за втори път го правя, но сега е в кейкова форма, преди беше в характерната му , свитите на красиви човки кифли. Удивително копринен!





Merelenda, и при мен фалшив хайвер, нещо да си намажа на филийка. Много е приятен.
Ивана Кръстева -  Pieroni




# 84
  • Montana, Bulgaria
  • Мнения: 564
От вчера свински дроб с лук. Днес патешко магре ли е магаре ли е и патешко със зеленчуци.


# 85
  • София
  • Мнения: 12 670
От мен един хляб с различни брашна и грис "Изчисти шкафа".

# 86
  • София
  • Мнения: 3 921
Снощи ми се готвеше, направих спаначена супа, мусака (не знам защо стана толкова тъмна и контрастна снимката Thinking двете са правени на едно и също място, с едно и също устройство)



и баница с кори на сач

# 87
  • София-Младост
  • Мнения: 24 059
Ей, как инкогнито сте пуснали новата тема...викам три дни празници сигурно почиват и не готвят. Обаче вече втори работен, другите и гладни да стоят за marcheva е изключено да не е наготвила поне 3 пъти вече.
Аз признавам си почти нищо не готвих, накрая едни мъфини спретнах и те всъщност са от кутия на Д-р Й.

# 88
  • София
  • Мнения: 488
Здравейте момичета, извинете ме за нахълтването в прекрасната ви темичка, но имам едно питане:)
Може ли някоя от вас, която е правила флана с кафе и кондензирано мляко, да ми каже колко е голяма тавичката, в която се изсипва? Опитвам се да си представя в коя тава ще го пека, за да знам дали имам по-голяма от нея за водната баня.
Благодаря предварително за разясненията!
И да добавя - шапка ви свалям за нещата, които готвите!!!

# 89
  • Мнения: 22 867
Здравейте момичета, извинете ме за нахълтването в прекрасната ви темичка, но имам едно питане:)
Може ли някоя от вас, която е правила флана с кафе и кондензирано мляко, да ми каже колко е голяма тавичката, в която се изсипва?
Скрит текст:
Опитвам се да си представя в коя тава ще го пека, за да знам дали имам по-голяма от нея за водната баня.
Благодаря предварително за разясненията!
И да добавя - шапка ви свалям за нещата, които готвите!!!

Аз го правих в йена с диаметър 20 см, добре се получи.

Общи условия

Активация на акаунт