Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 480
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София-в сърцата на моите деца
И аз се сдобих с голям пакет Persil Colour от Кауфланд. Дано ми хареса, че от години ползвам само Ariel.
В кутиите за 20 пранета също има мерителни чашки.
На каква цена?

# 106
Заслужава ли си да дам 50 лева за Ариел Профешънъл или Персил Профешънъл?!

# 107
  • Ловеч

60 пранета за 13.99лв.

# 108
  • София
Течни ли ? Имах течен Персил Профешънъл колор, от Германия по-хубаво дрехите ми не са били изпирани. Изпра дори машинно масло от дрехите на мъжа ми. Сега съм с течния Ариел Профешънъл за цветно, не е като Персил-а, но определено е много добър. Моят е за 70 пранета за 25лв. За бяло съм с таблетки на Ариел също перът хубаво. Ако може да споделите от къде Персил Профешънъл, търсих дълго време но...

# 109
Потърси и в гугъл.. Wink

# 110
Видях ги в магазин Космос на пазара на Иван Вазов. Говоря за прах, не течен.

# 111
  • София
Намерих го , но предимно в амазон на 35Е Grinning Та ако е 50лв за 110 пранета .... Grinning

# 112
  • София
Това за колко пранета? Заслужава си само, ако е за 100.
Но при положение, че със същия успех можеш да переш с Ариел/Персил, които можеш да намериш на промоция в БГ магазинната мрежа за 35 ст прането, категорично не си заслужава.

# 113
Е разликата между professional и другите не беше ли само в броя пранета, т.е. professional са за по-голям брой пранета?! С такива големи количества перилни препарати сигурно ще се пере цяла година, няма да са пресни, ще им се развалят качествата Thinking.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 14:19 от rovaru

# 114
В Кауфланд два броя прах за по 40 пранета на Ариел ли са 22.35 лв ?

# 115
Да. Избераш си два, може и различни видове...и пада голямо и дъъъъългооо пране ☺

# 116
Благодаря , Тета  bouquet

# 117
  • Бургас
Днес си взех Коколино нарцис, дори го пробвах вече. Пролетта влезе у дома, много приятно мирише. И три кутийки прах Савекс по 0,84 май, не съм сигурна след осмицата кое число беше, че накупих доста неща от едно мое много любимо магазинче, винаги като ходя натам пълня торбите.
Течният за вълнени на ДМ ми оправи една разрошена и втвърдена домашна блуза.

# 118
Тайна ли е магазинчето?

# 119
  • Бургас
Тайна ли е магазинчето?
Нее, на "Македония",  след закусвалнята от "Александровска" посока "Ботева" в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт