Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

• 119 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
# 316
jof , това месо от динозавър ли е? Grinning

# 317
Току-що извадени от фурнатапо-късно и разчупени(ако стигнат до снимка...)Нападат ги...

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 17:19 от denyil

# 318
Ох, тия козунаци! Много ми липсват.

# 319
И вечеря ще има...

# 320
  • София
Ох, тия козунаци! Много ми липсват.
Направи си. Не е трудно, а и празниците идват.

# 321
Марчева, аз съм на режим. И не са ми позволени да ги ям. Това ми е мъката....

# 322
  • иска ми се Варна през лятото
Пълнозърнест хляб Аз с тия печива, май трябва да съм в другата тема Grinning. Ама тука е много уютно и... домашно, че не можах да се сдържа да споделя Blush
Салатката с орехи ужасно вкусна, трябва да пробвате. И пиле с картофи. 

# 323
  • Калифорния, САЩ
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1521554407k.jpg

Опитвам се да кача огромна пържола, дано се отваря файла. За сравнение до нея има часовник.

# 324
Еййй, пощурихте ме с тез козунаци, по вечерИте да меся ме накарахте! Бързо руло, срязано горещо-горещо още от фурната. Докато се накипря с фотоапарата, половината изчезнало.

# 325
Разкошно е рулото. Нямам думи!

# 326
Мацки дайте някоя от тези рецепти за козунак такава за човек дето не е правил никога да пробвам и аз Hug

Брауни

# 327
Здравейте момичета!
За едни гости купихме дюли, но така и не се използваха.
Сега стоят и започнаха да почерняват.
Искам да ги направя, но ще се изядат само ако са без захар.
Затова искам да Ви помоля за рецепти на дюли без захар.
Предварително Ви благодаря.

# 328
  • София
Мацки дайте някоя от тези рецепти за козунак такава за човек дето не е правил никога да пробвам и аз Hug
.............................
Всяка рецепта за козунак е една и съща, нямат разлика. Дали вместо мляко ще бъде закв. сметана или само сметана и мляко все едно. Някои имат плънка , локуми и подобни други - не, все тази,  въпрос на избор. Хващаш една за ушите и я почваш и най-вече се зареждаш с търпение. Няма начин да не стане.

Лабрекс, разкошно изглежда..  chef

Пържолата е сериозно количество, харесва ми. От къде е купена, благодаря.

Правих един елементарен шведски сладкиш, дрън-дрън та пляс, нищо особено не е, ще го пусна. Най-обичам една рецепта да започне в грамаж и най-накрая да пише брашното в чаши, любимо ми е , направо от дете си мечтаех това да ми се случи, е, случи се.   Mr. Green Некадърно написана рецепта, ама аз не видях в началото, не бях врътнала докрай монитора, та сега се ядосвам. Като ми се напише 2 чаши .. и запецвам окончателно.
Ето го, Шведски сладкиш с маслени трохи" нещо като Крамбъл ама не съвсем  Mr. Green

# 329

Скрит текст:
Брауни

Janes90, погледни рецептата на горното руло, то си е всъщност плетено козуначе от три мини рулца. Не мисля, че ще те затрудни, а резултатът хич не е лош. Става бързо, защото е само с едно втасване, правя го, когато нямам време и не ми се занимава много. Смотвам го буквално за нула време. Със всякакви мазнини съм го замесвала, все става, като че ли с домашна мас (разтопявам я) най-добре се получава. Peace

marchеva14, вкусно изглежда това швеЦкото! Heart Eyes bouquet И да не ми се караш за маста, май се променят схващанията за нея. Просто си е естествен продукт, имам предвид хубавата домашна мас, не тая по магазините, дето прилича на восък. Поне аз на такава съм попадала. Но сега ми подариха много хубава бяла домашна и с удоволствие си я ползвам. Peace

mariat, като ти свърши режимът, надявам се не е доживотен Simple Smile, забъркай някакво козуначе и си хапни. И д-р Емилова го позволява, стига да не се олива човек, а така, с мярка да е. Peace bouquet

Общи условия

Активация на акаунт