Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 531
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Връщам се от Била. Персил на 8.02 лв. Имаше и Омо на 8 лв...само за бяло обаче при нас.
Взех една Тема за бяло...на 3.75лв. Последен пакет...годен до 2019 лятото.
Сега обаче ме гложди че съм взела не каквото хвалехте....м?
Та коя тема точно вэзхвалявахте 😊

# 391
Дай да видим какво си взела ти?

# 392
Отворих го вече и пуснах  чаршафи

# 393
До кога е промоцията в Била на Омо-то?

# 394
Сигурно до сряда. В брошурата го няма отбелязано. Но при нас на рафт беше намалено Омото прах от 20 пранета. Не знам във всички градове ли е така.

# 395
Благодаря, Тета Simple Smile

# 396
Това е Тема-та.

# 397
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от течна Тема за цветно. Предполагам, че прахът за бяло също е хубав.

# 398
От днес в Лили Персил и Ариел са на промоция - сътветно 6,89 и 6,99 лв. Аз си взех прах за цветно Персил, въпреки, че не е отбелязан в брошурата  праха, той също е намален.

# 399
  • Варна
 И в Елитис Персилите са 6.99лв. за 20 пранета. Взех един за бяло.  Взех и Пурлан за черно за 5.99лв. че мисля да прибирам зимните якета вече,а формилът взе,че свърши в най-неподходящия момент.

# 400
Искам да питам:могат ли дрехите да избеляват заради твърдостта на водата или пералнята е виновна ,изобщо къде бъркам-праха?Дрехите са направо съсипани за 1 година?И има ли препарати,които оптично ,,зареждат"цветовете?

# 401
Могат. Дрехите избеляват заради ХЛОРА във водата. Дори когато перем с прах за цветно, който не съдържа избелители.  Решението по препоръка на опитните е да добавяш по съвсем мъничко Вениш...неутрализира хлора.

# 402
  • Варна
Искам да питам:могат ли дрехите да избеляват заради твърдостта на водата или пералнята е виновна ,изобщо къде бъркам-праха?Дрехите са направо съсипани за 1 година?И има ли препарати,които оптично ,,зареждат"цветовете?

Няма да е от твърдостта.Във Варна водата си е варовита,но черните ми дрехи не са мръднали хем ги пера с прах за цветно или универсален
Сега даже ги пера с бебешки : )

# 403
  • Варна
 Аз съм от Варна и не знам някой да има по-твърда и гадна вода от нашата. Пералнята ми е Аристон праисторически/гони 15г./ Пера предимно и почти само с прах Ариел и Персил. Омекотители ползвам само за спално бельо и то не винаги.  Когато се сетя мятам лидл-ско хапче за омекотяване на водата ама не винаги.....Съсипани дрехи нямам.

# 404
  • София
Аз ли съм пропуснала или отскоро има прах Персил лавандула ла цветно?  Преди беше само за бяло. А за цватно беше течен. Днес видях прах в Елитис.

Общи условия

Активация на акаунт