Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де). Щото педиатрите много често не дават такава информация.
Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де).
Ако не ми е от полза за момента примерно, ми е интересно да чуя и друго мнение (поне аз, де).
, извинявай много, ама за какво може да се пише в отчетна и кой казва какво ще се пише и какво не в нея 
, извинявай много, ама за какво може да се пише в отчетна и кой казва какво ще се пише и какво не в нея 
няма за какво да се извиняваш! Нали затова е отчетната, да се информираме, да споделяме... след като си чел толкова много неща за ваксините, защо да не ги споделиш с нас.. ми то, така ако я караме - да не си говорим за това, да не си говорим за онова... по-добре да я няма отчетната... ще си пишем на лични и така....
. Ти си като енциклопедия. Макар, че не слагам такива ваксини, ми е интересно. Не се притеснявай какво ще пишеш. Както и другите са казали това е отчетна тема за бебета 

. Няколко дена след като проходи Алекс и взе да се изправя. Много са интересни. Надупвасе и хоп станал.
. При нас също го има момента на качване, изправя по леглата.
. От педиатърка знам, че може да се вдигне към 39 градуса от зъбките.

като пишеш за белите, все едно макси описваш 
Препоръчани теми