Отговори
# 210
Съпругата ме все му вика - какво акаш като нищо не ядеш.

Ми снимайте, да видим де Mr. Green
Оле, SafeHeaven, човек ми ти като един истински тати си имал две много важни теми за обсъждане тука, а то ти било забранено да ги започваш #Crazy Чета и не вярвам на Ушите си Sick
 Ей, тва е кой`т живей до кърмачка е широко скроен Hug

Пипинце, и за ваксините ше говорим, за всичко кот душа ни сака Peace

Любознателна, представям си го юнака кви  ги върши Heart Eyes

сега нека поговорим за кърмене Twisted Evil

разкажи ни как кърмиш Кико в клек, а той надупен, та да мога и аз да са изкажа как ма осуква Али Party

Свобода на словото Peace Свобода на млякото Grinning

# 211
разкажи ни как кърмиш Кико в клек, а той надупен, та да мога и аз да са изкажа как ма осуква Али Party

Всъщност, в момента седя на стола, леко приведена, той е прав пред мен и суче ту от едната, ту от другата цица. Няма кой да ме снима, за съжаление Rolling Eyes

# 212

Всъщност, в момента седя на стола, леко приведена, той е прав пред мен и суче ту от едната, ту от другата цица. Няма кой да ме снима, за съжаление Rolling Eyes
Е, как да проходи това дете кът си му навряла циците в лицето, ми поотдалечи се малко, па го викни  tooth

# 213
Е, как да проходи това дете кът си му навряла циците в лицето, ми поотдалечи се малко, па го викни  tooth
Точно ти нидей да ми говориш за цици Naughty

# 214
  • Paradise
Ама какви са тез пози и стойки, кво е това чудо #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз никога не съм го кърмила прав, просто не мога да си го представя това упражнение, честно. Ако дадете снимков материал, ще съм ви много благодарна Simple Smile
Винаги го слагах легнал до мен и така се кърмехме

# 215
Ама какви са тез пози и стойки, кво е това чудо #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз никога не съм го кърмила прав, просто не мога да си го представя това упражнение, честно. Ако дадете снимков материал, ще съм ви много благодарна Simple Smile
Ако аз съм на пода и тя е в настроение за кърмене идва, вдига ми блузата, повдига ми цицата и си цони Grinning, и тъй като е голямо диване, сучейки, започва да си вири дупето и да се мести с крачета насам- натам, буквално ме усуква hahaha
Пипинце, това е нормално за кърмачетата над годинка Peace

# 216
Ааа, легнал успявам да го излъжа само през нощта. Сутрин застава на 4 крака над мене, вирва гъза нагоре и кат жираф на водопой Mr. Green

# 217
  • София
Мноооого дълго, мноооого несвързано, извинявам се на всички Вас и моля за специални извинения от Дамаятни, на която бях обещал повече да не пиша за ваксини и кърмене в отчетната.
Такааааа, виждам, че по повод това изречение днес сте се забавлявали на "мой гръб" .Това за което ми се "извинява" Сейф Хевън е нещо лично между нас и то не касае никого за да реагирате така остро.Естествено е, че всеки пише каквото и когато си поиска  Hug Просто ние си имаме един бъзик с него който остава скрит за вас, защото ние контактуваме семейно и в реалния свят!
МОля не ме бесете  newsm20

# 218

Аз... Аз съм за бесилото!

# 219
Такааааа, виждам, че по повод това изречение днес сте се забавлявали на "мой гръб" .Това за което ми се "извинява" Сейф Хевън е нещо лично между нас и то не касае никого за да реагирате така остро.Естествено е, че всеки пише каквото и когато си поиска  Hug Просто ние си имаме един бъзик с него който остава скрит за вас, защото ние контактуваме семейно и в реалния свят!
Ако сме реагирали остро, то е защото изречението доста напомня една друга случка Thinking А ако е толкова лично, може би мястото му не е тук Peace

# 220
застава на 4 крака над мене, вирва гъза нагоре и кат жираф на водопой

Много позната поза! Отдавна подозирам, че Коко и Кико има нещо подобно освен близостта на имената им.

# 221
Ако сме реагирали остро, то е защото изречението доста напомня една друга случка Thinking А ако е толкова лично, може би мястото му не е тук Peace
Ако вярваш, че тук не е реалния свят, то значи Дона ми е яла виртуалния паламуд hahaha
И ако мислиш, че ваксини и кърмене не засягат мамите тук, пак много си объркала, а пък това "личното" ви със SafeHeaven, баш бая публично си стана Mr. Green
Ъхъ и още, у Средновековието са бесили, у модерно време "спамим" Joy
И нидей "сидя на тая кълка", че зарад едно изречение сме реагирали Naughty

# 222
Ако вярваш, че тук не е реалния свят, то значи Дона ми е яла виртуалния паламуд hahaha
Сори за спама Mr. Green ама тва мноо вулгарно прозвуча Joy

# 223
Сори за спама Mr. Green ама тва мноо вулгарно прозвуча Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao, кой за кот си мисли, ти изяди рибата и ся за другу мислиш rotfImao

# 224
  • София
Наистина сте много мнителни, просто съжалявам, че нещата се изопъчават по този начин.Ако някой изобщо е чел постингите на Сейф, той е в стихията си в област "ваксини" и "кърмене"  - никога и на никого не съм забранявала да пише за каквото и да било , най-малко пък на него и то в истинският (буквален) смисъл Peace
И Наде, трябва ли да приема забележката ти за реалния свят и виртуалния паламуд лично  newsm78
Понякога една добра атмосфера може да се срине с едно изречение , тълкувано по разнообразен начин  Peace
И като сте зачекнали кърменето...мислите ли, че ми е много кеф, че кърмих само 2 месеца?Или си мислите, че всички не кърмачки са си отбили децата за да не си развалят бюста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт