Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 527
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Аз го имам отдавна, примерно декември.

# 406
В Бургас също ни е варовита водата, обаче за мен разковничето е в качеството на плата и боята. Колкото и да щадя лидълските черни анцузи например, които носим вкъщи, избеляват и това си е, че и се късат бързо. Вече въобще не им треперя, за тази им цена толкоз. Предпочитам да подменям дрехите периодично, отколкото да наливам пари в допълнителни препарати, които я решат проблема, я не.

# 407
Могат. Дрехите избеляват заради ХЛОРА във водата. Дори когато перем с прах за цветно, който не съдържа избелители.  Решението по препоръка на опитните е да добавяш по съвсем мъничко Вениш...неутрализира хлора.
Благодаря,Teta,ще опитам:)

# 408
Искам да питам:могат ли дрехите да избеляват заради твърдостта на водата или пералнята е виновна ,изобщо къде бъркам-праха?Дрехите са направо съсипани за 1 година?И има ли препарати,които оптично ,,зареждат"цветовете?

Няма да е от твърдостта.Във Варна водата си е варовита,но черните ми дрехи не са мръднали хем ги пера с прах за цветно или универсален
Сега даже ги пера с бебешки : )

Значи може да е от праха...

# 409
  • Варна
Искам да питам:могат ли дрехите да избеляват заради твърдостта на водата или пералнята е виновна ,изобщо къде бъркам-праха?Дрехите са направо съсипани за 1 година?И има ли препарати,които оптично ,,зареждат"цветовете?

Няма да е от твърдостта.Във Варна водата си е варовита,но черните ми дрехи не са мръднали хем ги пера с прах за цветно или универсален
Сега даже ги пера с бебешки : )

Значи може да е от праха...

Ами не пречи да добавяш вениш/аз не ползвам такъв/,но според е или от праха или от самата дреха

# 410
Аз така и не разбрах с какво переш, ама хайде.

# 411
Гес....аз цял ден пера с Тема за бяло Satisfied
Ама хвалехте тази за цветно, нали? Спаси ме от мъките и ми кажи....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 412
Аз не съм хвалила Тема за цветно никога. Не знам за другите.

# 413
Имах предвид ако помниш ...защото се въртя разговора по едно време около новата Тема и спирането после на Тема.
Както и да е, пакета почти замина, така че няма значение Satisfied

# 414
Помня, че похвалих прах Тема за бяло и че после обсъждахме спирането му.
Тема за бяло е приятна изненада за мен. Прахът за цветно също не е лош. В тази, синята опаковка, която снима.

# 415
Ей тия думи чаках...Hands V

# 416
И за да ти е по-спокойно аз харесвам и двата вида нова Тема ( за бяло и за цветно).  Peace  Laughing
п.п. В сините опаковки като тази, която си снимала.

# 417
Лягам си спокойна тогава... Satisfied

# 418
Момичета, а как си чистите дамските чанти? Май не е добра идея да я пусна в пералнята... Мъча тук с мокри кърпички, но резултат почти няма. 😂

# 419
  • Sredets/Burgas
Момичета, а как си чистите дамските чанти? Май не е добра идея да я пусна в пералнята... Мъча тук с мокри кърпички, но резултат почти няма. 😂

Аз тъкмо снощи си прах дамската чанта, че ходихме на гости, на място, където се пуши. . .
Обичам и нося само текстилни чанти, именно, защото могат да бъдат изпрани.
Отдавна се отказах от кожените.
Имам вече доста. . . Давам на добри шивачки да ми шият от платове, които съм харесала...

Иначе, да кажа, че и аз като Жабата...
В събота взех две малки кутийки Тема да я изпробвам...
Пуснах и бяла, и цветна пералня...
Изпирането ми хареса, но ароматът просто не го понасям . . .
Приготвих ги да ги оставя отвън, някой да ги вземе, ако иска.

Общи условия

Активация на акаунт