Лакове за нокти - 120

• 85 475
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
не, но забравих че Мисата не съхне добре на моите нокти и след като си гледах разваления лак 12 часа го изтрих и тази сутрин рано-рано в 6 сутринта пренамазах... иначе средно на 3-4 дни и то само защото мога да пиша имейли и прочие с прясно лакирани нокти...

# 631
Не празнувате ли два пъти Великден - по католически и по православния календар? Simple Smile

Днес от Радиант си взех
Скрит текст:

Още не съм го пробвала, чакам нокти Simple Smile

# 632
  • София
Благодаря за мнението момичета. Ще ги пропусна значи.
До днес бях с това:

След боядисването на яйцата вече съм с друг Simple Smile

# 633
# 634
Не празнувате ли два пъти Великден - по католически и по православния календар? Simple Smile
По принцип да, когато не се налага да сме в самолет часове след празника и целият ми труд да иде зян...
Обмислям да изтичам до кварталния салон за един гел, че ваканция и лакиране на коляно насред дивото хич не ми се връзват!

# 635
Последните дни не мога да реша с какво да се лакирам. Мислех да съм само със заздравител докато ми пораснат малко ноктите, но Евелин 8 в 1 е към края, сгъстил се е и няма ефект. В сряда ходих до дрогерията да си купя нов, но беше свършил. И реших да пробвам друг
заздравител на марката.
Скрит текст:

Получих ужасна алергична реакция. Очите ме заболяха докато до слагах. Пареше ми на ноктите. Веднага го изтрих и го изхвърлих.

Два дни бях без никакъв лак. И днес сложих това синьо:

# 636
Много неприятно, най-вероятно и той има формалдехид...

# 637
Да, има. Аз ползвах Sensitive формулата на 8 в 1, който е без формалдехид. Взех го временно докато заредят от другия.

# 638
  • Prismatica Aerie
Oтново промоция от a-england Sunglasses
Супер ми идва, и без това щях да поръчвам Puck A Fairy от новата колекция Shakespeare's Faires Heart

# 639
  • София
Супер ми идва, и без това щях да поръчвам Puck A Fairy от новата колекция Shakespeare's Faires Heart

Свети Георги и Драконът са ми два от най-любимите лакове. По тоя случай много си ги кътам Simple Smile

# 640
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:

Свети Георги и Драконът са ми два от най-любимите лакове. По тоя случай много си ги кътам Simple Smile
Абе запаси си трябват Smile

# 641
  • София
Без съмнение Wink
И за да не спамя само,

Yves Saint Laurent – 70 Peace Green
За съжаление, не му се вижда добре розовият отблясък Heart

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 19:18 от pepe le pew

# 642
  • виртуално
Явно трябва да следя всеки месец сайта на А England. Взех също и

# 643
Каталано, Puck A Fairy го отнесох като куцо пиле домат в началото на седмицата  Mr. Green
Пепе, този YSL ми е един от най-любимите им цветове, заедно с 52 Bleu Galuchat.

От мен, едни зайчета върху останалите два пролетни шанели: Chanel Verde Pastello 590 & Arancio Vibrante 634

https://www.instagram.com/p/BhPNT4rD1iW/?taken-by=nailpolishpalace

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 21:35 от nadia23

# 644
  • Пловдив
Надя,страхотно е!
Ти ли ги рисува?

Общи условия

Активация на акаунт