Нашите кухни - 73

• 92 179
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Google, цената е добра.

# 256
  • София
И аз мисля, че офертата за кухнята е добра Simple Smile Успех!

# 257
  • софия
Нормална цена,но аз бих се насочил към малките производители, препоръчани от приятели.Цените са конкурентни на големите ,поне при кухните,но са по-гъвкави в сроковете и при евентуални проблеми.Пък и личното отношение е различно.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 10:49 от 0101010

# 258
Нормална цена,но аз бих се насочил към малките производители, препоръчани от приятели.Цените са конкурентни на големите ,поне при кухните,но са по-гъвкави в сроковете и при евентуални проблеми.Пък и личното отношение е различно.
Благодаря за съвета!
В момента преглеждам темата за фирмите за кухни по поръчка в София и съм си извадила 3-4 фирми, ще взема оферти и от тях. За жалост личен съвет няма как да поискам от познати на живо, около нас никой скоро не е правил ремонт на кухня.
Благодаря на всички! Simple SmileSimple Smile

# 259
мами, какво бихте избрали между гланц и мат пдч сив цвят? ПДч-то ли е най-добрият варинат за кухня, която ще се експлоатира много и искам да я направя възможно най-устойчива. Имаме си и две бесни малки бебока, които не се спират пред нищо Simple Smile

# 260

Ще си позволя да изразя несъгласие с написаното по-горе. Явно не следите темата, защото ако се позачетете малко из старите теми, ще видите, че проблеми със срокове, материали, неточности при изработката и монтажа има масово точно с малките производители. Това не означава, че всички работят така, разбира се, има много майстори и малки фирми, които супер си държат на качеството и застават с името си зад него, но това съвсем не е масов случай. Същото важи и за личното отношение.

Google, на мен цената ми се струва приемлива. Ако позволиш един съвет - ако имате възможност, не пестете средства точно от кухнята, защото тя е едно от нещата, които трудно и скъпо се подменят. Винаги можете да си купите по-хубава маса, по-хубав диван, по-голям телевизор, хладилник, whatever след време, дори смяна на ламинат и интериорни врати ще ви излязат много по-евтино, бързо и лесно в сравнение с една нова кухня. Направете си я сега с мисъл за утре, това ще ви се отплати финансово в дългосрочен план.

# 261
  • Хасково
Някой ползвал ли е от този тип смесители за кухня http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks … n-61457/70305291/

# 262
.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:32 от Bellanina

# 263
  • Под Сините камъни
Bellanina моя гръб е грапав,нямам проблем с чистенето.Пръскам с обезмаслител и забърсвам

# 264
  • Sofia
Имаш вече три цвята и текстури-горен,долен ред и плот...като добавим и пода...плочките за гръб ще дойдат вповече...Ако все пак те притеснява релефността на материала за плота или решиш да не го повтаряш като цвят,може да сложиш обикновенно гладко гръбче в цвета на горния ред. Не стои никак лошо Simple Smile

# 265
  • Раковски
Bellanina , ако цената е водеща погледнете цената на дъб халифакс за плот, че може и да ви откаже.

# 266
Bellanina , ако цената е водеща погледнете цената на дъб халифакс за плот, че може и да ви откаже.
Знам колко е,но аз няма да слагам Халифакс за плот,а Тессина крем.
Благодаря за отговорите,ще го умувам още.

# 267
Моля ви, да си кажете мнението по двата варианта, дали според вас притесненията ми са основателни и кой от двата е по-удачен?
В краен случай, би трябвало да се откажа от фурна в колона, но изобщо не ми се иска.

-Чертежът на помещението: http://prikachi.com/images.php?images/935/9296935v.jpg
-Вариант 1 (само, че на снимката хладилника и фурната са обърнати): http://prikachi.com/images.php?images/937/9296937d.jpg
-Вариант 2 (нещо подобно): http://prikachi.com/images.php?images/938/9296938M.jpg

Здрасти и добре дошла. Не знам новите технологии за аспиратори как са, но аз бих си разположила кухнята така, на едната страна, където е над 3 м, а може и малко на другата. Гледай да направиш колоната с фурна възможно най-близо до  комина. Така няма да се налага да криеш тръбата на аспиратора в почти цялата горна част на шкафовете. Бих си сложила фурна, котлон в ъгъла до комина, на 1.80, голям шкаф за сухи съставки, зеленчуци. И по плота на голямата стена мивката, а най в ляво хладилника, между тях с доста плот пространство. Гледай да направиш така че хладилника да ти се скрива. За себе бих направила така. Горни шкафове на два реда като втория е с такава ширина и дълбочина, че под него да се направи рамка за хладилника и да не изглежда глупаво. Успех.

# 268
Коркът не задържа миризма.
Да така е, една приятелка в Люлин е облепила всички стени и има доста градуси разлика. Но за под не правете тази грешка. Едни съседи го направиха, не чистят редовно и сега корка е задържал мазни налепи и е черен.

# 269
Да си кажа мнението за двата варианта за кухня- при първия над аспиратора в дясно има нещо като "шкаф за бутилки". Давам идея да го ползваш за друго и да му сложиш вратичка. Идея си нямаш колко мазнотии и прахоляк може да съберат, защото са близо до котлони и аспиратор.
При втория вариант ако има място бих разделила фурната от хладилника с някакъв шкаф, за да ми е спокойно на душата, че близостта им няма да им навреди.

Общи условия

Активация на акаунт