Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 503
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Ооо...да ми се разтекат върху кореспонденцията...мАни  мАнии...Joy

# 436
Не съжалявайте за капсулите на Савекс. Нищо особено не са , аз нали, като новобранец в темата , захванах марките по ред на последните обаждания Kissing Smiling Eyes
Тет , и аз имам същия плик с Тема , още непокътнат. Имах кутиШка за три пранета , добре ми се получи прането. И на мен ми харесва ароматът- някак на свежо.
Но ми остава в чекмеджето по малко Tired Face

# 437
Много странно ми мирише...сигурно щот не е като Ариел и Персил Joy
Ама ми харесва де....

Тайс....А на бас, че моя торбалак струва колкото кутиШката ти Stuck Out Tongue Closed Eyes /3.75/

Аз последният път денкмита за бяло го сложих направо в барабана, когато ми се наложи да я пусна през нощта....и той остава по чекмеджето.

# 438
  • Велико Търново
rovaru  newsm78 предизвикваш ме сега да му се не види  Laughing. Имам любима чанта бяло,червено и синьо,която е доста мърлява вече и не ми идва на ум с какво да я изчистя. Обаче е твърда.....шубе ме е за пералнята по-скоро не за чантата  Laughing.
Няма какво да й стане, пускай спокойно, само на много ниски обороти или най добре без центрофуга

# 439
  • Sredets/Burgas
Като чета мненията,  явно само на мен не се хареса аромата на Тема-та. . . Flowers Hibiscus

# 440
И да ми харесва, и да не ми харесва, 30-те секунди, в които го прехвърлям от пакета в пералнята, нямат никакво значение. Върху дрехите аромат не остава.

# 441
  • Сливен
Днес пуснах пералня с новия прах за цветно от ДМ,променили са му аромата за мое съжаление,съвсем различен напомня ми на Омо или Ариел,скоро не съм прала с тях.Силен е ,а пусках и допълнително плакнене,остана и след сушилнята.Имаше и бучки като отворих пакета.Като изпиране не мога нищо да кажа,дрехите нямаха видими петна.Ще го ползвам ,но няма да повторя.

# 442
  • В полите на Витоша :)
А аз сега взех новия на DenkMit за бяло, но ми се видя скъпичък - 6,99 за 20 пранета. Не съм ползвала предишния и няма да имам база за сравнение, но се надявам да избели някои леко пожълтяли тениски за спане на мъжа ми.

# 443
Да си кажа мнението за новия Денкмит за бяло... Не съм ползвала стария, но този го слагам на едно ниво със Савекс и Рекс, колкото ми перяха те, толкова и той, работните ми дрехи сивеят. Разочарована съм 😑

# 444
Излязъл е съставът на Денкмит, който е в България. Това е прах на Далли, макар че нещо са променили в производството и е доста по-добре от предните варианти като гранулиране. Качеството е добро макар и с някои компромиси заради цената. Определено не е по-лош от предния.

# 445
Не е по-лош а по-добър ли е,или са еднакви?

# 446
Е, имат разлика, но общо взето са едно и също нещо.

# 447
Аз стигнах до заключението, че по-евтините перилни препарати не перат добре, за съжаление. За слабо замърсени дрехи, или просто за освежаване на застояли стават, но що се отнася до силни замърсявания, не се справят добре. Пробвах доста в последно време и стигнах до изводът, че не си струва да се пести за сметка на качеството. Намират се изгодни промоции на хубави перилни препарати. В момента в Т-Маркет има промоция: Течен Персил за 80 пранета ,на цена от 22,49лв.

# 448
Персил течен не е хубав препарат. Прах също, но е една идея по добре от течната версия.

# 449
Точно Персил изпира дрехите на детето и не остава никакво петно от каквото и да е било  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт