С първите пролетни лъчи, коремчето на АВГУСТинка, започва да личи-2018г.

• 54 752
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
А къде може да се намери тази козметика? В кои магазини се предлага?

# 61
Вижте в сайта. Пишете от кой град сте и ви излиза карта с всички магазини, които предлагат продуктите.
А къде може да се намери тази козметика? В кои магазини се предлага?

# 62
  • Пловдив
И аз проверих така на картата и с дебелите си пръсти на телефона успях да видя ДМ и SoPahrmacy, та първо ще проверя в тях. Много много похвалиха бебешка пудра за вана, от която като почнем да къпем бебето във вана, може да изсипваме от нея във водата, водата на вид ставала мътна и мазна, но иначе било супер почистващо и подхранващо кожата и тази пудра замествала всички шампоани, гелове и необходимост от мазане след баня. Просто го къпеш в нея и това е.

# 63
  • Варна
Баткото е хранен с Лактана. Тогава беше най-доброто. От козметиката нямам впечатления.

Снощи имахме семеен дебат на тема име - никакъв напредък. Установихме само какво не ни харесва... Simple Smile

# 64
Ние име избрахме от първия път само, че за момиче. Ако случайно се промени нещо и се окаже,че е момче тогава ще имаме голям проблем 🤣

# 65
И аз все още се отпукам са масажи 1 път в седмицата - в офиса идва една фирма и ни правят масажи (гръб, ръце, врат, глава) и направо е страхотно. Обикновено правя 30 мин , но вчера се полакомих и след 45 мин се чувствах прелестно.
Реших докато не ми пречи още корема да се поглезя с повечко, че след 2-3 седмици ще ми опира на стола Relaxed
Иначе чудех се...Пловдивските мами се уговаряха да се видят като затопли, а от софийските има ли желаещи да направим пролетна разходка някой ден? (с /без деца, който има и кой както може) Simple Smile

# 66
  • София
С най-голямо удоволствие, само да се затопли Simple Smile
Ще хвана и аз да се вдигна за отида на масаж, така както ме подсетихте.

# 67
  • София
Абсолютно съм съгласна за разходка, само да се стопли малко . Утре имам рожден ден и бях резервирала страхотен ресторант със закрита градина, но сега май ще трчябва да го сменя Sad
Освен за разходката от април тръгвам и на водна аеробика така че мамите от София ако искат можем да ходим заедно.

# 68
Аз нямам проблеми с пътуването, по принцип предпочитам самолет за по далечни дестинации. Даже сега ни предстои двуседмична екскурзия из Европа през април и се чудим дали да я намправим роуд трип с нашата кола или да пътуваме със самолет и на място да си наемем автомобил.
Засега не съм се схващала. Преди много страдах от подобни болежки, но откакто се отдадох активно на спорта, изчезнаха от самосебе си. За сметка на това продължава да ми се гади, вие свят, да се замайвам, а напоследък и един странен обрив имам, та днес съм на кожен.
Колегите на работа хич не са радостни от новината. Едната ми колежка постоянно натъртва как тя работила дори в деня на раждането си и после си оставила детето на 7 м. в друг град, за да се върне на работа и го прибрала чак като станало на 3 г. - за да може да е отдадена на работата си. Чух даже коментар как така ще излизам две седмици в отпуск през април, след като после ще отсъствам заради майчинството. Обикновено си пускам подобни дребнавости покрай ушите, но от хормоните ли, от що ли, напоследък много се нервирам.

# 69
  • София
Кафе с Канела, да ти кажа, аз само като го чета и ме хвана нервата! И аз слушам подобни изказвания, но те хората май не разбират, че това си им е техен личен избор и няма нужда да се бият по гърдите и да карат хората да се чувстват зле. Имаме право на почивки и на хубави дни повече от когато и да било, така че ти пожелавам прекрасно пътешествие Simple Smile

Аз лично имах големи планове за май месец - мислех за Лисабон, после обиколка на България. Но нещо за първи път от години не усещам нужда да пътувам постоянно и да откривам нови места, каквато имах до скоро. Ние си нямаме кола и това малко ме притеснява, защото кача ли се в автобус и ми се ходи до тоалетна през 15 минути Confounded
Така че вероятно ще наблегна на мързеливи и лежерни дни някъде на близки дестинации или по родните ни градове. Най-много си мечтая последните няколко дни, от как запролетя Laughing за няколко дни в горска обстановка, да се събуждам сред зеленина и тишина и да лежа по поляните и сред дърветата с книжка в ръка, а после да хапваме нещо на огъня Smirk

# 70
Кафенце не се ядосвай има ги навсякъде такива кокошки, които освен кариерата нищо друго не ги вълнува! Сякаш забравят че те също са били бременни и не са се чувствали добре и в кондиция и са имали повече нужда от време за почивка и релакс от когато и да било! Много ме дразнят и моите колежки .... сякаш като ще излизаме по майчинство, ще излизаме да си почиваме, за какво ни е от сега още почивка?! Ау много се ядосах....
Джинджър стайл ако не ти мине болката и с обезболяващи не се колебай и най-важното не чакай, а бързо на лекар, защото и аз бях така няколко дни и моя АГ ми се накара едно хубаво, защо съм чакала.... Много по-опасно е да чакаш и да търпиш щом има и болка! Kissing Heart

# 71
Благодаря Мечтичка. След два часа съм при доктора, за да му занеса едни изследвания и ще.говорим за болките.
Аз съм в отпуска тая седмица, шефа ми подхвърли въпроса от какво толкова съм се изморила, но просто подминах забележката.
Запазих си час за ФМ в Селена при Стратиева. Ако някоя пловдивска майка се чуди, да знае, че само хубави неща съм чувала за тази докторка. Специализирала е в Англия някъде, работи в София и един път в седмицата е в Селена.

# 72
  • Варна
О, такива коментари на работното място и мен биха ме дразнили. Но аз бих намекнала, че дори имам право да изляза от сега в болничен, ако обстановката ме напряга. Дано мениджмънта не си прави грешните заключения от такива коментари, това е важното.
dornrose, и аз утре имам рожден ден! За първи път срещам някой роден на моята дата Smile Ние утре заминаваме на пет-дневна екскурзия до Белгия, дано времето е благосклонно и не вали. Весело изкарване и на твоя ден!

# 73
Здравейте, момичета Simple Smile

Ей такива колеги и шефове ме вбесяват. Моите началници пък напоследък са много мирни и добри, чак ме учудиха, защото преди да разберат бяхме през ден на нож. Но сега са много мили, добри и загрижени. Даже вчера й се поозъбих на шефката, но тя си замълча. Grinning

А относно отпуските - точно днес си написан молба и ще попътуваме малко другата седмица. Каката ще участва в един фестивал в Пловдив и реших да се възползвам от появилото се пътуване и да направим една обиколка през Хисаря и после Пловдив.

Кафе с Канела, пътешествието звучи страхотно. Наслади му се и после ще разкажеш.

# 74
Кафе с Канела, изобщо да не те интересува кой какво казва. Както е казала Cecilche, това е въпрос на личен избор. Като е работила колежката ти ден преди раждането, тя така си е решила да направи. Ние всички заради нея ли трябва да страдаме? Всеки си има глава на раменете. Когто имаш нужда от почивка, си почивай и я остави да си злобее отстрани Simple Smile Аз също тези дни се замислих дали да не поискам болничен от началото на Май. И без това тогава ни е подписването и после сме в Барселона - бях си пуснала отпуск още преди да разбера, че съм бременна. Моите колеги засега са толерантни, шефа също.

За спорта също мога да кажа, че влияе благорпиятно стига да няма противопоказания. Аз също нямам засега болежки в кръста или гръба и си мисля, че това е причината. Страх ме е обаче от подуването на краката и пръстите. Аз по принцип всяко лято с тази седяща работа се надувам и едва издържам до края на работния ден, задръжам си течности. Не знам сега какво ще правя - мисля го почти всеки ден.

За срещата на мамите от София съм с две ръце "за" и ще се радвам да се организираме Simple Smile

На рожденичките весело празнуване! Balloon Champagne Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт