Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

• 119 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Последната снимка е раз-кош-на! Може ли рецептата!

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на мен и горната загадка ми харесва Simple Smile Simple SmileSimple Smile
в зависимост от моментното състояние на духа и тялото ми прилича и на сандвич с цяла огромна моцарела,  много горчица и слайове прошуто, и на сладолед с карамелена заливка ....

имам оправдание - почти обяд е. Simple Smile

# 468

С локум и с дом.сладко от малини.Лабрекс:tulip:
П.п.да си кача и останалите неща за днес

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 16:35 от denyil

# 469
  • Под сянката на разлистените кактуси
Разкошни козунаци, момичета! Sparkling Heart

При нас фахитас с домашно гуакамоле и салса

# 470
Здрасти на всички.Следя ви редовно и въздишам гледайки монитора. Много вкусни неща. То не смея да напиша два реда без снимка, да не ме изтрият. Отдавна не съм пускала нищо, ама аз и почти не съм снимала. Зад кадър има доста неща, а щракнати в движение вечер се оказа, че има само 2-3 неща.
Междувременно и фотоапарата си счупих. Болно ми е на душицата.
Днес ще правя макарони със сирена и шунка, но отново ще е по-късно, непосредствено преди вечеря и пак няма да снимам.
А от нощните снимки, би следвало да различите обезкостени, сварени пуешки маншони с ябълки, моркови, лук, пащърнак и шубичка от картофено пюре; трюфели с бял и тъмен шоколад и снощното ядене, печен свински бут с гарнитура от сладък картоф и гъби, печени в сос от вино, мащерка, салвия, соев сос, мазнинка, сол, пипер. Много вкусно.

# 471
Мереленда, постинга ти го харесвам няколко пъти.  Жалко че от монитора не се яде...

# 472
Скрит текст:
Тази вечер - лозови сарми и сухи червени чушки, разбира се, че са с кайма

и тортата ми е готова, направо е уникално хубава.

Орехово-карамелена торта с огледално- карамелена глазура

marchеva14,искам голямата лъжица и най-голямо парче!  Heart Eyes

Merelenda, разкошни трюфели! Ще ги сънувам! Heart Eyes Simple Smile bouquet chef

И козунаците на denyil! Heart Eyes bouquet chef Да вървя да спретна някоя бърза кЮфла за компенсация, че се не траете! Simple Smile Hug bouquet

# 473
Ха,ха,ти си "виновна"за днешното ни "освинване"- от този с малините остана само крайче...май и при мен ще са по твойта рецепта официалните за празника.Само не мога да разбера, дали защото сладкото не е много гъсто,но дори и на снимката си личи малко разлика в двата вида-от едно тесто са,заедно са оформени и печени,но този с локума сякаш е с по-добри конци.А,и малиновия не го сплитах,а са 8 ала розички едно до друго.
И за да не ме изтрият-подготовка за следващата ни манджа(личи си,че чакам лятото)

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 19:03 от denyil

# 474
Лабрекс, кой класен сладкар иска да му се хапва тортата с лъжица, а?

# 475
  • Варна
Ох и аз на опашката за хапчица от всичко...супер красиво и апетитно...
За днес набързо леща чорбичка,мусака,пържена рибка с картофена и зелена салатка и баничка със сирене и сирене и спанак

# 476
от миналите дни Simple Smile супа с тиквички и гъби, ориз с тиквички и гъби, канелони без тиквички и гъби Simple Smile, а с домати и кашкавал Simple Smile

и от днес Simple Smile Simple Smile хумус, но нещо му липсва Sad а не мога да определя какво
и целувки от водата на нахута Simple Smile Simple Smile само сместа, целувките се сушат, ще ги щракна когато станат Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 477
  • иска ми се Варна през лятото
Ех, леле какви вкусотии, направо висша кулинария. Ако не бях далеко, щях всички да ви накарам да спретнете по нещо за кръщенето на бебата GrinningJoyFlowers Hibiscus

# 478
сложих на хумуса малко чесън на прах, малко бял пипер и малко сол и ...
 Simple Smile наполовина е Simple Smile

# 479
  • София
.....................
Орехово-карамелена торта с огледално- карамелена глазура

.....................marchеva14,искам голямата лъжица и най-голямо парче!  :
..........................................
Получаваш веднага, на една ръка разстояние си  Heart Eyes

Благодаря ти , мила!  Hug
Тортата се оказа наистина вълшебна, не очаквах, на шега я работих. Препоръчвам я на всяка когато има празник да я приготви. Ще я кача задължително и ще прочетете.
Тук, благодарение на sem, се събрахме отбор кулинари. Благодаря!!
 chef chef chef chef chef chef chef

Общи условия

Активация на акаунт