Перилни препарати и омекотители – 52

• 80 478
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 12:21 от малката лисичка

# 706
  • София
Брех, Denkmit Ultra sensitive станал 6,99 лв! Май си взеха поука, ха дано и за други артикули се получи.
Мисля, че е временно, защото е с някакъв жълт етикет. Да не са луди да го намалят трайно. Такива са подли.

В брошурата пише да не търсим повече промоции, тоест, аз го разбрах, че цената се намалява за постоянно... Ще видим де. пък и го гледах в немския сайт e 2,95 евро, тук цената му беше двойна.

# 707
  • Пловдив
Този Денкмит ли хвалихте за бяло или има друг?

# 708
Каква точно му беше разликата по състав с белия денкмит?
Да не е само картинката отпред различна Joy

# 709
Голяма. Ще ми се довериш ли, или отегчаването да започне сега?

# 710
Аз Ви вярвам, но се обърках. Сензитив праховете не бяха ли като тези за бяло, но без съставките, които могат да причинят алергия, или съм разбрала и запомнила грешно?

# 711
Да, при повечето важи това, напр. при Персил. Обаче в случая – не. Разликата е съществена. Единият си е добре за чувствителна кожа, а другият си е добре за супер избелване. Разбира се, ultrasensitive също избелва, но в зелената опаковка е върха в това отношение. Също така, разбира се, че с Денкмит за бяло може да се перат и чувствителните хора, но си иска плакнене.
Скрит текст:
Чак обръщение „Ви“ с главна буква... Да оставим формалностите. Wink

# 712
Голяма. Ще ми се довериш ли, или отегчаването да започне сега?

"Голяма." ми беше достатъчно като отговор. Анализи и разбивки не съм искала Rolling Eyes

Останалото в отговора ти е напълно излишно, или аз поне не го схванах.Head Band

# 713
Кое не разбра? Имах предвид отегчаването на четящите с анализи, разбивки и подробности по разликите между двата.
Кое е излишно или не е излишно определя пишещият според разбиранията си. Едва ли ти сред 22 875 мнения нямаш нито едно излишно.

# 714
За мен обосновките на Гес никак не са отегчителни, напротив, с удоволствие чета подплатените научно постове в този форум, а се срещат толкова рядко.

# 715
Толкова съм благодарна,че не промениха качеството на Денкмит заедно с новата опаковка!Днес привършвам един плик,утре ще се заредя Simple Smile
Добре,че го има,иначе наистина не знам с какво щях да пера Heart

# 716

Добре,че го има,иначе наистина не знам с какво щях да пера Heart

Еее, Пелли, недей така! Нима ние, които нямаме DM в градовете си трябва да страдаме от ежедневно връхлитащи ни мисли за самоубийство!? Mr. Green Joy Нее, по-скоро трябва да сме благодарни, че я има темата и компетентни хора като Гес, които самоотвержено отговарят на всякакви въпроси, за да ни научат и ограмотят как, защо и с какво да перем качествено.  Hug Peace

# 717
Точно заради нея го пробвах и сега не искам да знам за друг прах Heart

# 718
На мен анализите на Гес,са ми супер полезни и се радвам че ги прави!И аз взех от новия Денкмит,защото докато попрочета темата от стария вече нямаше...Kissing Heart
По препоръка на Гес (която ми показа картинка),взех и Скип.И понеже сподели(и пак ми показа картинка),че е доволна и от Тема,та и от нея взех за цветно,ама онзи в синята кутия.Този с памук,който първо бях взела не е много хубав.
Така че,напълно и се доверявам,като профисионалист,както и на другите момичета,които споделят опит.
В Билла има Персил за 4 пранета за 1,39лв.

# 719
  • Ловеч
И аз помъкнах Skip от Гърция. Не можах да се стърпя 😜
То си ми стана и ритуал да си купувам, като дойда и си го спазвам 😊

Общи условия

Активация на акаунт