Booking.com /Тема 2/

• 58 795
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • София по рождение
А пък аз направих резервация през линк 10% и по-късно я анулирах. Вече не важи отстъпката през този линк нали?

# 586
Не важи

# 587
  • София по рождение
може ли някой да ми изпрати линк на лични

# 588
  • София
може ли някой да ми изпрати линк на лични
Изпратих ти Blush

# 589
  • София
А пък аз направих резервация през линк 10% и по-късно я анулирах. Вече не важи отстъпката през този линк нали?

Ако не е използван вече 10 пъти от други хора, линкът си е валиден и можеш да направиш нова резервация с него.

# 590
Имах резервация за Бг хотел за минала събота без право на безплатна отмяна. Заради лошото време не отидох, в неделя сутринта получих съобщение в букинг, че хотелът е анулирал резервацията. Поискаха ми и потвърждение, че не съм отишла наистина.
Мина една седмица, а пари от картата ми не са дръпнати. Това нормално ли е?

# 591
Има ли линк за кешбек или ако може някой да ми прати линк за препоръка. Благодаря.

https://howmanyholidays.com/2018/01/23/one-quick-tip-to-get-25-o … with-booking-com/
Eто тук, втория линк дава 10% отстъпка, но за суми над 100 паунда. Моята сума е по-малка и не хваща.

Тези тук също хващат, но пак са за по-големи суми от моята
https://www.oguzakkus.com/booking-coupon/

Пак се редактирам - намерих линк, който дава 30 долара кешбек, при сума от 60долара, направих резервацията през него
https://travelfreak.net/booking-com-coupon-code/

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 01:32 от anbibian

# 592
не съм хаквал нищо, но странното е че ми дава отстъпката.
не знам водя се някакво 2 ниво, ако това е от значение.
но отварям по горе линка за 30 долара за да си запазя хотел за септември месец и директно ми дава награда без проблем.
Не избирам вида на наградата просто в един файл си събирам кодовете и ако 10% ми е по изгодно ползвам него, ако 15 или повече долара ми е по добре с него запазвам.
профила ми е на поне 5г. правен е в USA, ако това е от значение, но не мисля.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 17:39 от jijo99

# 593
На мен при линка за 30$ ми дава, че вече съм ползвала препоръка от приятел, а на един от другите- че е валиден до 30.7.
Предстои ми резервация за 1 нощувка в Братислава, но хотелите с паркинг в централната част са около 80-100€ и хич не ми се дават толкова пари. Ще правя пак нов профил, дано хване нещо.
И аз съм второ ниво, пускат предложения за 10-15% Genius отстъпки на някоии хотел,също и 10% за резервация през мобилното приложение.

# 594
А на мен през един и същи линк ми дава да направя няколко резервации. Обаче ако като миналата година направя 3 с един линк и отидох и на трите места, ми платиха само една награда.

jijo99 някой по-изгоден от тези, които съм изровила имаш ли да споделиш с мен на лично, благодаря предварително. Ако успея да намеря евтини самоелтни билети ще буквам апартамент в Унгария за сума около 300-400 лв.

# 595
Ще се опитам да преразкажа накратко абсурдната ситуация,  в която попаднахме във В. Търново. Резервация през букинг, разходки и към 18,30 ч., уморени от път и емоции отиваме на място, за да се изкъпем и отморим преди вечеря. Мястото е в стария град, калдъръм,  завои, тесни и стръмни улици. Споменавам го, защото ако бяхме с другата си кола, щеше да е абсурдно да стигнем до там. Намираме мястото и звъним на звънеца. Начумерен дядка се показва на прозореца. "Здравейте! Имаме резервация!", в отговор "Не е при мен!" И преди да затвори прозореца питаме не е ли това Габъра.  "Да, това е, но молдовците дойдоха". Какви молдовци, какви украинци?! Обясняваме, че имаме потвърдена и предплатена резервация,  каним го да слезе да погледне. Оказа се, че чужденци дошли преди нас и той ги настанил в запазения и платен през карта двустаен апартамент!  Нито документи им поискал, нито име! Пита ни какво да правим. Казваме, че може да ни върне парите в кеш (те са дръпнати) и да си търсим друго място, че без друго е късно.  Той се репчи  - абсурд! Парите са в букинг, не при  мен. "Елате, кава, да изкараме багажа на молдовците и се настанявайте! " Отказваме, естествено, абсурдно е да си го помисля. После казва, че им препоръчал ресторант и да чакаме, щял да ги доведе те да се изнесат. Мигаме на парицари, той пали колата и тръгва. Звъним в букинг, не могат да ни свържат с бг оператор, да звънна на сутринта. На английски обяснявам ситуацията. Чакам на линия, за да се свържат със собственика. После ми казват, че апартаментът е на разположение, сигурно сме на грешно място... Flushed върна се хазяинът, не ги открил, ще ги чакаме ли да се приберат. НЕ, естествено! Към 20 ч. след дълги разговори от букинг казват, че собственикът ще откаже резервацията, а парите ще ни върнат да 10 работни дни. Нито коментар мога да оставя, нито рейтинг точки! Sad
Благодаря, че ме изчетохте!

# 596
👀
Не мисля че проблема в този случай е в Букинг.
Абсурдноста на ситуацията е просто поредно доказателство за бг туризЪма.

# 597
  • София
Да бе,пристигаме в Дувър в 23ч.Звъним на запазеното място и киселият картоф английски ми обяснява,че вече спял и не му се става.Нищо,че бяхме с дете под 3г.и пътували 26ч нон стоп.

# 598
Моят въпрос е мога ли да направя нещо? Рейтингът е 9.6!!! А при условие, че ни остави на улицата, аз не мога дори негативен коментар да му напиша... Sad
Това е забележката ми към букинг, че нямам възможност да предупредя за "гостоприемството".

# 599
  • София
След като не е имало престой мисля не.В гугъл отзив?

Общи условия

Активация на акаунт