Случи ми се нещо странно XVII

• 137 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Това от клипчето ми прилича на китайски фенер.

# 601
Здравейте! Не знам доколко е странно, но тази вечер един мобилен телефон (стар модел с копчета от преди около 8-9 години), който беше изключен ,започна да звъни. Беше сложен в джоб и когато го хванах, за да видя защо звъни, без да искам натиснах някой от бутоните, като така се прекъсна звъненето и не можах да видя нищо на екрана. След като го включих, нямаше пропуснато повикване. Не е нагласяна и аларма да звъни( не е пипана дори и неволно, понеже рядко се рови в менюто). Това звънене много ме учуди, при положение че беше изключен. По принцип не вярвам много да е нещо свръхестествено, но малко се постреснах. На някой случвало ли се е подобно нещо?

# 602
Скоро зареждан ли е? Ако имаш някое дете като моето, което си играе със старите ми телефони...

# 603
Телефонът е зареждан преди около 5-6 дни и батерията не беше напълно изтощена-показваше една чертичка. Деца няма. Този телефон се използва само от един човек.

# 604
Аларма е била включена по погрешка, според мен, виж последните настройки на часовника/ алармата.

# 605
Техниката понякога си прави шеги с нас. Преди доста време имахме един електронен часовник, с онези мъничките батерийки като копченца дето са. Та, този часовник бяхме го забутали някъде и даже не си спомняхме къде. Търсихме го тук-таме, ама никъде не го намерихме. И така с месеци не сме се сещали за него. По едно време в едната стая започна да се чува един странен звук, едно пиукане, бре побъркахме се да се чудим какво е това. Най накрая намерихме източника на пиукането -часовника, забутан в една чанта в гардероба и си пиука ли, пиука, а с месеци не беше издавал и звук. Та, така, техника.

# 606
  • В.Търново
Преди много време се коментираше същия случай мисля в същата тема.И там писаха на авторката техника, аларма... и др. подобни.

# 607
  • Deutschland
Мъжът ми одеве разправяше на баща ми, за негов познат, който прави и монтира надгробни плочи в чужбина. Та този човек на няколко пъти, отивайки на гробището да монтира поредната надгробна плоча е виждал сянка върху нея. Обръща се, няма никой, поглежда пак към плочата - сянката там. Първият път се изплашил много, искал да зарязва професията, но после свикнал. Това е споделил в разговор с хора, които любопитствали виждал ли е духове

# 608
Ами, не знам до колко е странно или си е някакъв филм в моята глава, но все пак бих искала да го напиша, та някой да изкаже мнение.
Ще започна малко отдалеч. Преди две години януари месец с ММ почнахме да правим опити за бебе. Месец,два...пет,шест-нищо. Не че е кой знае колко дълъг период, но и двамата много го искахме. Бяхме си решили да не казваме на никой в семейството, че правим опити,за да избегнем евентуално излишен натиск.
Вече беше края на юли. 20ти. Бях на работа до 1 през нощта, свършвам смяната и виждам баща ми, майка ми, брат ми и ММ да ме чакат отвън. Помислих, че са ходили някъде на разходка и да ме посрещнат. Уви, баща ми дойде към мен и ми каза,че баба ми(неговата майка) е починала. Беше изключително внезапно и неочаквано за всички, баба ми беше много активна жена,никога не се е оплаквала от здравословни проблеми, лекарства почти не пиеше. Погребението беше на 22 юли.
Август месец цикъла ми закъснява, а на 2ри септември след преглед, разбирам,че съм бременна. Изчислена дата на зачеване-22-23 юли. Не знам, не вярвам в прераждания, стари души и т.н по принцип, предпочитам да си мисля, че сина ни е последния подарък от баба.

# 609
  • Winterfell
DrobSarma04 , закономерностите на живота- един се ражда, друг умира.
Дъщеря ми е родена ок. 40 дни след смъртта на едната ми баба.Има нейния характер.И за една бройка( ден) да се роди на рождения ден на другата ми покойна баба .
Като стана дума за НЛО, като дете гостувахме със семейството ми на близки роднини в едно софийско село.Вечерта, с брат ми и братовчед ми гледахме звездите.И тримата видяхме един и същ обект със странни движения.Първо се движеше бавно.После спря, след това започна да прави вълнообразни движения, които си бяха доста резки за самолет, а дронове по онова време нямаше, пък и си беше доста далече обектът.И изведнъж изчезна с ужасно бърза скорост.
Другото странно преживяване там беше през ноща.Искахме да спим тримата в една стая, за да можем да си разправяме истории цяла нощ.Стаята беше само с един прозорец, затъмнение с плътна завеса.Като изгасихме лампата стана тъмно като в рог.Както си говорехме, се появи светло петно на стената, което обиколи цялата стая.Изобщо нямаше от къде да се появи.Нямаше път откъм прозореца, а и ако някой беше светнал, щеше да идва от там, а то си обиколи стаята

# 610
Онова светещото наистина е всяка вечер там,това лято,и горе долу все на същото място.Опитвам се да го игнорирам,иначе ще откача.Дрон ли е,какво е,да не снимат нещо,и защо все вечер...

# 611
  • София
Вярвам до известна степен в преражданията.
Когато майка ми е била бременна с мен в четвърти месец, умира нейния дядо.
Когато аз бях в четвърти месец, моя дядо почина.
Синът ми се роди точно един месец след рождения ден на починалия ми дядо и на датата, на която почина прабаба ми (жената на дядото на майка ми, който е починал, докато е била бременна с мен).
Та.. да, съвпадения има доста.

# 612
Значи приемате тук нещата така: прераждане има, когато някой от семейството умре, а веднага около това събитие се роди нов член в това семейство или род? Така ли го разбирате този въпрос: един си отива и отстъпва мястото на друг, който се ражда със същата кръв и генетичен код?Rolling Eyes Rolling Eyes
Моля Ви, кажете, че не мислите такива неща, би било...отчайващо. Outta Joint

# 613
Хихик, май много хора си мислят че задължително е прераждането да стане в текущото семейство Wink. Понякога се случва, но не е задължително или правило. По-важно при прераждането е какво ще се учи и/или отработва, отколкото мястото, където ще се прероди някой. Семейството в което се преражда някой се подбира по-скоро по тези критерии.

# 614
  • София
О, аз далеч не вярвам, че преражданията стават само в семейството. За мен е по-скоро съвпадение, въпреки че не е едно.
В интерес на истината, не съм много запозната с преражданията, не съм чела такава литература.

Общи условия

Активация на акаунт