Лежащи мами - 40

• 57 712
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
Здравей Мис,
Мерят ми я винаги с вагинален екограф, така е по-точно.
Беше 3,2,сега вече е 2,5 и имам и контракции Sad
Много се надявам да изкарам до девети месец.
Сега ще влизам в 32 г.с
FilleFrancaise, ще полежиш под наблюдение и ще се наредят нещата.
Колко и как ти я измериха ? В коя седмица си сега ?

# 91
  • Варна
Няма страшно лягаш и на системи ! 32гс според мен със шийка 25мм не е зле... аз съм в 22 с 28мм Wink Съвсем спокойно си полежи и мисли по-положително !
Ти до сега движеше ли сепо-малко  и от колко време лежиш ?

# 92
Какви болници какво чудо бе хора. Шийка 25 в 32 гс си е направо чудесно. Спокойно може да те издържи и до 40 гс.
Не виждам повод за шашкане тук

# 93
А аз днес бях на фетална, и докторката освен че ми каза че всичко е наред, ми каза и че шийката е добра - 23 мм. Аз съм със серклаж и нарочно я помолих да я види. На мен 23 не ми звучи като добра шийка, и въпреки че ме успокои а и знам че коремния не мери точно, аз по стар навик си се шашкам. Преди 1 седмица ми я мериха 35 мм.
Чудя се дали да тичам към гинеколожката или да си чакам прегледа

# 94
Не знам при вас как е, момичета, но при мен кръвното от два дена ми е пълен ад- вчера беше 126/76 за мен това е високо (90/60 цял живот), днес пък е 86/65 и ускорен пулс. Преди да забременея правих хормони на щитовидоната бяха си Ок, но сега акушерката май хич не й се занимава да ми даде да пусна 😢 Тя и за желязо колко се дърпа и така и не го изследвахме... а хемоглобинът ми също ту се качва, ту пада...

# 95
Такъв скок в кръвното не е добре ... Обърни му внимание.

# 96
Ако чакаш някой да се трогне за теб-недей.Ако е имало проблем с хемоглобина задължително си пусни сама.Както и за щитовидната ако си налага.

# 97
За хемоглобина като беше паднал на 104 докторът каза, че нищо ми нямало. Кръв и урина поне всеки месец ми правят, но хирмоните ще трябва явно сама да си ги пускам...

# 98
Мен с кръвно 90/130 веднага ме хоспитализираха.

# 99
Здравей Алмира,
2,5 не е зле, но с постоянни контракции и леко кървене е лошо, защото от тези контракции тя постоянно се скъсява все повече и повече.
Какви болници какво чудо бе хора. Шийка 25 в 32 гс си е направо чудесно. Спокойно може да те издържи и до 40 гс.
Не виждам повод за шашкане тук

# 100
  • Варна
Скъсява ли се от онези неболезнени контракции, които жената не усеща ?
Аз нищо не усещам от серклажа насам, само 2 силни болезнени контракции имах от преяждане и подуване, ама ме е страх да не да се скъсява и докато си лежа и нищо не усещам Grinning

# 101
Това кръвно е наистина високо.
По мое мнение трябва да го следиш наистина,защото е притеснително.
Ама каква е тази мързелива акушерка... Пусни си сама или настоява пред доктора, аааа Simple Smile
Не знам при вас как е, момичета, но при мен кръвното от два дена ми е пълен ад- вчера беше 126/76 за мен това е високо (90/60 цял живот), днес пък е 86/65 и ускорен пулс. Преди да забременея правих хормони на щитовидоната бяха си Ок, но сега акушерката май хич не й се занимава да ми даде да пусна 😢 Тя и за желязо колко се дърпа и така и не го изследвахме... а хемоглобинът ми също ту се качва, ту пада...

# 102
  • Варна
Еее, да де ама нали при обикновенния серклаж имало оставен отвор, не е съвсем затворена шийката както при ЕТКО-то.
Записах петък час да ми вземат секрет за микробиология, че вл. течение така ми се е засилило, същото както и преди серклажа е, ама да си направя аз да ми е мирна главата ...

# 103
Здравейте отново, аз от 2 дни съм в болница. След прокървяването, за което ви писах и гъстата слуз се оказа, че съм с разкритие 1 см в 25 г.с. И ме приеха на системи и инжекции да полежа. Лошото е, че пътеката е само 4 дни и искат в пинеделник да ме изпишат, а аз съм много уплашена Sad прекалено е рано за разкритие - бебчето ми е още 730 грама , поне да мине килограмчето, че тогава да се прибера... причина за всичко това - неизвестна - натоварване, напъване (аз имам жесток запек и нищо не ми действа) даже тук ми казват ако ми се ходи до ВЦ да го правя през деня, когато има доктори... а вкъщи като няма никой какво ще правя Sad много ми е притеснено, дано моята принцеска устиска поне до 7 месец .

# 104
Контракции имаш ли. Ако нямаш мисля, че могат да решат че си стабилна и да те изпишат. Трябва да лежиш и да чакаш, друго не можеш да направиш. Естествено, с всичките там лекарства. А нещо за антибиотик не казаха ли? Говори с тях да те оставят в болницата, докато се поуспокоиш. Но това, че имаш разкритие не значи, че ще родиш скоро. Питай ги и за терапия за дробчетата на  бебето.

Общи условия

Активация на акаунт