Отговори
# 195
  • София
... бях обещал повече да не пиша за ваксини и кърмене в отчетната.
Защо? Rolling Eyes  Thinking Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де).
Щото педиатрите много често не дават такава информация.

# 196
Защо? Rolling Eyes Thinking Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де).
#Crazy, извинявай много, ама за какво може да се пише в отчетна и кой казва какво ще се пише и какво не в нея #Crazy

ей, ся веке ме спечелихте да писуам за кърмене и за кот ми доди на акъла, баси Shocked

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 12:05 от Nadejdica

# 197
Защо? Rolling Eyes Thinking Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де).
#Crazy, извинявай много, ама за какво може да се пише в отчетна и кой казва какво ще се пише и какво не в нея #Crazy

ей, ся веке ме спечелихте да писуам за кърмене и за кот ми доди на акъла, баси Shocked
хм, защо ли имам усещането за нещо вече преживяно Thinking

# 198
SafeHeaven, много ти благодаря за инфото  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
  • Paradise

Мноооого дълго, мноооого несвързано, извинявам се на всички Вас и моля за специални извинения от Дамаятни, на която бях обещал повече да не пиша за ваксини и кърмене в отчетната.

ааа, не така Naughty няма за какво да се извиняваш! Нали затова е отчетната, да се информираме, да споделяме... след като си чел толкова много неща за ваксините, защо да не ги споделиш с нас.. ми то, така ако я караме - да не си говорим за това, да не си говорим за онова... по-добре да я няма отчетната... ще си пишем на лични и така....

Мен много ме вълнува един друг момент с ваксините - сега, след като Макси пие Зиртек и ще го пие около месец заради уртикарията, кога, според теб, можем да му направим ваксината за шарките? Защото педито каза, че след в началото на юли ще я правим, ама той след това ще пие Зиртек поне още седмица....

# 200
  • София
Пипинце, какво е уртикария? Кожен или алергичен проблем?

# 201
  • София
    Safeheaven, браво за инфото  smile3525. Ти си като енциклопедия. Макар, че не слагам такива ваксини, ми е интересно. Не се притеснявай какво ще пишеш. Както и другите са казали това е отчетна тема за бебета  smile3541
  Нане, какво ви казаха за бактерията  newsm12
  Наде, бравос за изправянето  newsm10. Няколко дена след като проходи Алекс и взе да се изправя. Много са интересни. Надупвасе и хоп станал.
  pipince, разбирам те добре. Ако бях на твое място и аз щах да постъпя така  smile3513
  ljuboznatelna, гледам добре се развива Евгени  smile3521. При нас също го има момента на качване, изправя по леглата.
  Дамаянти, виж в "Пинокио" на "Константин Величков" за количката. Те продават на Chipolino.
  Ваня, дано намерите изгодно жилище и оферта за заем  fingerscrossed. От педиатърка знам, че може да се вдигне към 39 градуса от зъбките.
  Новите занимания на Алекс са да се кача и слиза от камиончето, което се отбутва с крачета. Макар, че стои седнал, натиска клаксона и се кефи. Много, много не се движи. Другото е да си слага слушалката или дистанционното на ухото и да казва "Да, да". Може би "ало" му е по-трудно. Като храна- в събота майка ми му даде саланче и той си го хапна.
   Много, много усмивки  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 202
  • Paradise
Ваня, уртикарията е обрив по цялото тяло, много сърбящ, на алергична основа.
Но от какво се прави реакция - никой не знае. А и дребният е много мъничък, че да м усе правят изследвания...

Nadejdica, вчера забелязах, че и Макси се гъзи и се изправя, много смешен, а отскоро и се е научил да ходи назад, та съвсем се побърквам от смях с него moresmile moresmile

Любознателна, да ти е жив и здрав момъка Hug като пишеш за белите, все едно макси описваш Simple Smile

Дори, а вашето камионче какво е точно?

# 203
Мен много ме вълнува един друг момент с ваксините - сега, след като Макси пие Зиртек и ще го пие около месец заради уртикарията, кога, според теб, можем да му направим ваксината за шарките? Защото педито каза, че след в началото на юли ще я правим, ама той след това ще пие Зиртек поне още седмица....
Специфичен проблем, нямам представа.
и оттук нататък аматьорски спомени: Алергиите не са причина за промяна на имунизационната програма. Имаше някакво ограничение за поставяне на ММR при доказана алергия към яйце, но май и то е отпаднало.
Прочети внимателно листовката на ваксината. При моя бърз поглед не видях нещо.

П.П. В листовката забелязах нещо интересно: Pharyngeal excretion of the rubella virus is known to occur about 7 to 28 days after vaccination with peak excretion around the 11th day. То си го пише ама нали сме в България педиатрите могат да отрекат дори предупрежденията на производителите. Доколкото си спомням педито на Надеждица, категорично беше изключила обрива на Али да е в следствие на ваксината.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 14:54 от SafeHeaven

# 204
SafeHeaven, достатъчно говорихме за ваксини; сега нека поговорим за кърмене Twisted Evil

# 205
SafeHeaven, достатъчно говорихме за ваксини; сега нека поговорим за кърмене

Извинявай, ама детето ти не наддава достатъчно, давай добавка АМ. Задължително сокче след 40 дни, такива витамини изпускаш, пюре на 3 месеца, от 4 месеца 'ляб и мешана скара. За какво кърмене ми говориш. Вади вибратора и действай.

# 206

Извинявай, ама детето ти не наддава достатъчно, давай добавка АМ.
Какво АМ, прясно мляко му трябва на детето, то затова не ходи още (мойто де).
А ти не се измъквай - кърмите ли още Коко, по колко пъти, колко често ака и какво? Ако може, със снимков матриал Mr. Green

# 207
  • Paradise
SafeHeaven, достатъчно говорихме за ваксини; сега нека поговорим за кърмене Twisted Evil

вий си говорете за кърмене, ама и за ваксини требе да си говорим, защото мен този въпрос ме вълнува много.
а и от кърмене разбирам, и там ша са включа Mr. Green

# 208
А ти не се измъквай - кърмите ли още Коко, по колко пъти, колко често ака и какво?
Основно го кърми съпругата ми – n пъти на ден, никой не ги брои. Нямаме заместено хранене, то не че има ясно изразени хранения.
Вчера Коко е изял само бисквитената си торта от млечната кухня. Изяде 3-4 абе 10 да са бисквити от Max-Mix. И толкова. Но е пълен абсурд да му се даде нещо насила. Изплезва се и после маже по пода. Даваме му от нашата храна - вчера имаше телешки гювеч и картофи от него му давахме, ама като казвам картофи смятай 1/3 картоф. Иначе твоето предположение Dona за независимостта понякога минава. Оставяме му на столчето влакчета, той минава и си взема.
За акането - ака редовно 1,8 пъти на ден. (по-често два пъти на ден, отколкото веднъж). Съпругата ми все му вика - какво акаш като нищо не ядеш.

# 209
Основно го кърми съпругата ми...
Ей на това му викам "всеотдаен баща" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт