Booking.com /Тема 2/

• 58 818
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз имах същия проблем, исках да направя скрийн шот, но имаше защита и не може да се снима.
От настройките се маха забраната за скрийншотове, иначе е забранено по подразбиране.

# 556
  • София
Все пак някой намери ли решение на казуса с кодовете за "Покани приятел"? Днес изпратих на дъщеря ми от старите линкове и тя също твърдеше, че до подаръка има поле за код. Наложи се да направи резервация без отстъпка и после тя самата е получила код, който да споделя. Но пък по този начин остават ощетени най-старите им потребители.  newsm78  Дори се опитах да се свържа по телефона с българския им офис, за да ги попитам, но 10 минути никой не ми вдигна и слушах как всички са много заети.  Sad

Вчера резервирах през линк и никакво поле за код нямаше

Защо не сложиш един скриншот да не гадаем за какво се отнася?

Няма как. Изпратих линка на дъщеря ми, която не беше при мен. И аз не съм го видяла с очите си. Но миналата година пак ѝ бях пращала линк и нямаше проблем с резервацията. Вярвам ѝ, че този път е било по-различно. Направи нов профил на името на приятеля ѝ. Не е в това проблема.

# 557
Момичета, аз съм ползвала два пъти линк за отстъпка и ми ги изплатиха. Нямам ли право на повече, че смятам да резервирам?! За 350 лв ми е резервацията.

# 558
  • София
Да не би това да е проблема - че се ползва линк за втори път и затова да търси код? Странно как е платено втори път на Дамата, сега видях при мен отказана награда с мотив, че потребителят вече е ползвал отстъпка.

# 559
Неприятното с тези линкове е, че не винаги в момемнта на резервация ти отказват бонуса. Понякога отказът идва по-късно. Дама от морето, на един профил ли ти ги платиха?

# 560
На мен също ми отказаха втори път такъв бонус, а не искам да правя постоянно нови профили. Помолих тук за покана или код за отстъпка, която може да се ползва за вече съществуващ профил, но получих на лични 10на стандартни, които са само за 1 профил. Нямам нужда от тях. Интересува ме има ли други. За съществуващ профил след ползвана отстъпка.

# 561
  • София
На мен също ми отказаха втори път такъв бонус, а не искам да правя постоянно нови профили. Помолих тук за покана или код за отстъпка, която може да се ползва за вече съществуващ профил, но получих на лични 10на стандартни, които са само за 1 профил. Нямам нужда от тях. Интересува ме има ли други. За съществуващ профил след ползвана отстъпка.

Няма! Това е обсъждано няколко страници назад. Има някакъв шанс да може да ползвате два различни вида отстъпка - един линк за 10% и един линк за връщане на 15 или 25 долара. На някои профили го позволява, на други не. Аз успях да ползвам с един профил и двата вида отстъпка.

Единствената разлика в линковете за отстъпка е за даващия - ако е блогър например, от Букинг им дават линкове, които са активни и след 10 препоръки, но за обикновените потребители няма такова нещо.

Нещо, което забелязах - реших да си направя резервация през профил на приятел, който не е еползвал линкове за отстъпка - пусна го, но като написахме, че резервацията не е за него, а за мен, директно върза профилът ми с нея и ми изпратиха това съобщение:

Цитат
Изглежда, че сте направили повече от една резервация с линка, изпратен ви от вашия приятел. Това не е проблем, резервацията ви няма да бъде засегната. Но ще получите само една награда за препоръка.

# 562
Неприятното с тези линкове е, че не винаги в момемнта на резервация ти отказват бонуса. Понякога отказът идва по-късно. Дама от морето, на един профил ли ти ги платиха?
Да, на един и същи профил, но бяха два различни вида отстъпки, единият беше за 10 процента, другият за 15 долара. Вече резервирах и тогава със закъснение ме осени гениалната идея да направя регистрация на ММ, можех да си ползвам линка от предното пътуване. Ама той ми мрънкаше, че докато се мотая, хората били заели хубавите места...

# 563
Нещо не ви разбирам.  newsm78
Миналата година използвах линк за 10% отстъпка. Линкът ми го даде моя приятелка. След края на престоя ми върнаха по картата въпросните 10%.
Тази година използвах отново линк за 10% отстъпка, но този път линкът беше на брат ми. Преди 1-2 седмици ми върнаха по картата 10% от цената на резервацията. Как така не можеш 2 пъти да използваш една и съща отстъпка?Аз ли нещо не ви разбирам или различните профили имат различни възможности?

# 564
  • София
Ето от правилата за повторно ползване на линк за 10 %
Скрит текст:

И пак от правилата - явно има някакви кодове за награди, с които се начислява незабавна отстъпка в цената в процеса на резервация. Но, тези кодове как се получават, не можах да разбера.
Скрит текст:

# 565
  • София
Впрочем, заради въпросния код дъщеря ми не можа да използва линк от моите, но пък направи резервацията през мобилно приложение и тъй като било за пръв път ѝ даде 10 % отстъпка. Но така и не е разбрала дали тази отстъпка е за настоящата резервация или е за бъдеща такава.  newsm78

Yovanka, не става въпрос за втора награда, а за чисто нов профил и то на човек, който никога не е купувал хотел през Букинг, за да сравняват данни. За да получи подарък трябва да се въведе код.

# 566
През мобилното приложение каква отстъпка има? Разглеждах оттам и ми пишеше за отстъпка някаква, ама накрая резервирах от компютъра.

# 567
  • София
През мобилното приложение каква отстъпка има? Разглеждах оттам и ми пишеше за отстъпка някаква, ама накрая резервирах от компютъра.
Точно това написах в поста над твоя - 10 %.

# 568
Точно това написах в поста над твоя - 10 %.
Благодаря, ще пробвам следващия път.

# 569
колко дни след напускане се изплащат тези 10%, знам че пише между 30-60 но все пак до последно ли се чака или по-рано превеждат ?

Общи условия

Активация на акаунт