Съвет - постоянно ме измъчват съмнения, ревност, несигурност ...

• 9 614
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Добре де, Марто , разкажи ни с подробности.
Щом не те разбираме всички , явно си дал много малко информация.
Дай повече инфо , за да видим цялата картина. Аз ти зададох въпроси и чакам отговори, ако си така любезен да ми отговориш.

Значи , не , не живее с мен засега , с техните е , които се държат като боклук с нея и изискват да йм изплаща пари обратно и я пренебрегват постоянно и т.н , тя иска да се махне от там и ги ненавижда , но няма къде да отиде , та  аз й предложих още лятото , да дойде да живее при мен , имам осигурена работа и й казах , че ще се грижа за нея.

# 46
Аз все пак съм старомодна и не мога да разбера как някой от самото начало може да има претенции да не поглеждаш настрани. Ми нали затова са си първите месеци на опознаване, в които се виждате от време на време, преценявате се, не тръгвате да си слагате окови един на друг. Ако се харесате и нещата потръгнат, дори няма нужда от разговор за ексклузивност, то се подразбира.

Макар че има едни породи уайт траш, при които няма такива усещания за феър плей, та се следят, заплашват, побийват...та може би тук става въпрос за уайт траш.

Че аз и със сегашния си мъж докато се гаджосвахме, съм продължавала да говоря, че и да се заглеждам в първите месеци. Щото и с него нещата бяха на несигурна фаза заглеждане. И ако още оттогава беше тръгнал да ми следи социалните мрежи...

Може , всеки има свои си разбирания над нещата и от там се стига до недоразумения и спорове и т.н.

# 47
С моите разбирания няма как да се стигне до спорове, просто ще се види ясно, че човекът отсреща не е мъж, а човеченце, щом ще ме закача. Нещо от кухнята - така тестваме мъжете. Ако е уверен в себе си, няма да писка и подскача, нито да ни тества дали не сме боклуци. А и да сме - той като е златен, какво се е лепнал за нас, коврите, да ходи да гони недокоснатите девици, дето гледат само надолу:)

Извинявяй, но един мъж ако няма увереност, че жената е негова 100%, то явно той самият има доста дефицити. Увереният мъж не тества в нета. Ако само знаеш колко смешен става човек, който почва да следи в кои часове къде си логната...Simple Smile

# 48
Горкото момиче! От зор да избяга от един ад ще се набие в друг по-голям. После ще пуска теми като съседната как да го изгоня от квартирата.
Ужас!

# 49
Дай повече инфо , за да видим цялата картина. Аз ти зададох въпроси и чакам отговори, ако си така любезен да ми отговориш.

Значи , не , не живее с мен засега , с техните е , които се държат като боклук с нея и изискват да йм изплаща пари обратно и я пренебрегват постоянно и т.н , тя иска да се махне от там и ги ненавижда , но няма къде да отиде , та  аз й предложих още лятото , да дойде да живее при мен , имам осигурена работа и й казах , че ще се грижа за нея.
Ясно. Изпаднала е девойката, щом търпи за гадже именно теб. Това, че тя има проблемно семейство обяснява защо ти си я избрал и тя е избрала тебе. Ти си си избрал лесна жертвичка, пък тя е била супер отчаяна от живота, та ти си й се сторил като принц.
Нормално момиче от здраво семейство не би търпяло някой да се държи като турски бей и да има претенции за честност и морал, ей така, щото я е почерпил 2 пъти кафе, полегнал си е с нея няколко пъти и на Св. Валентин й е купил плюшено мече.

Представям си ако заживеете заедно "идилията" ви как ще продължи - пак в ревност, следене на профили, забрани. Представям си и твоята грижа как ще се прояви , ако тя попадне под зависимост от тебе. Приличаш много на онези мъже, които ще забранят на жена си да работи , защото на работното място може да флиртува с колеги. Същите тези ще забранят и на университет да ходи, защото там пак флиртовете с колеги са опасност. Тези мъже се целят именно към такива момичета - от лоши и проблемни семейства, защото са лесни за манипулиране, отчаяни, защото нямат защитата от семейството си.

# 50
  • Варна

[/quote]
[/quote]
И защо да не подпомага бюджета на майка си и на баща си,нещо лошо ли има?
Ако ще се мести при теб,само за да се отърве от техните,ще е голяма грешка.Дали ги ненавижда или по-скоро на теб така ти се иска?
За да заживеете двамата ви е нужно нещо повече.
И сега може да се грижиш за девойката,но както и ти казах,намери начин да се извиниш.
Това ми е съвета.

# 51

Ясно. Изпаднала е девойката, щом търпи за гадже именно теб. Това, че тя има проблемно семейство обяснява защо ти си я избрал и тя е избрала тебе. Ти си си избрал лесна жертвичка, пък тя е била супер отчаяна от живота, та ти си й се сторил като принц.
Нормално момиче от здраво семейство не би търпяло някой да се държи като турски бей и да има претенции за честност и морал, ей така, щото я е почерпил 2 пъти кафе, полегнал си е с нея няколко пъти и на Св. Валентин й е купил плюшено мече.

Представям си ако заживеете заедно "идилията" ви как ще продължи - пак в ревност, следене на профили, забрани. Представям си и твоята грижа как ще се прояви , ако тя попадне под зависимост от тебе. Приличаш много на онези мъже, които ще забранят на жена си да работи , защото на работното място може да флиртува с колеги. Същите тези ще забранят и на университет да ходи, защото там пак флиртовете с колеги са опасност. Тези мъже се целят именно към такива момичета - от лоши и проблемни семейства, защото са лесни за манипулиране, отчаяни, защото нямат защитата от семейството си.

\

Точно така , заради това я избрах , нищо , че аз разбрах за тва на по-късен етап , ти си от тия които знаят всичко , тва го разбрахме , продължавай да злобееш Wink Лек ти ден.

# 52
А ти точно какво предлагаш, принце ненагледен? визия, образование, пари, таланти, приятен характер?

# 53
[/quote]
И защо да не подпомага бюджета на майка си и на баща си,нещо лошо ли има?
Ако ще се мести при теб,само за да се отърве от техните,ще е голяма грешка.Дали ги ненавижда или по-скоро на теб така ти се иска?
За да заживеете двамата ви е нужно нещо повече.
И сега може да се грижиш за девойката,но както и ти казах,намери начин да се извиниш.
Това ми е съвета.
[/quote]

БОЖИЧКО! Тази логика Grinning , щото може би ми е споделила всичко и знам? Или ти си решила , че аз си ги измислям тия неща , както казах веднъж тая тема е безнадеждна , вие сте едни наранени жени , които освен да злобеят в момента и да си "отмъщават" друго не правят. Навивайте си филми , мислете каквото искате , всичко си е за вас , аз работа нямам и не желая да споря с нещо такова.

# 54
А ти точно какво предлагаш, принце ненагледен? визия, образование, пари, таланти, приятен характер?
Добре , че се сети да впишеш и приятен характер , че така и така тръгна да описваш , за какво търси мъж една жена Simple Smile Нали на тва се крепи всичко все пак. И в случая , може да се осъзнаете как изглеждате и колко сте злобни , щом тръгвате да иронизирате и обиждате някой непознат в социалните мрежи. Съжалявам , че сте търпяли тормоз от НЯКОЙ си НЯКЪДЕ , тва не е вариянта да си го изкарвате на другите като се държите все едно сте с перманентна менструация. Аз бях дотук , посмях се Grinning

# 55
Изобщо не злобея. Дори ще си направя труда да ти разтълкувам написаното:
Ти не си знаел, че тя е от кофти (според теб) семейство, естествено. Просто ти и тя сте се привлякли естествено на база излъчване ако щеш. Лабилните хора привличат лабилни хора около себе си. Ако тя е наистина от кофти семейство, нищо чудно, ако тя е с лабилна психика и отчаяна.
Ти също си с лабилна психика (сам си го признаваш в първия пост), отчаян си и си неуравновесен (иначе нямаше да правиш драма, че тя се "заигравала с момчета", каквото и да значи това).

Та така, еднаквостите се привличат. Боклуците се събират с коври. Такава им е средата. Готините пичове си хващат готини мацки. Неуравновесените привличат неуравновесени партньори.

Сега , надявам се съм била по-ясна.

# 56
  • Варна
Казвам ти го като мъж,на момче каквото си ти.
И проявявам разбиране,защото виждам че искаш да намериш отговор на въпросите си.
Ще я загубиш ако ревността и съмненията ти вземат връх.
Дори и да живеете заедно...недей превръща живота ви кошмар.
Ревността е крайно непродуктивна.Ако не го разбереш сега,ще го разбереш по трудния начин...след време.

# 57
Добре , че се сети да впишеш и приятен характер , че така и така тръгна да описваш , за какво търси мъж една жена Simple Smile Нали на тва се крепи всичко все пак. И в случая , може да се осъзнаете как изглеждате и колко сте злобни , щом тръгвате да иронизирате и обиждате някой непознат в социалните мрежи. Съжалявам , че сте търпяли тормоз от НЯКОЙ си НЯКЪДЕ , тва не е вариянта да си го изкарвате на другите като се държите все едно сте с перманентна менструация. Аз бях дотук , посмях се Grinning

Ми да, много приятен характер имаш, направо си слънчице.

Аз иначе съм самодоволна и гледана жена, не тормозена такава, и затова ме дразнят мъжленца като теб, дето искат да се правят на мъже, а всъщност са човеченца.

# 58
  • Варна
Послушай и жените в форума.Омъжени,разведени с 1,2,3 деца.
С опит.Преживели и видели какво ли не.
Не прибързвай да ги съдиш и да се присмиваш,едва ли това е начина да намериш отговор на твоите въпроси.
Надявам се да съм ти бил полезен.Успех.

# 59
  • Насред хаоса
БОЖИЧКО! Тази логика Grinning , щото може би ми е споделила всичко и знам? Или ти си решила , че аз си ги измислям тия неща , както казах веднъж тая тема е безнадеждна , вие сте едни наранени жени , които освен да злобеят в момента и да си "отмъщават" друго не правят. Навивайте си филми , мислете каквото искате , всичко си е за вас , аз работа нямам и не желая да споря с нещо такова.
БОЖИЧКО!!! Да се чуди човек, след като си такъв психолог и ни разконспирира всички тук, защо изобщо потърси съвети.
Само дето пропусна да разбереш, че двама от писалите тук са мъже. И само защото не ти казаха колко си прав, нарече и тях злобни нещастни женици, които са наранени и злобеят, и бла бла. Joy
Целта не е някой да ти отмъщава. Не сме наранени, а от опита си с ревнивци можем да разпознаем признаците на патологията. Това, че ти не възприемаш казаното, а си се настроил с рогата напред, говори, че никак не си склонен да признаеш, че грешиш, нито можеш да допуснеш, че някой може да смята, че не си идеален, за какъвто вероятно се мислиш. И че все някой друг е виновен ти да си ядосан. Не може сума народ да ти казва едно и също под различна форма и ти да смяташ, че никой не е прав и не разбира. На нарцисизъм избива това.

Общи условия

Активация на акаунт