Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 506
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Късметлийка! Grinning

# 451
Персил течен не е хубав препарат. Прах също, но е една идея по добре от течната версия.

Имах едно горнище силно замърсено със стари мазнини, след ремонт на една мръсна готварска печка. 2 пъти го прах. 1-вия път с REX (Прах) 2-рия с LEX (Течен) и въпреки това след 2 пранета си смърдеше на стара мазнина и не бе годно за обличане. Вчера го изпрах с Персил (Течен) и няма и следа от мазнина, ухае свежо. Освен Персил, от Ариел бях взимал преди време и съм доволен.

# 452
  • оттам, откъдето започва България
Струва ми се, че бях споделила, че течен Лекс не е за силно замърсено пране.

# 453
  • Варна
Аз съм впечатлена от сано максима сенситив /течен/
Освен,че спряхме да си изриваме,пере чудесно и ухае приятно

# 454
Струва ми се, че бях споделила, че течен Лекс не е за силно замърсено пране.

И аз съм на това мнение.

Колкото до това, течен или на прах, би трябвало основните съставки да са същите в препаратите от една марка били те течни или на прах. Има хора, които са по-детайлно запознати и могат да дадат по-точно мнение, но лично аз не забелязвам разлика в качеството на изпиране на основа течен или прах.

# 455
Има огромна разлика в състава..

# 456
Има...има разлика.

Течните са идеални за мазни петна...за това ти е изпрал суитчера.

Аз пък имам проблем с един пуловер. Извадих го...заврях си носа под мишниците-мирише. Прах го с течен Формил за вълна. Върнах го на поправителен на др.програма. Пак смърди.
И понеже има вълна в него, се чудя....обаче или ще го засиля към кофата, или ще го врътна с прах за бяло на дълга програма.
Ако искат да се развалят вълнените влакна от праха...не ми дреме. Ко ще и да се смалява....само да се изпере като хората...Confused

# 457
  • Варна
Има...има разлика.

Течните са идеални за мазни петна...за това ти е изпрал суитчера.

Аз пък имам проблем с един пуловер. Извадих го...заврях си носа под мишниците-мирише. Прах го с течен Формил за вълна. Върнах го на поправителен на др.програма. Пак смърди.
И понеже има вълна в него, се чудя....обаче или ще го засиля към кофата, или ще го врътна с прах за бяло на дълга програма.
Ако искат да се развалят вълнените влакна от праха...не ми дреме. Ко ще и да се смалява....само да се изпере като хората...Confused
Perwoll течен за вълна дали няма да свърши работа?
Иначе аз съм много доволна от Perwoll течен за бяло..с него си пера възглавниците

# 458
Тц...не вярвам.
То не го ли врътнеш на 60 с прах за бяло...Joy

# 459
  • Варна
Тц...не вярвам.
Ами възглавници си пера на програма за синтетика,стават снежно бели и ухаят чудесно.Няма и следа от жълтеникавите петна Simple Smile

# 460
  • София
Пробвай различен от Турския Персил и ще видиш разликата Wink

# 461
Тц...не вярвам.
Ами възглавници си пера на програма за синтетика,стават снежно бели и ухаят чудесно.Няма и следа от жълтеникавите петна Simple Smile

О, не...течни не искам, нито програми за сингетика. Няма да стане с тях. Петна нямам. Само аромат.....

# 462
  • оттам, откъдето започва България
Тета, какъв цвят ти е пуловера?
Част от белите пуловери на ММ ги пера на 60 градуса с прах за бяло, не са се повредили, но явно си зависи от материята.
Други ги пера на 40 градуса с течен. Пак са добре.
Отделно пък мои цветни пуловери също съм ги прала с прах за цветно на 40 градуса и нямам забележки.
Какво ти пречи да пробваш, пък тогава да хвърляш.

# 463
Розов и. С малко вълна вътре.
С другите намам проблем...нося ги с блуза отдолу. Но оня ден доста тичах /за яйца...за туй онуй☺/...беше жежко и така.
Не ми е драма де...просто ми стана интересно. Ще го пробвам ...

# 464
Тет , а на химическо защо не оставиш розовушко ?
Покрай последните коментари се сетих нещо да ви питам - случвало ли ви се е , след химическо , бързо - бързо да ви се вмирисват саката на пот ? Аз откакто забелязах това , си ги пера в къщи под мишниците със сапун за пране и тогава ги нося  Grin
Не знам дали да не сменя химическото. Между другото , имам и колеги , за които съм сигурна , че са чистоплътни , и пак съм усещала понякога някакъв мирис от костюмите. Наскоро се замислих , та да питам. Не зная дали съм в правилната тема , за което се извинявам.

Общи условия

Активация на акаунт