Случи ми се нещо странно XVII

• 138 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В интерес на истината, ние с майка ми не сме викали никого конкретно, или поне аз не помня да сме викали. Мисля, че просто попитахме дали има дух или някого около нас, вече не си спомням точно.
А какво ще кажете за това с ангелите - някой ви изпраща ангелите за 7 дни, вие ги посрещате, трябва да има запалена свещ, докато сте вкъщи през този период, май и една ябълка имаше... после изпращате ангелите при трима души, които повтарят "ритуала".

# 151
Mисля,че са щуротии.
Въобще,ако бях ангел или нещо там друго,нямаше да търча да се явявам на някой,защото го е присърбяло някъде.Идеята за поява на някой противоречи на идеята за прераждането.Ако можех да гледам от високо и да знам всички неща,щеше да ми ясно че не трябва да се бъркам в житейската съдба на някого,защото тя е предопределена и той сам си я избрал.

# 152
Аз пък съм чела, че човек може да променя избора си в хода на живота и да се откаже от някои неща, които е избрал преди да слезе на Земята. Та, в този ред на мисли, сигурно има някаква логика.

# 153
  • UK

И да, материализирането на дух изисква доста голямо количество енергия и малко от тях са склонни да жертват толкова енергия само и само някой да ги види. И ако викате духове и те поискат да бъдат освободени, независимо дали са отговорили или не на въпросите, по-добре го направете по най-бързия начин със съответното извинение към духа и благодарност за идването му. Наистина не бихте искали някой дух да се разгневи и да започне да ви преследва. Резултатите могат да са плачевни и да се стигне вкл. и до смъртта на участниците, особено ако са били предупредени от духа и са се направили на глухи или на прекалено настоятелни.
Колега, разясни моля те малко повече. Сериозно ли е това? Как духът ще навреди на човека - кошмари и съновидения или напр. човекуут извендъъж става алкохолик или комарджия? Че те много хора и без да викат духове в даден момент от живота си (най-вече от тийнейджърство) стават такива. Дай малко повече инфо, интересно ми е. Не съм викал духове и не смятам да го правя.

Ronald, без да претендирам да съм особено веща, но подобна информация може да се намери в доста книги и в интернет. Има немалко документирани случаи на обсебване и т.н. поприкрити дори от църквата, с малко ровичкане може да се прочете. Не става въпрос някой да стане алкохолик или комарджия, халюцинации, кошмари, паник атаки... с една дума да се разболее - дали ментално, дали физически, затова е възможно дори да се стигне и до смърт. Доколкото знам това не е много често срещано, но има и документирани случаи.

# 154
  • София
adorable™, Благодар за инфото, но така като кажете - има интернет и филни, ми то звучи малко като Световната конспирация и Земята е Плоска, нали.
Иначе - комарджийстото пак е болест, иначе - не разбирам, викаш дух и след време си болен от пневмония или друго... ми те хората мрат кат пилци бе, то е ужас с тая храна и въздух... нима знаеш дух ли е вика или е ял салам много!

# 155
АлисаВСтранатаНаЧудесата, историята ти е изключително любопитна. Можеш ли да опишеш ръката? Как точно изглеждаше, правеше ли нещо?
На страхът очите са големи и аз съм съгласна с това, адреналинът прави какви ли не чудеса със съзнанията и даже с телата ни. Но да видиш едно и също нещо с още един човек, след това да се върнете и то още да си е там...

# 156
АлисаВСтранатаНаЧудесата, историята ти е изключително любопитна. Можеш ли да опишеш ръката? Как точно изглеждаше, правеше ли нещо?
На страхът очите са големи и аз съм съгласна с това, адреналинът прави какви ли не чудеса със съзнанията и даже с телата ни. Но да видиш едно и също нещо с още един човек, след това да се върнете и то още да си е там...
Асфодела, беше дамска черна ръка до китката, като кадифена ръкавица, в напълно реален размер. Нищо не правеше, беше статична в горния десен ъгъл на огледалото. Но се появи за един миг, не постепенно, а изведнъж. И както се смеехме шумно, усмивката ни в миг застина. Моята задача беше уж да светна лампата, ако се появи нещо /макар че въобще не се очакваше/, а както можете да си представите, хукнах на бегом навън, тотално забравих да я светна, а след мен и другото дете. Определено няма как да сме си го въобразили, виждаше се пределно ясно. Затова и ми нанесе такава психотравма години наред.
Много пъти съм се ровила в нета впоследствие, но не съм попадала на друг случай като моя. А ако бях видяла образ на лице или зловеща фигура, със сигурност щях да получа удар. Сега разбирам от вас, че може да е имало преплитане на информационни канали и т.н. и реално може друг дух наблизо да се е появил, а не тя, наистина не знам.
Но беше адски зловещо. 20 години по-късно ви описвам случилото се в детайли, още ми е пред очите. От скука какво може да си причини човек, не е истина. Sad

# 157
Сигурно ли е ,че и двете сте видели едно и също нещо? Или едната се разпищяла ,другата се стреснала и т.н.Говорихте ли си след случката какво сте видели?

# 158
Дааа, абсолютно едно и също!

# 159
  • ВАРНА
 Като деца призовахме духа на "Джуджето".Зъл дух,но призовеш ли го няма мърдане-длъжно е всичко да изпълни.Та намазахме огледалце със спирт,откъснахме по косъм от плитките си,натикахме се в тъмната баня припявайки:
-Косъм,дросъм,джудже появи се!
 Понеже аз държах огледалото нарисувах с пръстче в тъмното глава с шапка наподобявайки Педя човек.После на светлото,какви писъци бяха!Едвам свариха да избягат без да се пребият на входната врата.И никой не ми повярва,че аз съм се пошегувала.Убедени бяха,че сме го призовали.

# 160
Не се сърди, че все едно не вярвам на твоята история, Алиса, но тази част с намирането в парка на "старинна" книга е малко като клише. Ей така, в парка посред бял ден - старинна книга. Какво се случи после с нея?

# 161
Като деца призовахме духа на "Джуджето".Зъл дух,но призовеш ли го няма мърдане-длъжно е всичко да изпълни.Та намазахме огледалце със спирт,откъснахме по косъм от плитките си,натикахме се в тъмната баня припявайки:
-Косъм,дросъм,джудже появи се!
 Понеже аз държах огледалото нарисувах с пръстче в тъмното глава с шапка наподобявайки Педя човек.После на светлото,какви писъци бяха!Едвам свариха да избягат без да се пребият на входната врата.И никой не ми повярва,че аз съм се пошегувала.Убедени бяха,че сме го призовали.
Твоята история много напомня едно мое преживяване с викането на Дама Пика. Били сме деца и имаше един такъв период, през който всички бяха полудяли да викат Дама Пика. Едни деца твърдяха, че са я викали и тя била дошла и какви ли не истории се носеха за нея - добрата те галела, а лошата тръгвала да те души. Аз винаги съм си била от по-страхливите и ме беше страх да участвам в такива неща. Но един след обяд се бяхме събрали 10тина деца и решихме, че ще я викаме. Събрахме се в едно мазе, но май не е били напълно тъмно, хванахме се за ръце, бяхме клекнали, затворихме очите и започнахме да я викаме... по едно време нещо ми падна в скута - отворих очи и видях, че това беше крак от кокошка. Уплаших се много, разпищях се и хукнах да бягам, а другите след мен тичат и пищят. Обяснявам им аз какво е станало, никой нищо не видял и не разбрал, върнахме се там - нищо няма. Другите решиха пак да я викат, аз не посмях да ида. Отиват няколко момичета, след малко се връщат и пищят - носят крака от кокошка. После се оказа, че момичето, в чиято къща бяхме, заедно с едно друго, си направили шега, баба й клала кокошка и тя решила да се пошегува с нас. Измили го, че даже и с червен лак лакирали ноктите. Само че крака трябвало да го пусне на друго момиче, което беше до мен, но не стигнал до нея, а до мен. Детска му работа  Rolling Eyes
Но от историята на  АлисаВСтранатаНаЧудесата направо си ме побиха тръпки. По времето, когато се случи по-горната случка, децата, които са я виждали, описваха точно това - женска ръка с кадифена ръкавица.

# 162
  • София
Ами разбира се, че е шега, горе-долу в тоя стил и останалите истории за дама пика с черната ръка на огледалото и пр. Деца на 9 г, естествено, че им се сторила.
По-странното е- тамън за темата, че някои и 30 години по-късно си вярват, че са видели или им се е явила дама пика  hahaha hahaha hahahaТова вече е страннно!

# 163
  • София
Ама с каква увереност ги пишете тези неща, ще каже човек че са научно подплатени.

# 164
E,kakво излиза,че полтъргайстите били между децата?!Ами,то си плаче за някакъв майтап.
Не мога да си представя ,че ще умра от страх,защото някой разказва,че като дете видял ръка като викал Дама Пита .По-скоро,ме е хваща страх като си представя детски игрички и шегички какви последици може да имат върху деца.

Общи условия

Активация на акаунт