Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 509
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
В Метро от 05.04/четвъртък/ще има ОМО Ultimate на 6,98лв.

# 421
Ако от изсъхналите дрехи излиза прах (като домашен прах), това какво означава, че праха за пране не е изплакнат добре? Когато пера с капсули го няма този проблем Thinking

# 422
  • София
Сега минах през Била, Персил и Омо са си намалени на около 8 лв. Най-сетне видях Омо в малка кутийка за 3 пранета. Досега се оглеждах, но все нямаше. Та и от него са заредили, даже е намалено на 1,66 лв, ако не се лъжа...

# 423
Здравейте момичета,от жълтия Скип не е имало,донесоха ми този,добър ли е?
Да докладвам и за омекотитела Дуел,и след изсъхване миришеее,вече трети ден!!!

За мен това е най-добрият прах за пране! Simple Smile

# 424
Това е нашенското Омо...

# 425
  • София
Не мирише толкова силно като Омо официален внос.
Харесвам Скип и си го купувам, обаче не е нещо уау, когато имате детски лекета. Нужно е третиране.

# 426
Чантите си ги пера в пералнята, не съм забелязала да се повреждат при пране. Пера на програма за деликатни тъкани (или както се води) с течен перилен препарат за цветно. Включвам програмата по два пъти един след друг, един час не е пране за мен. Без центрофуга!
Чантите са изк. кожа, но не най-некачествената която е мека и се лющи.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 14:51 от rovaru

# 427
  • Варна
 rovaru  newsm78 предизвикваш ме сега да му се не види  Laughing. Имам любима чанта бяло,червено и синьо,която е доста мърлява вече и не ми идва на ум с какво да я изчистя. Обаче е твърда.....шубе ме е за пералнята по-скоро не за чантата  Laughing.

# 428
Най-много да ти потропва по малко. Всички чанти пера многократно докато са в мен, 2-3-4 пъти годишно.

# 429
Ако твърдите вложки в чантата са картонени, ще замине чантата при пране.
Със спрей за почистване на велур или кожа за обувки ги чистя

# 430
Значи тези от Савекс ме предизвикват...
2 пъти се опитвам да купя капсулите на намаление и удрям на камък. Отказах се....
Сега в Лили пак намалени. Ще се пробвам за трети и последен път. Ама най-вероятно пак ще са изчерпани или няма да има доставка...

# 431
Грабят ги като топъл Ляб, викаш...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 432
Направо.... Не можем се урЕди....Такваз блъсканица не съм виждала аз ни за Ариел, ни за Персил. Голямо чудо невиждано ще да са тез капсули...

# 433
Реклама..кво да прайш. ☺
Аз извадих една пералня с Темата за бяло....уж добре. Кърпите и покривката са без лекета....ама много ми се спи та утре ще огледам по-обстойно.
Иначе много приятен аромат и след пране...

# 434
Тези капсули бих ги пробвала само ако ми оставят бройки в пощенската кутия.

Общи условия

Активация на акаунт